Rezultate căutare

1. Gold Membres

La taclale

Cred ca i s a spart sacul moșului
  2. Gold Membres

Petrecere cu trifoi

Cred ca doar unii aleși au invitație și la premii
  3. Gold Membres

Petrecere cu trifoi

Ce , cerințe?
  4. Gold Membres

Petrecere cu trifoi

Sall , deci trebuie sa trimiți doar o poza cu haine verde?
  5. Gold Membres

La taclale

Eu ma întreb de unde scoate domnul sparrow glumele ca se baga unionist
  6. Gold Membres

La taclale

Nu mai profitul le place
  7. Gold Membres

La taclale

Arma de aventuri , pusca de bătălie 30 50 daune abilități de viteza și mai slaba decât pusca tatanka o sa fie una dintre pusti ce seturi sunt astea de 10 șanse drop 10 noroc chiar își bat joc de oameni cu seturile astea de event de paste? Bre viper ce sfaturi le dai pe beta , dacă tu le ai...
  8. Gold Membres

Feedback - Eventul Sfântului Patrick 2023

Ai dreptate de asta trebuie sa apreciem munca depusa altui om care își consuma din timp sa ajute un joc distrus doar ca să vadă unele laude sau înjurături de la comunitate.
  9. Gold Membres

La taclale

Asta era și ideea :))
  10. Gold Membres

La taclale

Cred ca era o soluție bună sa devina iulian cm poate extermina defectele jocului
  11. Gold Membres

La taclale

Cred ca nu o sa le placa anumitor jucători acest lucru deoarece dacă împreună exemplu indiana new york sau Arizona l1 și tot asa nu mai pot sa aibe unele privilegii prima ar fi ca ar consuma mai multe pepite pe armele globale pe evenimente pe circul calator da este adevărat ce zici zenoro da nu...
  12. Gold Membres

De la 0 la ∞

13. Gold Membres

La taclale

La ce serios este elmer nu cred ca va da mai mult decât standardul unui fort normal da având în vedere greseala lui probabil și o va asuma și ne va da dublu sau triplu
  14. Gold Membres

De la 0 la ∞

15. Gold Membres

La taclale

Nu aveai cont pe new york criminus? Despre mrs.pain cam dubios avatarul clasic cum l a câștigat da armele gringo sau oferit după ce își făcuse treaba si a fost anunțat de cm alecum ca toți ajutori care au făcut munca în folosul comunității își pot alege ce set vor . Dacă greșesc va rog sa îmi...
  16. Gold Membres

Pagina cu recorduri

Confirm eu eram chatul
  17. Gold Membres

La taclale

Nu neapărat adsum a fost în plus cred ca mrs.pain făcea mai multe decât el da a plecat just și criminus asta e un semn de întrebare.
  18. Gold Membres

La taclale

Super da cine este Robert?
  19. Gold Membres

La taclale

:annoyed:
  20. Gold Membres

La taclale

Syntex este acest Robert?
Sus