LUME SPEED

rares us

Trapper
Voi incerca sa ,,bine dispun'' comunitatea cu cateva propuneri enervante pentru viitoarea lume speed:

1.BLOCATI/INTERZICETI PIATA! Cred ca stie deja cum se aduna SLUJITORII in jurul unuia si ii ofera mii si mii de produse si utilizabile, interziceti piata, fiecare sa isi farmeze singur produsele! Trec 3 zile si HOPA au unii pantaloni LINCOLN cu 30xp luati pe nedrept.

2. Oferiti 3 seturi pt pepitari/ non pepitari, in total 6, sa aiba sansa la acel set mai multi jucatori! Si intregi, nu pe bucati.

3. FARA MUNCI LA 15 SECUNDE! Ca sa taiem din fasa AUTOCLICKERII , scripturi si ce mai folosesc astia.


Macar optiunile 1 si 3 merita implementate, daca 2 e prea ,,deranjanta'' pt INNO, pentru a face lume speed CORECTA si cu sanse EGALE pt toata lumea, indiferent daca baga sau nu pepite, indiferent daca are oras sau nu, indiferent daca are ,,PILE'' sau nu, sanse egale pt toata lumea.
 

niton97

Gold digger
Pe langa cele spuse de rares, propun ca premiile sa nu fie in functie de xp/lvl ca sa nu ii favorizeze pe cei care au scripturi si autoclickere (sau ii platesc pe altii ca sa le dea secunde in locul lor, se stiu ei cine) si nici craft (piata fiind interzisa)
 

adsum

Gunman
Următoarea lume speed nu va pune accent pe xp sau pe munci, așadar nici blocarea pieței n-ar avea nicio logică .
Vom include iteme El Gringo în premii, însă în niciun caz nu vor fi 6 seturi. După cum am mai spus, există anumite limite în privința lor.
Vom veni cu câteva surprize și toți vor porni cu șanse egale. Mai departe va conta strategia fiecăruia. Detalii curând.
 

Danny Tommy

Trapper
Următoarea lume speed nu va pune accent pe xp sau pe munci, așadar nici blocarea pieței n-ar avea nicio logică .


Si daca se ofera pentru craft, duel sau altele, piata reprezinta clar un avantaj pentru cei care au ”prieteni” care isi vor face conturi special sa ii ajute.

Iar cand vine vorba de sanse egale. niciodata nu s-a intamplat asta, mai ales ca mereu s-au inchis ochii la ilegalitatile facute de cei care au castigat, Sa nu zic ca au si fost premiati pentru asta cu un set de arme gringo de lv 1..
 

DeletedUser24094

Guest
? Pusca gringo la 1 o am de cand am luat locul 2, si am avut de ales 3 itemele din setul gringo, nu era specificat sa fie item diferit la acea lume speed, deci am ales 3 pusti.

Si, la cealalta lume speed, "prietenii" tai au incercat sa ma saboteze punand rasina cu numele lui Henry la acelasi pret, acelasi tag etc, si asa am pierdut 3 iteme din set, si cumva tot eu am fost ala rau care a castigat prin ilegalitati?

Si, daca se va mai organiza lumi speed, cel mai bine e sa conteze punctele de realizare, primul post e o prostie, ce lume speed e aia fara 15 s? de ce e speed? Intri de 3 ori pe zi sa dai ore si aia e.
Iar, daca va fi o lume unde vor conta realizarile, nu e o idee stralucita sa fie blocata piata complet, se poate prea bine bana jucatorul care primeste produse de la conturi suport, chiar daca foloseste tor si alte prostii sa se ascunda, se poate bana pentru pushing.
Pushing refers to an exploitative use of the game to provide experience/cash/items to other account(s). Specifically, a player may not participate in a prearranged duel or bounty or Fort Battle or Adventure to achieve an organized outcome and provide or obtain inordinate amounts of experience/cash/items/veteran points.

A player owning more than one account on different worlds may only participate in an Adventure with one account at a time. A player may not participate in an Adventure with intentions to lose or draw, thus providing the opposing team and/or their team with unmerited rewards.

Additionally, it is prohibited creating accounts in order to provide or receive unmerited rewards via the referral system.
Dar, daca folosesti piata pentru schimb de aure si alte prosii, sau oferi bani cat merita ce cumperi, nu vad de ce ar fi o problema.

La realizari e cel mai ok, vei fi motivat si sa dai munci, si sa strangi iteme, craft, forturi, dueluri, absolut tot ce tine de joc.
Exact cum a fost prima lume speed.
 

toxic

Trapper
Nu mai bine facem lumea speed cum era jocul inainte? Clasic, cu munci de 2 ore raspandite pe harta, nu tip "buchet" cum sunt acum, ca sa fie treaba, treaba. Ideea in sine de lume speed se rezuma la o versiune mult mai rapida a jocului, iar ideea de clasament pe puncte de realizari mi se pare foarte buna. De asemenea ar fi ok si sa primesti un bonus de puncte daca ai completa realizarea primul.
 
Sus