Rezultate căutare

1. Emiliano Zapata

Fortul lui Bent - temă de discuții

De unde atâta pomană de la inno ?
  2. Emiliano Zapata

Fortul lui Bent - temă de discuții

Nu pică, doar seturi mai vechi.
  3. Emiliano Zapata

Sioux Falls - YouTube

Am sperat că poate cu 250, vin și oameni noi.
  4. Emiliano Zapata

Sioux Falls - YouTube

Gata, ți-au închis canalul ?
  5. Emiliano Zapata

La taclale

Atâta poți ? Copilaș eu înțeleg că ai fost crescut în puf și că vrei totul așa când vrei tu, dar Elmer sau cine mai are sau o să mai aibă putere în viitor au și ei o viață. Dar nu am pretenți ca un frutrat sau mai mulți să înțeleagă, voi vă plângeți, eu nu o să mai zic, iar Staff-ul o să vă...
  6. Emiliano Zapata

La taclale

Au in minus... nu va au pe voi... :lol: - Asta era cea ma bună replică de închis acea temă :njub:
  7. Emiliano Zapata

Spam

Urât așa, acum știu ce fel de om se plânge. Mulțumesc de postare !
  8. Emiliano Zapata

Spam

WOW !!! Omu-și oferea premii singur, încălgând lipsa de bun simț față de participanți și acum comentează de cum administrează Elmer. Săracul om...sper că este un puști de 12-15 ani, că altfel îmi este milă de părinții lui.
  9. Emiliano Zapata

Spam

" Papusica mea " :njub: :njub: :njub: :lol:
  10. Emiliano Zapata

Spam

Asta-i pe bune ? Sau editată ?? El ca și organizator a participat și câștigat la propriul concurs ?
  11. Emiliano Zapata

La taclale

Poate-i prea ocupat omu' :rolleyes:
  12. Emiliano Zapata

Spam

Mult te-ai plâns.:eek:
  13. Emiliano Zapata

[Statistică Jucători] The-West.ro

Frumoasă treabă ! :up: :lovetw:
  14. Emiliano Zapata

La taclale

pe săptămâna viitoare sigur îl ai.
  15. Emiliano Zapata

Reglementarea atacurilor multiple

Salut ! Tu joci pentru forturi, alții pentru misiuni și așa mai departe. Regula cu taxe mari să zicem că ar merge pe lumea Hawaii, unde sunt problemele, dar restul lumilor, de ce să sufere pentru aroganța sau egoismul unora ? Elmer observ că tot încearcă să nu facă discriminare, că altfel se...
  16. Emiliano Zapata

Reglementarea atacurilor multiple

Off topic !!! nu zic că nu au fost care au folosit multi-uri pentru a face poncho, dar au fost mulți care au oferit bani pe alte lumi pentru poncho pe lumea nouă. Așa că pentru unii a fost profitabil să facă mai multe conturi doar pentru a face poncho-ul și apoi a-l vinde unei anumite persoane...
  17. Emiliano Zapata

De la 0 la ∞

18. Emiliano Zapata

La taclale

:njub::njub::njub::njub:A spus-o și el la nervi:njub::njub::njub::njub:
  19. Emiliano Zapata

La taclale

Unii văd că n-au treabă, dar alții văd că le-au tot cerut,
  20. Emiliano Zapata

La taclale

Pentru primirea itemelor din setul 15 b-day, oamenii din lista de mai jos să lase un comentariu în postarea https://forum.the-west.ro/index.php?threads/castigatori-concurs.51148/ AnimaMundi arpy1 Arya Stark calu67 COSMO KRAMER Dactobules DamnWolf98 Danny Tommy dorel89 dudu einatem ghiuboy...
Sus