Casa de pariuri - Discuții

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

adsum

Gunman
MkxaoTAN-neUmUb9G.png
Olanda 0 - 2 Cehia
GAWR2Tme-lMFld0Yg.png


AqUnTDAN-ALa3qyER.png
Belgia 1 - 0 Portugalia
Grhsr8gT-ny8ThRvl.png


Castigatori:

@CaptainSparrow
@msTr.
 
yeeeee. Am castigat. Nu pot sa cred ca am ghicit scorul corect.

In primul rand multumesc mie ca am pus scorul corect si al doilea rand multumesc tot mie.:lol:
 

Mr.Piscot

Trapper
În meciurile din fazele eliminatorii, în caz de egalitate după 90 minute se ia în considerare rezultatul din prelungiri.
Dacă se ajunge la penalty-uri pariul devine nul .

@adsum cum vine asta bre ? Pai daca eu aleg scor corect 1-1 / 2-2 / 3-3 etc, dupa 90 minute e 0 0 si se ajunge in prelungiri, la finalul prelungirilor scorul e 1-1 / 2-2 / 3-3 etc, de ce nu se ia in considerare :| ? Ori judeci toate scorurile pana in minutu 90, ori judeci toate scorurile pana in minutu 120, ori judeci toate scorurile cu tot cu loviturile de departajare.. pai tu cum faci, unele le judeci asa, unele altfel, si unele invers.. depinde daca e luna plina afara, daca e vant puternic de la vest sau cum decizi ce rezultat final alegi ? Vezi in globul de cristal ? Hai ca nu mai sunt multe meciuri, poate pana la final decidem si noi regulamentul... (daca faceai batalie duminica la awesomia nu mai eram suparat pe tine.. vezi daca n ai facut...)
 

adsum

Gunman
Regulamentul a fost actualizat după faza grupelor. Verifică toate comentariile ca să vezi câte rezultate de egalitate s-au oferit și câte s-au ghicit. Poate și exprimarea a fost deficitară, așa că am modificat paragraful. În caz de egalitate după 90 minute se ia în considerare rezultatul din prelungiri. Orice rezultat, dacă asta te face să te simți mai bine.
 
Ultima editare:

adsum

Gunman
După prelungiri

GAQDu7jC-UBqwwZje.png
Croaţia 3 - 5 Spania
6eDtOume-A5iboq4k.png



După prelungiri

04V6zbA6-EoQ0Krck.png
Franţa 3 - 3 Elveţia
buRKTH76-r7XOAb5M.png


După penalty-uri: 4 - 5
 
Ultima editare:
Ce surpriza a facut Anglia la EURO 2020. Nici nu ma asteptam sa piarda Germania in fata Angliei. Ce echipa are Germania si ce echipa are Anglia. Surprize, surprize. Exact ca meciul de ieri. Ma asteptam sa ii bata Franta pe Elvetia. Nici nu imi puneam probleme ca vor pierde si vor fi eliminati in optimi.
 

adsum

Gunman
Anglia mai mult ca sigur, că are culoar lejer. Rămâne de văzut dacă Italia poate trece de Spania.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus