Rezultate căutare

1. Skynet08

La taclale

Concurs intrebari chat lumea 1, va astept pe fiecare. Premiile constau in sume de bani(virtuali) incepand de la 50k pana la 1kk. Pana acum au fost castigate premii in valoare de 1,5 kk.:shoot:
  2. Skynet08

Voteaza Avatarul

5 Pentru ca nu apare :sombrero:
  3. Skynet08

Închidere/Migrare Florida

Ar fi o idee bună să se introducă migrare pe lumea recent deschisă. De ce? În primul rând, pe florida nu sunt foarte multe conturi cu nivel peste 120 şi din ele tăiem un 40-50% deoarece sunt conturi inactive, deci nu cred că ar fi o problemă să apărem noi pe acolo. Din punctul meu de vedere ar...
  4. Skynet08

În mare parte ţine de jucători, dar acei jucători sunt stimulaţi de evenimentele petrecute în acest joc şi de asemenea de esenţa jocului. Înainte, cum spun şi ceilalţi, fiecare avea un obiectiv, un ţel de atins, acum fie că eşti pe duel, fort, comerţ acel ţel nu mai există. Ca duelist ataci de...
  5. Skynet08

Bună seara, Joc pe lumea florida încă de la începuturile ei, niciodată n-a fost mai slab populată decât acum, bine, in general lumea florida este slab populată, dar acum depăşeşte limitele de populaţie slabă. Ceea ce încă mai ajută la numărul de playeri ai lumii sunt acei playeri care deţin...
  6. Skynet08

Voteaza numele viitoare lumi

De ce nu puneţi Texas , de exemplu. Părerea mea e că sună bine, dacă ar fi fost printre opţiunile de mai sus cu siguranţă ar fi câştigat vot majoritar. Acum ce să zic, rămâne la consideraţia dvs. Jersey e acceptabil.
  7. Skynet08

Cereri si vanzari de obiecte

only on florida. Cumpar Set bob/black ;:shoot:
  8. Skynet08

discutii despre concurs forturi

Cel putin pe florida asa va fi.:tumble:
  9. Skynet08

Migrarea! Ultima "frontiera"! - tema de discutii

Migrare Florida! Pe florida nu se introduce migrare ? Ganditi-va ca sunt 30 de playeri intrati zilnic fapt care banuiesc ca "v-a sarit in ochi", fata de acum cateva luni populatia si activitatea floridei a scazut dramatic de la 70-80 de playeri activi zilnic a scazut la 20-30 playeri.Cert este...
  10. Skynet08

La taclale

1.Tu nici nu stii cu cine stai de vorba ! 2.Daca tu nu ti-ai dat seama despre acea jignire indirecta folosita ca o figura de stil inseamna ca ai o problema . 3.Vezi cum iti cauti tu singur mustrari , cearta , sau poate ca duci lipsa de afectiune daca e asa te sfatuiesc sa le ceri parintilor...
  11. Skynet08

"Problema exterioara"

Am facut asta , si ghici ce , crezi ca le pasa , mi-au lasat un raspuns sec cu care nu rezolvi nimic . Iti dau si tie pagina unde sa faci plangeri la greu sa vedem cu ce te alegi ;) .
  12. Skynet08

Probleme de functionare Lumea 1

Cand accept o misiune isi da refresh , cand deschid clasamentul nu mai pot accesa profilul anumitului jucator , problemele astea le-am sesizat pana acum.
  13. Skynet08

Incearca sa intrii acum ;)
  14. Skynet08

Intrati bre ca s-a rezolvat , mie imi merge acum ;)
  15. Skynet08

Probleme tehnice zici?!

Gata baieti si-a revenit puteti intra :D
  16. Skynet08

Probleme tehnice zici?!

Care e problema ta , tu vrei sa faci scandal si nu ti-ai gasit cu cine , vezi ca de la o discutie, de la o problema tehnica tu ajungi la ceva personal , si eu nu te-am jignit indirect si gandeste de 5 ori inainte sa scrii.
  17. Skynet08

Probleme tehnice zici?!

Le-a testat acolo , nu ai vazut ce a scris iulianp , problema nu e de la tombola ! iar beta e versiunea de proba ai dreptate dar serverele de pe beta nu le poti compara cu vechiturile noastre
  18. Skynet08

Nu au iesit toti pentru ca nu au introdus statusul mentenanta , daca v-ar fi aparut cand vreti sa va conectati mentenanta cu siguranta ar fi fost iesiti toti , dar asa ei lucreaza cu playerii pe server probabil nu ii incurca , parerea mea este ca problema are legatura cu logarile sau ceva de...
  19. Skynet08

Pai nu s-a dat restart la server si nici nu le-au inchis , eu eram intrat cand a aparut problema , si mi s-a spus ca se lucreaza si ca unii nu pot intra iar dupa ce am iesit nu am mai putut intra iar daca ramaneam logat si acum eram in joc ...
Sus