Rezultate căutare

1. rares us

Ce tip de eveniment vă doriți în viitor?

Un eveniment la care sa nu poata participa cei care au deja set el gringo. Pare corect,nu? NU-I ASA?
  2. rares us

Ce tip de eveniment vă doriți în viitor?

De acord cu ewald.
  3. rares us

Dragi admini!

Si ce tot te lauzi atata ca le ai? Oricum esti inutil.
  4. rares us

La taclale

Cum se simt armele alea el gringo trelawnei primite moca de la alegsz? Feresti bine, ofera rezistenta? Intr-o buna zi, o sa le avem si noi (POATE).
  5. rares us

Dragi admini!

In purul stil romanesc, totul e pe pile si relatii, jucatorii adevarati care au investit timp si pepite nu primesc nimic, in schimb ,,admini'' aroganti ca elmer fudd primesc MOCA arme el gringo care se vand pe ,,piata neagra'' cu pana la 1000 de euro. Unii aduna O SUTA DE MII de puncte de...
  6. rares us

La taclale

Nu conteaza, tu esti banat, somn usor
  7. rares us

Speed Războiul Civil - Discuții

Sustin pe adsum, am vrut random si ne-a ascultat parerea. Esti prea anonim in acest joc marmot ca sa iti dai cu parerea pe aici, serios acum, esti un nimeni.
  8. rares us

E foarte bine cum s-a stabilit, sa ramana random, sa aiba toata lumea sanse egale.
  9. rares us

Exista optiunea de a face tiket in suport pt cei care incalca regulile. Eu nu folosesc VPN, nici nu stie ce este.
  10. rares us

[rant] Propuneri seturi, misiuni pentru seturi, misiuni garbage, switch între instanțe de lumi

Nu poci limba romana! Ce dracu e aia clutch, mission tree, paths-uri, storyline, default, CAPPING, checkup, fake reward?
  11. rares us

Recunosc, aia de pe ny sunt clonele mele, mai putin emeru, ca nu vreau sa am de-a face cu greci sau cipru
  12. rares us

Cei care au deja setul el gringo SA NU FIE LUATI IN CONSIDERARE! Ca sa nu existe discutii.
  13. rares us

Asa da, e random, toti au sanse egale, putem face ce zic si coordonatorii fara frica ca suntem dezavantajati. Deci 6 oameni alesi random vor primi iteme din acest set, fara pile, fara autoclicker, fara piata, fara clone, etc. O solutie solida, bravo!
  14. rares us

Fara coordonatori frate! FIECARE PT EL! Coordonatorii sa ramana pe hawaii si la IBFC, pe lumea asta ,,speed'' concuram pt set el gringo, nu ne inscriem asa de plictiseala, jucam cum vrem pt a avea sanse egale la acest set, coordonatorii nu au rost, pun doar bete in roate!
  15. rares us

Neascultarea comenzilor coordonatorilor poate atrage sancțiuni. Regula INUTILA! Participam sa castigam set el gringo nu sa ascultam comenzi ca niste catelusi, ok?
  16. rares us

Bug valoare dexteritate si mobilitate pusca Chingachgook

Mandru ca am folosit pusca CHINGA la aventuri!!! ( pana maine cand o dam iar la gunoi)
  17. rares us

IN SFARSIT! Fara piata, da, mult mai corect, fara 50 care ajuta pe unu singur. Acum merita jucata lumea asta.
  18. rares us

Calmati-va ca seturile vor fi luate de ,,cine trebuie''. Fara bonus de caracter nu ai ce cauta la fort, deci cei fara pepite nu au nici o sansa din start.
  19. rares us

Ce sa joci tu... ca in afara de dat ore la biserica, nu stii altceva
  20. rares us

Gazeta The West - Discuții

Macar daca era sa dormi moca in hotel 5 stele sau la fort... asa e complet inutil
Sus