THE WEST ROMANIA - 8 ani

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

odm

Cowboy


235b4be8329445a094c68b24df3657b6.jpg


Bun venit tuturor în saloon!
Sunt west sheriff odm si pentru urmatoarele 3 zile am sa fiu gazda dumneavoastra. Mi-am pus hainele de sarbatoare, am invitat un band local si putem incepe petrecerea.
Cum? Ati uitat ce sarbatorim? In data de 02 octombrie 2016 se implinesc 8 ani de cand ne-am intalnit prima data pe The West Romania.
Si pentru ca am incercat sa ma pregatesc cum se cuvine, va recomand sa gustati din curcanii umpluti, placintele cu mere si cele cu dovleac. Nu uitati de cartofii dulci si porumb, dar mai ales de
sosul de afine. Butoaiele cu whiskey de cea mai buna calitate va asteapta. Copiilor le-am pregatit sucuri de fructe si legume, prajituri si placinte cu diverse umpluturi.
In aceste 3 zile saloonul este deschis pentru oricine.
Am improvizat chiar si o scena pentru cei ce doresc sa ne arate talentele cu care sunt inzestrati.
Inca din prima zi va invit la concursurile organizate. Castigatorii vor primi pepite, oup-uri si bineinteles aplauzele celor prezenti.

Sa inceapa petrecerea!

Pentru concursul instant e nevoie sa aveti cateva cunostinte despre joc si sa fiti prezenti la data si ora anuntata. Doar cei punctuali au sanse de castig.

Al doilea concurs va cere sa fiti nitel poeti. Nu poate fi asa de greu. Pana la urma, incercarea moarte n-are.
Saculetul cu suprize e pentru cautatorii de aur.
Poveste din west este a patra incercare la care sunteti provocati.

Anuntarea tuturor castigatorilor si modalitatea de revendicare a premiilor se va face pe data de 8 octombrie.
Va astept in urmatoarele zile in numar cat mai mare in West Casino, sa participati la concursuri si sa ne bucuram impreuna.


Echipa The West va multumeste ca ati fost alaturi de ea in acesti ani, ca ati ajutat la imbunatatirea jocului prin observatiile si ideile voastre, ca ne-ati tras de maneca cand a fost cazul.

Cu drag,
Echipa THE WEST ROMANIA
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus