Conținut recent de Ciprian66

 1. La mulți ani, România!

  Better late than never, dar la multi ani romania! 101 ani de cand am scapat de turci, slavi, rusi, si toti care s-au perindat pe aici. Si-au lasat amprenta dar si-au luat talpasita.
 2. Parasire Aventură

  Da' cine te pune sa faci toate misiunile? Crezi ca iti face cineva statuie pe harta ?
 3. Parasire Aventură

  Contra. Cand esti pamant de flori si astepti sa-ti joace altcineva meciul si tu sa culegi roadele, n-ai decat sa joci tot ce-ti pica. Si asa sistemul de alegere a jucatorilor e sub nivelu' marii ca performanta, te trezesti 1vs3 si nici 6 puncte nu apuci sa faci. Ba chiar n-ar trebui sa existe...
 4. Ati pregatit usturoiul?

  A fost odata ca niciodata un el si o ea. El a comis candva greseala fara de iertare si s-a insurat. Apoi au inceput cosmarurile: de unde vii acasa la 3 dimineata, de ce n-avem bani de chirie, hai in Maldive, schimba rabla aia din 2003 cu una 2018 ca ne rade lumea, nu ma mai insela cu sora-mea...
 5. Tema de discutii despre Changelog-uri (updateuri)

  Ce anume s-a schimbat la tactica/aspect ? Descrierea lor e tot aia.
 6. Schimbari magazin VP

  Nu mai ai ce cumpara bun cu VP, toate seturile sunt vechi si depasite. Ar merge un set nou de aventuri disponibil exclusiv la cufere cu VP....
 7. Vrem migrare

  daca gandesti precum scrii, nu ma mir ca te arunci sa joci pe toate lumile noi care-s sortite din prima zi sa moara de indata ce apare o alta lume.
 8. Casa de pariuri

  Franta cu 1-0.
 9. La taclale

  Cand mergi si tu ca un om normal pe drum prin TW.
 10. La taclale

  tunul lui lincoln cand?
 11. CONCURS 1 IUNIE - in atentia echipei THE WEST

  care e premiul ala surpriza? :D
 12. La taclale

  Cand schimbati si voi match-makingul ? Cum sa joci cu un pepitar cu arma de event + unul pe masura ta cand tu esti singur pe langa niste prichindei ?
 13. Probleme de functionare Lumea 1

  ala e script bagat de tine nene, nu inno a facut ce vezi tu acolo.
 14. 1 IUNIE

  Cand se inroseau ciresele era gata si scoala. Acuma... nici de pasti/craciun nu te mai bucuri cum te bucurai atunci de o zi libera in timpul scolii.
 15. La taclale

  Inventarul e nelimitat nene. Obiectele de colectie nu sunt parte din inventar, ca nu le vezi acolo dar imbunatatirile se pun. Viata nu cred ca sta sa-ti bage adminu',sunt muulte alte metode.