Tutorial: Munci de 15s.

  • Autor subiect DeletedUser24094
  • Data de început

DeletedUser24094

Guest
In acest tutorial va voi invata cum e bine sa muncesti la 15 s, cum sa faci xp, iteme, acest tutorial este strict pentru jucatorii cu experienta, daca esti incepator nu te vei descurca.

Dupa cum bine stiti, acum cel mai repede se creste din munci de 15 secunde, chiar daca xp-ul a fost redus, tot se face xp frumos, bani, iteme.

In primul rand aveti nevoie de seturi care va dau cat mai multe puncte de munca si de un set cu experienta sau noroc, depinde ce vreti sa faceti.

Asta probabil stiati toti, acum partea frumoasa.
La munci se calculeaza in felul urmator, puncte de munca se calculeaza cand incepi munci, iar bonusurile la sfarasit.
De exemplu, incepi o munca cu cele mai bune haine pentru munca respectiva, pornesti 9 munci, dupa ce ai dat comenzile schimbi echipamentul cu un set de noroc , experienta. In felul acesta aveti la munca respectiva si punctele de munca maxime + bonusul de la set, important este sa terminati munca cu setul pe voi, cel de xp/ noroc, iar la inceput sa aveti hainele cu cele mai multe pdm!!
Recomand set haine nicolas , cal sa frank / constructor + arme rowe, beneficiati de un bonus de xp de 65% + o potiune de xp pentru 8 ore, vine 90%.
Daca doriti sa stati la oficiu, la fel, porniti munca cu cele mai bune haine si dupa schimbati hainele cu un set de noroc.
Recomand set haine allan , cal + sa cartwright , arme pat desmond. Bonus de 110% noroc + un vin de miere , care da comert +20% noroc, faceti 130% noroc + puncte de munca maxime.

Nu este greu sa va schimbati, salvati seturile la Managerul de echipament, dupa le puneti in bookmark, deschideti managerul de echipament, apasati pe echipeaza si il trageti in bookmark, va arata asa.
Capture.png

Pentru a fi mai comod e bine sa le puneti asa, cu 2 clickuri sunteti pregatiti de munca.


Daca aveti echipamentele necesare, mai aveti nevoie de consumabile, ciochine pentru viteza, ceaiuri pentru energie si tutun de mestecat pentru motivatie.
Recomand muncile din centru celor de level mare, care au haine, seturi + vip, e esential vip-ul, bonus de viteza, automatizare, salariu si energie, fara ele nu merge.
Eu folosesc un build full conducere, si dau munci doar in centru, in fiecare zi sunt 5 munci de argint in centru si le pot face pe toate, mai putin confectioneaza dinamita, dar e destul de rar de argint si nu ma incurca.
Dau 25 de munci la fiecare munca, bag ceaiuri intre munci iar cand termin motivatia la toata bag un tutun sau o ciochina daca nu mai am viteza si o iau de la capat.

Banii pentru consumabile se fac doar din salariu de la munci, minim 100$ / 15 s.

Acum, pentru cei mai neexperimentati.
Muncile de argint, sunt muncile care va ofera un bonus de 50% xp, 50% salarizare , 50% drop produse si probabil si 50% noroc. Sunt active 24 de ore si apar random, singura solutie care nu incalca regulamentul este sa le cautati singuri, muncile se reseteaza la ora 03:00 am.
Muncile de aur, ofera 100% in plus fata de o munca normala, dar din pacate este activa doar 10 actiuni, se poate da la ea doar 10 munci pe server, nu va recomand sa mergeti la ele decat daca sunt aproape de voi, cand epuizati o munca cu aur, apare alta, nu se reseteaza la nicio ora, trebuie epuizata sa apara alta.

Daca nu m-am facut inteles, voi mai face completari, dar, cum am spus, este un tutorial pentru cei experimentati, eu unul fac 100k xp pe zi fara sa folosesc nicio pepita, doar pentru vip.
Munci de 15 secunde, 50-60k xp pe zi + forturi 12k xp pe zi + 9h la Biserica noaptea inca 10k xp + bonusul de logare.
 

DeletedUser18307

Guest
Foarte folositor topic-ul.Big up!Esti cel mai tare, tine-te de treaba!Sa nu uiti niciodata de unde ai plecat.
 

DeletedUser24619

Guest
Probabil se astepta la putina apreciere, va multumesc pentru ca nu i-ati confirmat asteptarile.
 

DeletedUser25854

Guest
@Doxie : Foarte bine facut, chiar aveam nedumeriri in legatura cu comertul. Daca are rost de ex sa dau comanda cu Pat Desmond, si dupa sa schimb pe Allan ( Haine, pt ca am mai multe PDM). Merci! Up
 

DeletedUser26379

Guest
foarte bun tutorialul , gg tkola ;) o completare doar..cand dati la 15 sec porniti yt altfel se duce drq rabdarea :up: :up:
 

DeletedUser24094

Guest
foarte bun tutorialul , gg tkola ;) o completare doar..cand dati la 15 sec porniti yt altfel se duce drq rabdarea :up: :up:

Sau faceti si aventuri in timp ce munciti :), deschideti 2 tab-uri cu jocul, pe aceeasi lume, unul pentru munci, unul in care jucati la aventuri.
Pentru a putea tine 2 taburi deschise pe aceeasi lume trebuie sa copiati adresa in tabul nou: https://rox.the-west.ro/game.php# in loc de x puneti numarul corespunzator lumii pe care jucati, daca va logati iar va scoate afara din primul tab.
 

DeletedUser24116

Guest
Tkola sau cum te-oi fi numind tu , am si eu o intrebare pentru tine : Cat de obsedat esti de "minunatia" asta de joc ?... mie sincer mi s-a acrit , dar se pare ca tu nu ai viata sociala!
 

DeletedUser24094

Guest
Am si viata sociala, dar tot asa, la 15 secunde :).

Stau maxim 4h / zi pe joc :P
 
Sus