Evente si iteme noi

  • Autor subiect DeletedUser25697
  • Data de început

DeletedUser25697

Guest
Propun sa se faca 4 eventuri pe an care consta in felul urmator 2 evente sa contina 2 seturi de iteme pentru fort(unul care ofera daune si unul care ofera rezistenta) si duel( unul pentru arma alba si unul pentru arma de foc) plus 1 set la fiecare event care ii free si se face pe baza eventului ,iar celelalte 2 evente sa fie cu 1 singur set de iteme pentru constructie si unul pentru comert sibineinteles plus 1 set la fiecare event care tot asa ii free si se castiga pe baza eventului.

Sau sa se faca ca si pana acuma 6 eventuri pe an dar fiecare event sa aiba cate 1 set de iteme sa se faca separat la fiecare event acele seturi sa fie (duel:arma alba sau pe foc , fort : ofera daune sau rezistenta, constructii si comert) sa se faca 6 evente pe baza a 6 seturi de iteme. plus cate 1 set care ii free si se castiga pe baza eventului.

Avantaje: pentru ambele variante va fi activitate mai mare pe server pentru ca nu or sa mai fie atatea seturi la un singur event si nu o sa mai fie atata bataie de cap ca sa stea lumea sa dea doar comenzi de comert ca sa faca rost de bani pentru atatea seturi de iteme.

Dezavantaje: pentru prima varianta nu vad de ce ar fi vreun dezavantaj pentru ca seturile de duel si de fort vin ambele deotata
Iar pentru varianta a doua seturile vin separat si trebuie pentru itemele de fort si cele de duel sa te straduiesti un pic cu itemele vechi pana vin cele noi de exemplu la duel daca vine un set de duel pentru foc cei care sunt pe arma alba trebuie sa se straduiasca putin cu setul vechi contra cel nou pentru foc si sa astepte pana la urmatorul event cand se baga si pentru arma alba. Dar intre seturile noi sa nu fie dezechilibru sa fie un echilibru intre ele.

Iar itemele noi sa nu fie dupa terminarea eventului nelicitabile timp de 2-3 saptamani sau mai mult ci maxim intre 2-7 zile
 

DeletedUser26203

Guest
PRO. Imi place ideea ta . Faceti itemele LICITABILE inca de la inceputul eventului.
 
Sus