Pareri despre noul event Sfantul Patrick

laylalili

Gold digger
Văd că nu s-a înghesuit nimeni să scrie o recenzie așa că sparg eu gheața. Dacă am socotit bine ai nevoie de 1350 de monede să poți cumpăra tot setul.Pe zi poți strânge undeva la 55-60 de monede după cum scrie in anunțul eventului.Punem 60 înmulțit cu 20 de zile cât ține eventul rezultă 1200 de monede.Nici dacă vrei nu poți avea avea tot setul pentru că costă 1350 și tu obții maxim 1200. Nu mai vorbesc de misiuni...pentru 5 monede trebuie să muncești 11 ore.Ce pot face eu full comerț la aventuri?Sau la duel?Cel On-Hit e o glumă bună.In concluzie eventul e sub orice critică,mai bine băgați un event gen "găsește 100 de mingi".
 

just4fun

The Boss
Chiar daca setul nu va fi completat anul acesta, se va putea relua si anul urmator, drept urmare toata lumea va putea sa "faca" rost de acest set intr-un fel sau altul.
 

Halleluia

Greenhorn
Feedback?
Daca vrei sa faci setul in aceste magnifice 21 de zile, folosesti pepite sa termini orele de munca si poti adauga si batalia de fort + misiunea sa lesini NPC-ul din Orasul Fantoma.

Event fara nici un sens, prelungi pe 2 ani de zile fara nici un motiv.

O gramada de ore de munca, misiuni de 6 ore pentru 2-3 coinuri care-s total aberante.

TheWest sufera de probleme mult mai grave, dar se pare ca lumea se concentreaza pe creeat si introdus eventuri pe banda rulanta, posibile sau imposibile, in loc sa-si salveze jucatorii (lumi abandonate din lipsa migrarilor, etc ).

Per total, aberatie totala. Doar Inno putea scoate set de duel cu noroc. Nu ca in ultimele 2-3 eventuri au fost alte seturi ''Spiritualist, Clyde'' ( pe care sa le obtii, nu sa le castigi din saci - Murietta, Mosey, etc )
 

DeletedUser26670

Guest
cuferele alea cu realizari de ce le-ati bagat daca nu exista realizare pentru ele/
 
Bag de seama ca astia de la INNO o tin dintr-o prostie in alta. N-au inteles nimic din valul de hate primit . Au curs rauri de cerneala virtuala impotriva lor in ultimele luni dar cu toate astea au preferat sa puna accent din ce in ce mai mult pe sistemul pay2win.

Mai intai setul Unionist, care a stricat de tot echilibrul hp - daune. Au urmat seturile vaquero & cowgirl, care n-au fost adaugate in sacii de craciun, pentru ca mai apoi sa apara in shop la niste preturi de-a dreptul nesimtite. Dupa, licoarea de duel, care a lasat loc de interpretari si care urmeaza sa fie adaugata in shop cu 400 pepite (pt cei care nu s-au prins, nu scade 10% din nivelul de duel, ci din experienta de duel , deci trebuiesc o gramada ca sa ajungi de la 450 inapoi la 150) .

Din eventul asta cu monede nimeni nu intelege nimic.E util numai bisnitarilor :D
Setul, dupa ce ca e greu de obtinut, e destul de modest. Cel putin 90% dintre jucatori n-o sa-l aiba complet.Ca sa-si mai spele pacatele ar putea sa-l faca licitabil & upgradabil la sfarsitul eventului . Desi nu m-as mira daca l-as vedea in SHOP. Conceptul e ok, dar trebuie imbunatatit.

Inevitabil, au aparut si unele probleme:

Prea putine locuri la forturile Awesomia. Pe .net cei care au fost prezenti la fort dar au ramas pe afara au optiunea de a face ticket si primesc cele 75 monede. Aici de ce nu se poate face la fel?

Misiunile sunt prea grele: "mananca" multe produse si ore de munca. Plus ca cei mici n-au nici o sansa. Ar fi trebuit concepute in functie de nivel.

Aiurea e si misiunea cu duel "one-hit". In mod normal e greu spre imposibil s-o faci, insa din anunt tragem concluzia ca putem aranja dueluri pentru a o finaliza - "Indiciu: Lucrând împreună cu alți jucători, puteți termina mai multe misiuni într-o zi."

Singurul lucru pozitiv ar fi faptul ca "te forteaza" sa participi la luptele de fort, iar asta se poate observa in prezenta din ultimele 2 saptamani. Fapt care ar trebui sa dea de gandit. N-ar strica un concurs de fort organizat de stafful Ro. Hai sa ne indreptam atentia si spre altceva, nu numai spre concursurile de pe forum care se rezuma la poze , poezii si desene.

Sa mai amintesc de faptul ca se considera activ un jucator care se logheaza o data pe zi si da 4 munci? Really? Arizona, Georgia, Knox, Louis, Maryland va spun ceva? Tipa aia ca din gura de sarpe ca vor migrare , dar nimic. Lumi ca l1 sau indiana ar avea nevoie de o infuzie de jucatori .
 
Sus