Rezultate căutare

1. SADonix007

Reglementarea atacurilor multiple

Pai mai nou, cand ataci vrei sa ti se accepte atacul? ce rost mai are fortul si frumusetea lui? Joci fort pentru 10k xp si niste oup? :)) Au fost perioade cand au fost forturile echilibrate, cat au durat? a inceput lumea sa devina inactiva, voi chiar nu vedeti ca agitatia aduce activitate pe...
  2. SADonix007

Mi se pare amuzant ce se intampla :)) "ce fel de persoane sunteti" "ce porcarii faceti" "distrugeti hawaii" si doar voi sariti cu jigniri :lol:
  3. SADonix007

Te-ai gasit tu sa comentezi de painea altora pe masa, fix tu :)). Te imprumut sa-ti iei un microfon? poate la urmatorul IFBC vorbim si noi pe voce. Doamne, la ce nivel ai ajuns :))
  4. SADonix007

Now Playing

5. SADonix007

Now Playing

Queen of the kings! :cool:
  6. SADonix007

Pentru tine, Sado Regele! Te-a pus alegsz sa scrii si tu pe forum? :)) Nu ma intereseaza cine nu joaca cu noi, ma intereseaza doar de ATW.
  7. SADonix007

Lasa ca a umplut AaA si Angels de avatare clasice cand era admin :))))
  8. SADonix007

" Că vouă nu vă convine, nu-i problema noastră. Soluții v-am tot oferit, aveți de unde alege. " Ai probleme daca pui situatia asa, cine esti tu sa ne oferi noua ceva? daca nu va convine ceva, nu-i problema noastra. acelasi raspuns.
  9. SADonix007

=) Tare amuzant mi se pare asta
  10. SADonix007

Bai papusel Alegsz, ce naiba tot insisti? Nu au suportat altii sa joace cu JustUs, li s-a permit de JustUs sa joace alaturi. iar ma plictisesti
  11. SADonix007

nu stiu cine citeste atat dar vad ca ne face prezenta la fort, il angajam? :)))) Am nevoie succubus de un om sa ne faca prezenta, chiar te rog sa o postezi undeva zilnic, multumesc :))
  12. SADonix007

Va astept la forturi ! :boone:
  13. SADonix007

https://imgflip.com/i/7mfhhr Cam asa sta treaba, fara jigniri, fara nimic!
  14. SADonix007

Nu ne intereseaza ce doresc sau nu doresc alte orase, JustUs&Mercenarii joaca cum vor. Poate azi contra, maine impreuna, nu suntem obligati de nimeni sa jucam cu cineva sau contra cuiva, ne vedem la fort ^^ noi il sustinem !
  15. SADonix007

Jocul este pentru toti, fiecare jucator are liber sa faca ce doreste.
  16. SADonix007

Pagina cu recorduri

https://prnt.sc/9lE3FMlZuQll Trezoreria oraşului - $ 20.013.859
  17. SADonix007

La taclale

tichet
  18. SADonix007

Meme-uri

Bun meme-ul :)) @mirceacelputred
  19. SADonix007

Feedback - Politici pentru atacurile multiple spam asupra forturilor

Taci Editat, de admin undercover penibil ce ai fost tu. Tocmai tu te-ai gasit sa ai vreun comentariu despre cum administreaza cineva? Te rog sa-l scuzi ca el nu a organizat un eveniment in care sa-si includa si contul principal, te rog sa-l mai scuzi ca el nu a dat la jumate din prietenii tai...
  20. SADonix007

La taclale

adsum era degeaba :)) isi baga contul principal la evenimente organizate tot de el, dadea banuri pe forum garla 50% fara motiv si etc :))
Sus