Tema de discutii despre Changelog-uri (Update-uri)

lord ion

West Marshal
acum mulți ani se plângeau unii, așa cum faceți voi acuma, că de ce au schimbat imaginile la unele iteme, că alea clasice erau mai faine, seturile sunt nașpa, etc...
niciodată nu poți mulțumi pe toată lumea.
 

DeletedUser24094

Guest
Ciudat ca asta cu inno face acum asa ca acum 20 de ani x-ulescu a zis ca nu ii place, e a 2-a oara in ultimile 2 saptamani cand dai exemplul asta.

Si poate ai fi fost credibil daca am fi vazut ca inno asculta de ideile si propunerile noastre.
Dar, lumea de cand striga dupa o echilibrare la pvp? Dupa migrare si dupa multe altele.
Astea nu se vad?

Jocul e pe moarte, adica, din 2014 de cand au bagat aventurile nu a mai fost niciun update major, iar acel mare update care a implinit anul de cand ne-a amagit cu el poate vine dupa ce se inchdie jocul, pe un alt joc.


Si, era un feedback, tu in functie de admin ar trebui sa transmiti mai departe feedbackul jucatorilor, nu sa vii cu exemple de genul.
 
Ultima editare de un moderator:

X-viper

West Sheriff
Membru personal
spuneau ca la seturi să nu inventeze un design nou, ci să folosească imagini de la hainele/armele/călăriile existente, adică, cum spui tu, să le recicleze.
Nu am auzit niciodata pe nimeni sa spuna ca vrea ca noile haine din joc sa arate ca cele vechi :))
Chiar si asa, niciodata nu vor fi toti de acord. Unii o fac intentionat. Dar e o diferenta cand 100 sunt pro si 2-3 impotriva, stii? Nu poti sa spui: "Uite ca astia 2 sunt impotriva, deci e clar ca nu vor toti, deci nu implementam" :lol:
 
Dar cand vreodata s-a tinut cont de parerea jucatorilor?
Cand vreodata s-au facut votari ca sa voteze lumea pentru o implementare in joc si ce le place si ce nu le place?

restul e cancan....


EDIT: si eu raman la parerea mea ca acele ARME DE EVENT ar fi trebuit sa aiba o stralucire, un contur cu stralucire ca nu e asa complicat.

Asa cum sunt AURELE, asa pot fi si ARMELE DE EVENT ca doar sunt speciale, le castiga doar un singur jucator pe o lume si cine are cel mai lung sir de puncte.

Macar de acum inainte sa se faca arme de event cu contur stralucitor. Ce e asa de greu?

Ca sa stie si domnii dezvoltatori, pe mine unul ma tenteaza sa joc la arme de event si sa bag pepite cu caruta daca au acel ceva, sunt speciale, sunt WOW, stralucitoare, UNICATE.
 
Ultima editare:

adsum

Gunman
Admin sau nu, fiecare are dreptul la o opinie. Lord a subliniat faptul că de multe ori părerile sunt contradictorii.De asemenea nu știu cât de relevant e forumul din moment ce majoritatea nu-l frecventează. Sondaje puteți face singuri atunci când postați un subiect - totuși, nu recomand să abuzați de acea funcție. Vă puteți arăta susținerea și prin butonul de like. Deja s-au făcut nenumărate propuneri care au fost trecute în revistă, dar după cum bine știți, deciziile se iau la alt nivel. Dacă ar fi să se prioritizeze propunerile , din punctul meu de vedere asta ar fi cu siguranță în coada listei :)
1631610468768.png
 

DeletedUser24094

Guest
Bineînțeles că are dreptul la o opinie.

Dar, voi in calitate de admini, sunteți gen mijlocul de comunicare între noi jucătorii și inno, inno va da ce sa puneți pe forum, voi le dați propuneri de la noi și feedback'uri.

Si oamenii au spus ce nu le place, ce vor diferit, (nici mie nu îmi pasa de cum arata armele) , pe o comunitate civilizata, adminul ar mulțumi pentru feedback și ar transmite mai departe.
Sa înțeleg ca răspunsul lui Ion a fost un răspuns oficial? Armele arata asa pentru ca cineva s-a plâns ca le tot schimba?

E admin, normal ca un comentariu de la el valorează mai mult și îl privim ca pe un răspuns oficial deci nu mai spuneți ca așteptați feedback dacă atunci când îl primiți pur și simplu pe inchdeti gura.
 

adsum

Gunman
Este o zonă de discuții așa că trebuiesc acceptate toate părerile.
Răspunsul lui a constituit un punct de vedere personal. Oficiale sunt în general doar anunțurile.
Nu înțeleg ce anume a deranjat atât timp cât n-a respins propunerea ci doar a adus contraargumente.
Dacă ar fi s-o trec prin filtrul logicii, eu unul nu-i văd utilitatea. Aș prefera să se concentreze mai degrabă pe bonusuri sau pe alte chestiuni decât pe partea de aspect. Și ăsta este, de asemenea, un punct de vedere personal.
 

Emeer

Gunman
Eu propun asa...
1. Sa nu ne mai stresam cu propunerile pe forum ( arhiva-i plina, iar daca adminii sunt cu noi le-au inaintat deja, daca nu, asta este ).
2. Sa nu mai exista frustrare sau persoane care se ataca atunci cand altii comenteaza ceva, atata timp cat nu este personal.
3. Forumul este frecventat de un procentaj mic ( 10-30% ) poate.
4. Adminii incercati sa faceti o curatenie in postarile de pe forum si sa facem impreuna un compediu cu diferite sfaturi ce s-au postat mai pe la inceput sau mai noi ( despre xp, dueluri, misiuni, secrete, forturi ).
5. Sa nu ne mai plangem de cum arata un item ( oricum noile seturi au bonusuri ciudate si la multi nu le sunt pe plac ).
6. Si cel mai important...sa ne bucuram de TW asa cum este, iar spre sfarsit sa mergem la inmormantarea lui ;).
 
sper sa se dea upgrade in viitor si la Cullen Baker sau la Butch Cassidy.

E binevenit un upgrade la un set mai vechi. Cu ocazia asta o sa putem folosi din nou si seturile vechi.
 

DeletedUser24094

Guest
Au spus ca nu vor face update seturilor ce scaleaza deja cu level.

Ati postat ca upgradați setul natty ce s a întâmplat și de ce nu spuneți ce este cu el ?

tu ai o problema cu cititul, inca nu e miercuri 15, maine vezi setul nou, dar bonusul de set va fi schimbat intr-un update urmator, deci acum doar itemele individuale sunt imbunatatite.
 
Ultima editare de un moderator:
Sus