Rezultate căutare

 1. ducus

  Probleme de functionare Lumea 14 (Florida)

  De cateva ore nu mai imi merge pe firefox, pur si simplu nu mai mi se incarca pagina, decat avatarul, de la ce poate fi? Am sters si cache, si registri cu cc cleaner si tot degeaba! Pe opera merge, insa eu am nevoie de firefox pt. clotchcalc.
 2. ducus

  Discutii despre obligatiunile Union Pacific (OUP))

  Pai vezi ca scrie la sfarsitul luptei, in functie de daca esti online in timpul luptei, in functie de daune etc.;)
 3. ducus

  Discutii despre obligatiunile Union Pacific (OUP))

  Vad ca nu se mai dau genti de doctor pt. vindecare dupa lupta la fort, de ce oare? Inainte de update am participat de 2 ori la fort si am primit genti din acelea, acum nu! Ah, de data asta m-au lesinat si am primit 4 obligatiuni si 19xp. ;)
 4. ducus

  Discutii despre obligatiunile Union Pacific (OUP))

  Am si eu o nedumerire: de ex. la cana de Guarana (bonus de energie 50% etc.) nu scrie si de cate ori e utilizabil, asta inseamna ca o pot folosi in permanenta? Desaga fierarului contine obiecte necesare muncii de fierar sau altceva?
 5. ducus

  Versiunea 1.34/1.35

  Unde e magazinul Union Pacific?:oh:
 6. ducus

  Versiunea 1.34/1.35

  Deci cand reparati scriptul db pro, ca sa mearga? Cat mai trebuie sa asteptam?:shoot:
 7. ducus

  Versiunea 1.34/1.35

  Nu mai merge nici scriptul de imbracaminte tw-db, va rog sa-mi spuneti cum stiu acum cu ce haine sa ma imbrac pentru fiecare munca? O iau pe incercate? Nici macar exportul in weststats al inventarului nu mai merge! :mad:
 8. ducus

  misiunea chivington

  Nu cumva ai prea multe misiuni acceptate (adica maximum, 10/10)?
 9. ducus

  Despre Crafting

  Unde pot gasi de la cate puncte apar alte retete la fierar?
 10. ducus

  Discutii Construire duelist

  Soldat axat pe arma alba, cam cum ar trebui repartizate punctele astfel incat sa pot ajunge si la meseria care ofera barele de fier necesare muncii de fierar? Vreau sa ma impart si intre munci, dar si intre dueluri, dar sa pot aduna totodata si barele acelea de fier si ce mai trebuie meseriei...
 11. ducus

  Sunt fierar, dar pot folosi reţeta de bucătar ?

  Ca sa folosesti itemul creat, tragi produsul in partea stanga jos, la echipare? De ex. felia de prajitura da 15p. de munca, dar pentru cat timp?
 12. ducus

  Despre Crafting

  Nu stiam, nu mai jucasem din octombrie si parca nici zilele trecute nu era asa, de aia am intrebat. Mersi pt. lamuriri. :)
 13. ducus

  Despre Crafting

  De ce scrie cu verde la carpeste sosete la sanse 80 si ceva la suta? S-a acordat vreun bonus ceva, cu noul update? Daca da, pentru cate zile?
 14. ducus

  Discutii Construire duelist

  @kod: n-am vazut in tutorialul tau in niciuna din variante despre tactica. Cat % din indemanari ar trebui sa puna un soldat la tactica, avand in vedere ca are acel bonus pentru tactica? Parca prea mult procentaj la ferire, nu mai bine sa imparta punctele alea jumate la ferire si jumate la...
 15. ducus

  Probleme de functionare Lumea 10 (Buffalo)

  Mi-am pus uniforma arsa si trebuie sa-mi dea Maria misiunea cu uniforma noua, azi, joi, dar nu mi-o da. De ce? Cum fac sa rezolv azi misiunea si sa nu mai stau inca o saptamana?
 16. ducus

  Probleme de functionare Lumea 10 (Buffalo)

  Rog un admin sa ma lamureasca de ce a fost penalizat orasul din care fac parte in sensul ca s-au daramat cateva nivele ale cladirilor? Ce s-a intamplat, nu stiu nimic?:confused: Nu am mai patit niciodata asa ceva de cand joc west.
 17. ducus

  Modificari de joc (scripturi, stiluri)

  Stie cineva de ce TW-Pro da aiurea punctele de munca, cu 1 punct mai putin decat ce-ti arata pe harta? Exista alta varianta mai precisa a acestui script?:confused:
 18. ducus

  Imbracaminte fort

  Nu e chiar asa. Depinde ce isi doreste fiecare mai mult sau ce considera ca e mai importanta: conducerea sau tintirea. Spre exemplu, cu imbracamintea indicata de scriptul de pe westcalc pentru atacul fortului, am mai multe puncte la conducere si mai putine la tintire, iar cu cele de pe tw-ajutor...
 19. ducus

  Indemanari ajutatoare batalie pt. fort

  Pai nu tii minte tabelele de pe tw-ajutor? Si-apoi e simplu, daca nu ai incredere testezi ambele variante de imbracaminte si vezi cu care ai puncte mai multe pe indemanarile pt. fort. ;)
 20. ducus

  Avantaje Duelist

  Pe lumea 2 in top 20 al duelurilor sunt doar 4 duelisti, cred ca asta spune multe. Nici ei nu se prea inghesuie sa fie in top -tocmai ei care sunt clasa speciala pentru dueluri! Deci contra.