Conținut recent de Tiziana

 1. Tiziana

  Palaria de la noua misiune

  Multumesc !
 2. Tiziana

  Palaria de la noua misiune

  Astazi a inceput o noua misiune ,numai ca ambele palarii sunt de genul masculin si nu pot continua misiunea. Am ales pieptene , imbracaminte feminina traditionala falla pentru cap si sa am surpriza sa nu o pot echipa pentru ca este genul masculin .
 3. Tiziana

  Campionatul international de Lupte la Fort – Editia 1 (2015) - Inscrieri

  Nume: Tiziana Lume: Delaware Caracter: Soldat
 4. Tiziana

  Misiune

  Multumesc .Oare la esarfa pot echipa orice esarfa ?Pentru ca misiunea in principiu se deblocheaza la level 80 ,esarfele sunt disponibile incepand cu level 85,singura esarfa disponibila pana in level 80 e esarfa mexicana si esarfa lui Rupert Walker.
 5. Tiziana

  Misiune

  Eu m-am blocat la urmatorul pas al misiunii.Nu reusesc sa imi dau seama care este palaria neagra de lana si ce fel de esarfa trebuie sa echipez .
 6. Tiziana

  Belle Starr

  Trebuie sa ridici produsul cumparat si banii obtinuti din vanzare ca sa poti completa misiunea.
 7. Tiziana

  Event Halloween 2013

  Găsește leacul (Coșmar în Vestul Sălbat... - Bătuţi până la inconştienţă în dueluri cu bandiții: 0/10 Atacul surpriză (Chemarea spre aventură) - Bătuţi până la inconştienţă în dueluri cu bandiții: 0/5 Am 24 de ore de cand tot ma chinui sa lesin macar un bandit si nu reusesc...
 8. Tiziana

  Ziua muncii

  Tigari de la munca ,, muta caii,,
 9. Tiziana

  Christopher's Parade Set

  s-a raspuns deja
 10. Tiziana

  Christopher's Parade Set

  eu am dat 10 minute
 11. Tiziana

  Christopher's Parade Set

  Am gasit pantalonii la ,,foreaza o fantana,, ,cureaua la ,,curata grajdul,, ,camasa la ,,cowboy,, , acum incerc sa gasesc ultimile doua iteme .
 12. Tiziana

  haway set de incepator

  Trebuie sa ai terminat setul de misiuni ,,Inima de foc ,,
 13. Tiziana

  Steve Chuck - Pachetul lui Henry

  in county 2 cauti punctul alb
 14. Tiziana

  Misiuni de Paste

  Paşte (Oul de Paşte din oraşul fantomă) Lângă oul de Paşte, găseşti un bileţel care marchează punctul estic de legătură ca punctul următor în goana după ou. Pe harta mica imi apare punctul alb {East Point} dar cand dau click pe el si se deschide harta mare nu imi indica absolut nimic !!
 15. Tiziana

  Misiuni de Paste

  2.1 Numai ca East Point si West Point nu apar pe harta !!!Am mers in orasul fantoma ,am luat primul ou si m-am blocat pentru ca West/East Point nu imi apar pe harta !