Învinge-l pe Matthew în duel ???

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Guest
A ajuns careva la misiunea asta? nu stiu ce sa fac sa il bat, cred ca trebuie sa ma duc in oras! Ma poate ajuta careva?:D



eriful John Fitzburn : Paddy i-a povestit fratelui lui despre bătăile voastre. El este convins că te poate învinge în duel.
Mai am nişte indicaţii preţioase pentru tine. Dacă provoci la duel pe cineva dintr-un oraş străin este foarte important să-l sperii din momentul în care te vede. Încearcă să apari misterios şi foarte primejdios. Apariţia ta îl va deruta şi nu se va mai putea concentra să ţintescă bine. Dacă te duelezi în oraşul tău, nu este importantă apariţia ta. Dar totuşi trebuie să ai o tactică planificată. E bine dacă te decizi să stai în aşa fel încât soarele să-l orbească pe adversar. Pune-i nişte scânduri de lemn în cale pentru ca să se împiedice. Astfel de mici lucruri contează foarte mult într-un duel. E foarte important să ai o tactică foarte bună când lupţi în oraşul tău.

Ţintă: Învinge-l pe Matthew în duel

Indicaţie: Matthew nu seamănă de loc cu fratele lui. El este suplu şi artistic. Cred că l-ai văzut deja mai des prin oraş. Se joacă tot timpul cu o monedă, foarte impresionant ce reacţii are.

Necesar :
Învinge-l pe Matthew
 

DeletedUser

Guest
You must have completed the Unforgiven quest series for this quest to appear. Defeat the NPC.

Daca iti apare inseamna ca ai facut questurile alea .
dupa ce dai accepta misiunea inchizi toate ferestrele si te intorci la serif , acolo unde ai dat accepta misiunea acum scrie "Provoaca inamicul" sau cam asa ceva , da provoaca si vezi ce iese , ai grija daca pierzi de mai multe ori la rand ca iti ia din viata si poate mori .
Spor !

PS:http://www.weststats.com/Quests/
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus