Rezultate căutare

 1. X-viper

  Dragi admini!

  Sufera mitish de lipsa de atentie. E cronica problema. Tu ce te tot bagi in seama? Oricum n-ai treaba cu forturile. Ai setul ala unionist degeaba. Stai la produse mai ceva decat o clona :))
 2. X-viper

  Dragi admini!

  Mai usor, zenoo, sa nu te ineci :lol: Cand primesti arme gringo cadou de la adminul care nu e admin nu mai gandesti, ca ai gura plina. De cuvinte de lauda pentru INNO, bineinteles.
 3. X-viper

  La taclale

  Renunta si tu la armele alea gringo nemeritate daca vrei forturi :njub:
 4. X-viper

  Recorduri Romania

  Cele mai multe runde fantomă într-o luptă: 10, X-viper, Hawaii Cea mai mare viață (restul claselor): 24060, X-viper, Hawaii
 5. X-viper

  La taclale

  Armele astea Gringo despre care se tot vorbeste se ofera si retroactiv?
 6. X-viper

  La taclale

  Nu, dar poate se ofera adminilor la un moment dat.
 7. X-viper

  La taclale

  Bine ca tie ti l-au lasat, dar mie mi l-au sters. Ambii le-am luat apararea zicand ca nu e vina lor ca au primit cadouri, ambii am folosit cuvantul "jenant" vizavi de reactia lor, dar, se pare, ca exista tratament preferential :lol: Mersi pentru quote, macar s-a pastrat partea importanta din...
 8. X-viper

  Dragi admini!

  Doar just raspunde, care e platit pentru asta. El ar fi fost singurul care merita gringo, daca e s-o luam asa.
 9. X-viper

  Dragi admini!

  Eu as fi propus inlocuirea lor cu o anumita cantitate de pepite. E prea mult dezechilibru cu o astfel de infuzie de arme gringo. Se dau maxim de 2 ori pe an la eventuri care mai de care mai ... (ma abtin sa le zic pe nume) si nu se obtin nici cu puncte de prietenie (de acolo treaba cu 100k...
 10. X-viper

  Dragi admini!

  Multi! Desi se va devaloriza si va da peste cap forturile. Dar nu e prima oara cand se intampla asta. *cough* unionist *cough*
 11. X-viper

  Dragi admini!

  Fix asa te lauzi pe joc, ca esti prieten cu toti, ca le dai telefon la 2 noaptea si iti raspund, iti mai dau si niste arme gringo daca vrei. Ah stai...chiar ti-au dat.
 12. X-viper

  Un nou sistem de Aventuri

  Ai mari erori de logica. Si cum joci aventuri daca nu ai set?
 13. X-viper

  Bătălie Awesomia Discuții legate despre bătăliile organizate la fortul Awesomia

  Avand in vedere ca Duminica in data de 02.01.2022 nu exista alte batalii de fort, cred ca batalia de la Awesomia poate avea loc seara intre orele 19:00 si 21:00. Ce ziceti?
 14. X-viper

  Gazeta The West - Discuții

  A zis ca e Q&A, dar a ramas doar Q-ul Q no A :lol:
 15. X-viper

  Gazeta The West - Discuții

  Am si eu doua intrebari legate de gazeta. 1. Din cate stiu eu, centura neagra pe indiana s-a cumparat cu 80kk, nu cu 10kk. 2. De ce nu i s-au pus intrebarile clasice de interviu lui just? Prenume, varsta, hobby-uri etc. A patit ceva? Chiar daca a fost putin mai deschis, n-a spus nimic din ce nu...
 16. X-viper

  Propunere aventuri mapa premium

  Aventurile sunt deja moarte, cine ar vrea sa piarda si pepite (pe langa timp) pentru a juca cu niste clone care stau afk si nu fac nimic? :lol:
 17. X-viper

  Gazeta The West - Discuții

  Just si-a gresit cariera, trebuia sa se faca politician. A evitat toate intrebarile cu brio. A scris mult, dar n-a zis nimic :lol:
 18. X-viper

  La taclale

  Mă, Elmer, da ce-i site-ul ăsta? Am crezut că xHamster e un fel de X-viper, un loc frumos cu animale simpatice...M-am înșelat.
 19. X-viper

  La taclale

  In asta consta pedeapsa cu tortura. Sa deschizi sau sa te uiti cum deschide cineva saci. Noroc cu scripturile astea cele de toate zilele.
 20. X-viper

  Recorduri Romania

  Am primit 30kk intr-un duel, dar nu mai am raportul :rolleyes:
Sus