Rezultate căutare

1. De la 0 la ∞

https://wmznlejcfq.s3-ap-southeast-1.amazonaws.com/media/prime-number/is-593-a-prime-number.png
  2. De la 0 la ∞

3. Lume Noua ?

Saint Paul, capitala statului Minnesota.
  4. CASTIGATORI CONCURS

Salut, Rog premiile sa fie trimise pe lumea 26. Multumesc.
  5. Concurs La medic

Legenda: O - orizontal, V - vertical, R - rand; O R 1 - 14; V R 1 - 15 ACTIVITATE (O R2), ATAC (V R11), AVENTURI (V R3), BONUS (V R11), CARACTER (V R15), CARISMA (O R14), CINEMA (V R13), CUREA (O R7), DUEL (O R11), DUS (O R8), ELIXIR (V R1), EXPERIENTA (O R5), FORT (V R13), FORUM (O R1), HARTA...
  6. Runda XI

7. Runda VII

Propun introducerea cate unui concurs lunar si doua pe fiecare event.
  8. Runda VI

An Numele evenimentului 2008 The West face public serverul său BETA. 2009 The West este nominalizat ca "Browsergame of the Year" 2010 Au apărut duelurile cu NPC-uri. 2011 Apare noul generator de avatare. 2012 A apărut Magazinul "Union Pacific". 2013 Cinematograful ajunge în The...
  9. Runda IV

Zile........................Articole............................................................................Numar de cuvinte Luni.......................Seturi excentrice.........................................................300 Marti.....................Ziua...
  10. Greşeli în text

De exemplu pentru cei fara tastatura cu diacritice, luand inventarul meu din lumea 1 si scriind "ro", am gasit rosie la pagina 4 , pe lumea 9, rosie a aparut la tot pagina 4. In cazul standard cand se selecteaza categoria produs si se cauta pagina cu pagina, rosie am gasit la pagina 5 atat pe...
  11. Greşeli în text

Recomand la cautare folosirea literelor din cuvantul de interes care n-au diacritice. Exemplu: la cautarea in inventar a itemelor cu "sanse" vom scrie "anse", pentru "rosie", vom scrie "ro" sau "ie" - lista este lunga dar va aparea si itemul rosie daca figureaza in inventar.
  12. Greşeli în text

Salut, La setul Helen Gibson la Colier apare itemul Pelerina lui Helen Gibson, care se preteaza la categoria Imbracaminte dar la Imbracaminte apare corect itemul Camasa lui Helen Gibson. Se poate rezolva neconcordanta?
  13. Imbunatatire a Cartii de misiuni sectiunea Finalizat

Propun ca fereastra Carte de misiuni sa aiba la sectiunea Finalizat 1 sau 2 variante suplimentare: ordonare in ordine cronologica si/sau ordonare in ordine alfabetica pentru usurinta gasirii misiunilor finalizate (in special de catre jucatori vechi cu foarte multe misiuni efectuate) si a...
  14. Concurs - Valentine's Day

.............B2 B1 A2......C1 .........................C3 C2 A3......B3 .............A1
  15. Concurs Vine Mosul?

Mos Craciun, Mosi Craciuni, Oare in ani am devenit mai buni? Sa ne uitam cu mare atentie in jur, Sa facem analizand impreuna un tur: Se inoculeaza o atmosfera deprimanta, Numai cu stiri rele, lipsite de speranta; Dupa asa zisa grava pandemie, A venit falsa criza de energie; Apoi indusa scumpire...
  16. Înscrierea mea la concurs - Jocul 3

Tort de ciocolata alba
  17. Înscrierea mea la concurs - Jocul 2

YearEvent 2008The West a fost lansat 2009Au fost introduse bătăliile la fort 2010A fost implementată piața & Comerțul 2011Au fost introduși pantalonii 2012The West 2.0 a fost lansat 2013The West a împlinit 5 ani! 2014A fost introdusă aventura 2015A fost adăugată funcția de upgrade 2016Primul...
  18. Înscrierea mea la concurs - Jocul 1

1. Evenimentul de Paste 2. Evenimentul Oktoberfest 3. Evenimentul Ziua celor Morti 4. Evenimentul Sfantului Patrick 5. Evenimentul Ziua Independentei
  19. Tema de discutii despre Changelog-uri (Update-uri)

Salut.. Rog pe un administrator sa precizeze la ce ora va incepe Eventul de Sfântul Valentin astazi?
Sus