![]() |
|
|||||||
| Înregistrare | FAQ | Lista membrilor | Calendar | Caută | Discutii de astăzi | Marchează forumurile citite |
| Saloon Zona de discutii libere |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afişare |
|
|
#1011 |
|
Greenhorn
Adaugă data: 17.10.2009
Locaţie: On the run
Discuţii: 0
![]() |
Daca ai la avatar o fata, ori est fata, ori e iubita ta sau ceva; in plus de obicei doar fetele folosesc emoticonul
. Poate ai dreptate, e vina mea ca nu v-am zis destul de clar, insa credeam ca veti intelege, dar nu dau vina pe voi ca am omis un lucru. Spun doar ca Gh0s7 a fost primul care a raspuns corect. NU era nevoie sa scrii vreo 5 posturi idioate numai ca sa-ti manifesti supararea. E doar o problema, n-ai reusit s-o rezolvi, treci la alta. Eu totusi cred ca tu nu suporti sa ti se spuna ca gresesti, tu crezi ca stii totul, si asta e intr-adevar o problema. Personal, nu mai vreau sa continui discutia asta prea lunga si, din punctul meu de vedere, prea necivilizata. Asa ca hai sa ne rezumam la probleme si sa nu ne mai jignim. OK?
Sonic's the name, speed's my game! Last edited by Dan Matei; 25.01.2010 at 21:30:30. |
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Trapper
![]() Adaugă data: 29.06.2009
Locaţie: In spatele tau ! Nu te uita !
Discuţii: 221
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1013 | |
|
Cowboy
![]() Adaugă data: 08.10.2008
Locaţie: pe ici pe colo
Discuţii: 400
![]() |
Citează:
![]() la 3 am sarit eu ca zicea si insorit. ideea e ca sa fie cer senin si insorit in acelasi timp(ca un intreg) ceea ce nu se poate intampla. revin si cu problema lui Einstein dar mai am de facut mici modificari. N-am mai stat sa modific numele tigarilor dupa cum ai dat tu problema. Am rezolvat-o de cateva ori si ultima data am scris si rezolvarea. pe langa explicatii trebuie sa aveti si un tabel in fata in care sa notati ce gasim pe parcurs. ●Casa a II-a este albastra – pentru ca norvegianul sta in prima casa si mai sta si langa casa albastra (deci nu poate fi decat ce-a de-a doua) à din i) si m)
Dar casa verde nu poate fi a III-a : pentru ca ar fi casa din mijloc - g) locatarul casei din mijloc bea lapte – se contrazice cu e) locatarul casei verzi bea cafea à casa verde nu poate fi decat ce-a de-a IV-a à casa alba este a V-a
![]() Prezumtii: 1.Exista 5 case fiecare de alta culoare. 2.In fiecare casa locuieste o singura persoana, fiecare de alta nationalitate 3.Fiecarui locatar ii place o anumita bautura, fumeaza o anumita marca de tigari si detine un anumit animal de casa. 4.Nici una din cele 5 persoane nu bea aceeasi bautura, nu fumeaza aceeasi marca de tigari, si nu detine acelasi animal de casa. Cine are acvariul cu pesti?? Se dau urmatoarele: a.Britanicul locuieste in casa rosie b.Suedezul are un caine c.Danezul bea cu placere ceai d.Casa verde se afla in stanga casei albe e.Locatarul casei verzi bea cafea f.Persoana care fumeaza Pall mall are o pasare g.Locatarul casei din mijloc bea lapte h.Locatarul casei galbene fumeaza Dunhill i.Norvegianul locuieste in prima casa j.Fumatorul de Marlboro locuieste langa cel care are o pisica k.Locatarul care are un cal locuiste langa cel care fumeaza Dunhill l.Fumatorul de Winfield bea bere m.Norvegianul locuieste langa casa albastra n.Germanul fumeaza Rothmans o.Fumatorul de Malboro are un vecin care bea apa Albert Einstein a conceput acest test in secolul trecut . El sustinea ca 98% din populatia globului nu sunt in stare sa rezolve acest test.
Inventar Last edited by Gh0s7 Rid3r; 25.01.2010 at 21:17:06. |
|
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Gold digger
![]() Adaugă data: 31.08.2009
Locaţie: Pe aici si pe acolo
Discuţii: 62
![]() |
Citează:
Si profa de fizica ne-o dat problema asta azi la scoala dar nam reusit so fac. |
|
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Cowboy
![]() |
dupa ce ordonezi casele nu mai ai nici o problema. rezolvi prin metoda reducerii la absurd. faci presupuneri pana ajugi la raspunsul corect. presupui ca X are animalul Y sau orice alta presupunere. daca ajungi la vreo contradictie cu datele problemei ai presupus ceva gresit. te intorci si presupui pana nu mai ai nici o contradictie si ajungi la raspunsul corect.
|
|
|
#1016 |
|
Gold digger
![]() Adaugă data: 31.08.2009
Locaţie: Pe aici si pe acolo
Discuţii: 62
![]() |
ok
o sa mai incerc maine dimineata ca acuma sunt cam obosit |
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Trapper
![]() |
Citează:
|
|
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
Gold digger
![]() Adaugă data: 07.07.2009
Discuţii: 76
![]() |
Citează:
trebuie sa te contrazic.. ghost nu a raspuns doar partial a raspuns complet intrebarea era : Daca pot fi amandoua in acelasi timp adica insorit si senin nu era daca ar putea si senin sau insorit .... citeste mai atent ... |
|
|
|
|
|
|
#1019 | |
|
Greenhorn
![]() Adaugă data: 01.09.2009
Locaţie: Unde vrei ;)
Discuţii: 17
![]() |
Citează:
Si acuma unu din aia mai simpla( nu prea ma am am cu compusu lor sau cautat mai mult imi place sa rezolv) Sa se deseneze 1 patrat si 4 triunghiuri. Se dau: 8 lini Reguli: nu se vor folosi diagonalele, numerele nu vor fi depasite( se cer 4 nu 5 nu 8 nu 3), in final fiecare figura va fi definita de linii, sa nu va aud cu dume din alea ca aici is de fapt mai multe triunghiuri daca stergem linia x sau y, figurile nu se vor suprapune fiecare dintre ele avand suprafata proprie Necesita desen pt demonstrare E foarte simpla probabil o sa vad raspunsul in maxim 5 minute. |
|
|
|
|
|
|
#1020 | |
|
Cowboy