Changelog versiune 2.87 - marți, 9 Octombrie!!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

just4fun

The Boss
Changelog_287.png


În cursul zilei de Marți, 09 Octombrie, intenționăm să efectuăm update-ul jocului la versiunea 2.87. Este posibil, ca această dată să fie modificată în cazul în care vor apărea probleme neprevăzute



Noutati.png

Poveste despre Lucille Mulhall

În Octombrie sărbătorim 133 de ani a Reginei Rodeo. Cu această ocazie am pregătit un set de misiuni în care vor afla mai multe despre prima cowgirl, Lucille Mulhall. La finalul misiunii jucătorii vor primi cel mai important item al fiecărui coboy sau cowgirl - un lasou dar și realizarea "Lucille , regina Rodeo!" și titlul "Regina/Rege a Preeriei".

Această misiune este disponibilă între 16 Octombrie și 12 Noiembrie..

lucille.png




Ștergerea conturilor - am făcut câteva modificări la sistemul de ștergere:

  • conturile inactive vor fi șterse după 3 ani de inactivitate în joc și pe forum - asta înseamnă că dacă veți avea activitate pe forum este suficient să rămână contul activ
  • Fiecare cont va fi notificat în prealabil înainte de ștergere pe forum și prin mailul asociat acelui cont.
  • Pentru a vă asigura că toate datele conectate la cont vor fi șterse, ștergerea unui cont în joc va avea ca rezultat și ștergerea contului de forum corespunzător.
  • Dacă ați creat un cont de forum cu mult timp în urmă, este posibil ca numele din joc să difere cu cel de pe forum - în asemenea cazuri contactați serviciul suport pentru a vă asigura că numele corespunde cu cel din joc.
Sperăm să vă placă schimbările primite cu acest update. Binențeles, așteptăm cu nerăbdare să auzim feedback-ul vostru!

Toate cele bune
Echipa The WEST.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus