Speed Războiul Civil - Discuții

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

daanuu226

Greenhorn
Ce facem cu clonele? Nu e scump un vpn pentru o lună, dai maxim 10 euro și intri cu 20-30 clone pe speed. Automat șansele sunt mai mari să iei gringo...
Rares us are peste 10 clone cu vpn pe new york, de ce credeți că trage așa mult spre partea random? Toate clonele vor avea șanse egale iar deținătorul va avea șanse înzecite, e corect așa?
 

daanuu226

Greenhorn
Păi n-are cum să se descurce...
Să dau un exemplu: iau un vpn, bag 20 de conturi. Le aduc pe toate la minim 18 lupte și câștig gringo pe unul (poate chiar pe 2). Îmi șterg contul de pe lumea mea principală, bag contul care a castigat gringo și-l duc în 3 zile la lv 100. Fac tichet să primesc gringo și îl primesc. Îl donez între ghilimele unui prieten, șterg clona și reactivez contul principal. Ulterior recuperez și gringo-ul donat la acel prieten. Teoretic, legal, nu am încălcat nimic. Nimeni nu poate dovedi că am încălcat atât timp cât am avut vpn, deci alt ip pe fiecare clonă, deci nicio legătură între ele.
Unde e corectitudinea și unde sunt acele șanse egale just4fun și adsum?
 

vlad89c

Gold digger
cand am vrut si eu si daanuu sa jucam corect, ne obligati sa n-o facem =))). va spune strategiile sa nu fie suspect :)))
 

Emeer

Gunman
Atata bataie de cap....cowboys voi nu ati auzit de jucat for fun ? Tkola chiar asa ai ajuns, sa asculti de altii ? Singura chesti care nu mi se parea corecta initial era treaba cu premiul pt coordonatori, dar pana la urma este ceva normal acel premiu, pt ca oamenii isi asuma conducerea si isi pierd din timpul lor pt asta.
Cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai existe gringo ca premiu, atunci nu ar mai exista atata discutie...
 

daanuu226

Greenhorn
Premiul e ok, regulile nu. Era bine cum era inițial dar cu piața anulată. Așa ar fi fost cel mai corect. Nu ar fi făcut nimeni clone și altele, fiecare ar fi tras pentru el, să-și facă un set bun și ar fi fost activitate. Încă nu e târziu să se revină.
 

toxic

Trapper
I-ati pus capac cu itemele random, mai bine nu le mai oferiti deloc si jucam doar pentru placerea luptelor de fort.
 

lord ion

West Marshal
chiar nu vroiam să mă implic în discuțiile de pe aici...
dar (există întoteauna un "dar") nu vă convine nimic.
mai bine ar fi fost un concurs cu premii... nimic!
 

daanuu226

Greenhorn
Logic că există un dar într-o astfel de situație lord ion. Unde bagi tu 500 de clone la un fort? Am zis 500, dar nu vor fi doar atâtea.
Mi se pare normal ca pentru un premiu gen gringo să fie nevoie de implicare, nu de fentare sau de inactivitate, așa cum va fi după această decizie.
 
Lasa sa își facă treaba just vede el prin log ul pieței unde ajunge gringo
Pentru un gringo nici sa ai tactici cu stersu sau alte porcari nu se merita... depinde de om dacă ține la lucruri cum ar fi propriul cont
Și cei care sunt prinși ori banarea definitiva pe toate conturile ori descalificare și neparticiparea la niciun concurs
 

just4fun

The Boss
Ne vom rezerva dreptul ca in momentul in care vom depista abateri de orice fel (spre exemplu sa castige un jucator foarte nou, ce nu a activat macar o zi pe joc) si sa il redistribuim [vor fi luate in considerare conturile active pana la momentul anuntului eventului, mai precis 08.10.2021].
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus