1 IUNIE

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser27068

Guest
O zi frumoasa din copilaria mea a fost cand am terminat intr-un final pusca de aur. Mi-am dorit asa mult acea pusca in cat am jucat 8 luni fara cont premium doar sa gasesc cheia 3 ... A fost o intreaga aventura la un moment dat voiam sa renunt , bine ca nu am facut-o fiindca in ziua in care am vazut cheia 3 am intinerit mai mult de 8 luni :) .

https://ibb.co/eMN4hd
jj155y
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser18709

Guest
Clasicele óbiceiuri din perioada respectiva cred ca vor ramane intotdeauna in mintea noastra..

Stii, momentu` ala cand joci tenis de picior pe strada (tu si ceilalti 15 de pe strada) tin minte ca masinile se opreau, si ocoleau ca sa nu ne opreasca din joc, toti cu cheia la gat.. si dupa ceva timp iti era foame.. "Mamaa.. imi e foame" si zbura un sandwich, intr-o paine .. direct de la geam, si era bataie pe el.. :)) Dupa care am descoperit The-West.:D Dupa ani.. inca prinde.

La multi ani, copiilor!
 

Atașamente

  • 1.jpg
    1.jpg
    228,8 KB · Vizualizări: 5

DeletedUser5073

Guest
Pentru mine copilarie inseamna anii '70, cand internetul nu era nici macar un proiect militar. In schimb, ne bucuram cand primeam cate o surpriza din revistele PIF, sau jucam "finante" din cutiile de chibrituri sau "tigaite" din capacele de bere Rahova, Ockocim sau Bucegi. Intre baieti la rang de frunte era "lapte-gros", sau toata lumea se imbrancea la "frunza", sau "ne scuipam" cu frenezie la v-ati ascunselea... Petreceam multe ore afara, cu liota de copii de la bloc, unde socializam intr-un mod cat se poate de real..
batalie-fort.jpg
cdjq3J
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser27069

Guest
Copil fiind ne bucuram de fiecare clipa in parc alaturi de ceilalti, a fost copilaria generatiei de mijloc unde nu existau telefoane/tablete, sau cine stie ce chestii, a fost o copilarie frumoasa, nu as schimba-o pe unu din ziua de azi nici in ruptul capului. Imi aduc aminte de momentele cand imi era foarte sete, dar nu veneam in casa sa ii cer mamei din "frica" de nu a ma retine in casa PLSNOUSEDISEITHER
. Cel mai trist lucru din copilaria fiecaruia este ca am iesit cu totii la joaca intr-o zi fara a stii vreunul din noi ca acea zi este ultima.

Copilaria acel moment cand iti doreai sa fii ca acum, iar acum iti doresti sa fii ca atunci.

jpv7b6
( https://prnt.sc/jpv7b6 )
 

DeletedUser26882

Guest
Una dintre cele mai frumoase experiente din copilaria a fost aceea cand am invatat sa merg pe bicicleta cu 2 roti la varsta de 7 ani.
M-a invatat bunicul meu, desi nu stiam sa merg pe bicicleta, el a fost langa mine timp de 2 zile, zile in care nu s-a lasat si desii cadeam si aveam julituri pe maini si picioare nu ma lasa sa ma opresc.In 2 zile m-a invatat sa merg pe bicicleta, iar dupa aceea a fost mandru de mine si era foarte bucuros ca stiam in sfarsit sa merg. Motivatia lui fata de mine, in prezent ma face sa fiu motivat si sa imi indeplinesc scopurile si dorintele, asa cum si el si le-a indeplinit.
 

Atașamente

  • Untitled.png
    Untitled.png
    621,2 KB · Vizualizări: 2
  • Untitled1.png
    Untitled1.png
    621,2 KB · Vizualizări: 2

Demostere

Greenhorn
Cea mai buna amintire din copilarie spuneti?
Hmm...as zice ca aia ar fi de departe serile in care ma jucam cu prietenii pe afara si trebuiau parintii sa ne ia cu forta in casa, acele momente cand nu ne pasa de nimic si faceam ce ne spunea inima au fost de departe cele mai bune din viata mea.
In ceea ce priveste raportul de batalie, nu pot sa postez asa ceva din cauza ca nu prea am timp sa merg la forturi :(
 

Ciocarlia

Greenhorn
Cea mai frumoasa amintire a mea a fost primul recital de pian la Atheneul Roman, cand aveam 7 ani. Desi eram cea mai mica dintre interpreti (si ca varsta si ca inaltime :D) si imi trebuia un scaunel sub picioare ca sa nu le balanagan in timp ce interpretez, cand am auzit aplauzele de la final, am simtit ca daca nu ma aplec mai mult in fata auditoriului, dau cu capul de tavan :)


Raport Fort.jpg
 

DeletedUser1088

Guest
Am multe amintiri din copilarie dar nu am una favorita anume asa ca o sa zic o amintire placuta pentru mine.

Aveam 10 ani eram clasa a 3 si asteptam sa ma intorc de la scoala si sa ma uit la Yu-Gi-Oh! stiu si acum ca incepea pe TVR1 pe la ora 13:00, dupa ce se termina ne strangeam toti in fata blocului cu pachetele si ne duelam ore intregi pana cand cineva ajungea "the king of games", sa numai spun cum faceam rost de 10.000 de lei (adica 1 leu azi) ma duceam cu prietenii la magazin si luam pachete ca poate pica carti mai bune.
Chiar si azi ma mai joc pe PC cand am timp Yu-Gi-Oh! si imi aduc aminte cu drag de trecut.

Poza: https://i.imgur.com/EnTx3It.jpg
 

DeletedUser19531

Guest
Cea mai frumoasa zi a copilariei mele a fost atunci cand am venit la bunici si am descoperit ca in curte a aparut un ied, adus pe lume de una dintre caprele pe care familia le detinea. Un ied asa de jucaus si de inteligent, un animal care a reusit sa ma impresioneze prin faptul ca a ales sa-mi fie propriul meu doctor, in perioada respectiva a vietii mele raceam foarte des, iar el venea mereu la mine sa ma consulte cu labutele. Trebuia doar sa ma intind pe jos si venea langa mine unde ridica un piciorus pe pieptul meu ca sa ma consulte la fel cum un doctor o face cu stetoscopul; pur si simplu imi crea o stare de relaxare si de ocrotire aceasta atingere.
ied.jpg



xopf20.png

Cod:
[report=10146749970e6ec344d]Raport de bătălie: ANARCHY[/report]
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser26203

Guest
Cel mai mult mi-au placut momentele cand in vacanta de vara ma duceam la bunici si ma jucam cu prietenii de acolo de dimineata pana seara. Asta e o copilarie frumoasa, fara PC si facebook.

( la noi pe jacksonville nu exista lupte de fort....)
 

DeletedUser20858

Guest
Copilaria... perioada cea mai frumoasa din viata in care nu iti pasa de nimic, te credeai nemuritor, totul parea ca nu se mai termina si cea mai mare problema existentiala era cum sa lipesti mingea de fotbal primita de la ai tai de ziua ta , care tocmai ai spart-o de la atatea suturi la poarta alaturi de 15 prieteni.... Cand ma gandesc la copilarie, ma gandesc la strada neasfaltata din comuna care mustea de copii de toate varstele, care ne adunam toti gramada si ne gandeam ce sa ne jucam in acea zi.... de cele mai multe ori se lasa si cu o bataie generala intre grupurile de copii din colturile opuse ale strazii, care pana la lasarea serii ne impacam si eram ca fratii :njub:....frumoase erau zilele in care eram la terenul de fotabl si ne jucam pana ne sareau papucii din picioare...Cand un suc la pliculet si o sticla de 2 L de apa era combinatia perfecta care ne racorea intr-o zi calduroasa de vara....Cand prietenul ala gras mereu era pus in poarta ca nu stia decat sa faulteze si nu stia sa faca scheme cu mingea.....Cand eram certati sau chiar trasi de urechi de catre parinti pe motivul ca toata ziua stam afara si mai deloc in casa...Cand cele mai mari emotii erau sa nu se rupa ''lantul' la Tara tara vrem ostasi ......Cand cazaturile, vanataile si juliturile erau la ordinea zilei... Cand un video-proiector invechit proiecta pe perete imagini din '' Ridichea Uriasa'' si vecinul care tocmai bause cateva pahare de suc de struguri si incerca sa povesteasca ceea ce se intampla pe filmul respectiv ( de cele mai multe ori parca povestea alta poveste)..... Cand o ciocolata de casa si o ighetata erau toti ce iti puteai dorii intr-o zi oarecare...
Asa a fost doar o fila din cartea copilarieii mele. Cu bune si cu rele, am avut o copilarie de care imi amintesc cu drag si pe care nu o regret absolut deloc.
https://ibb.co/hS7L5y

O poza cat 1000 de cuvinte.....
34203627_10156590803823678_6161232926592729088_n.jpg
hS7L5y
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser23283

Guest
Eu am multe amintiri frumoase..si-mi vine tare greu sa aleg! Cel mai mult mi-a placut perioada Craciunului...casa plina, brad impodobit, miros de cozonac,turta dulce. Cred ca nimic in ochii mei de atunci nu parea mai frumos si mai pur decat acele clipe pe care le asteptam un an intreg..sa-l revad pe Mos Craciun, sa-i revad pe bunicii dragi (care stateau la tara si noi vacantele le petreceam mai mult la fratii mamei in Germania),sa ies la sanius. Sunt amintiri care raman intiparite si oricat ai vrea sa le stergi nu poti...sincer sa va spun tare mi-as dori sa mai fiu din nou copil!

http://prntscr.com/jpx0bn
 

DeletedUser25046

Guest
Cea mai frumoasa amintirea a copilariei mele este ziua in care m-am trezit pe un pat de spital, dupa un nefericit eveniment rutier. Am deschis ochii si aveam langa mine cea mai minunata persoana din lume, pe mama mea. A fost ziua in care am realizat cat de mult trebuie pretuita viata, dar mai ales oamenii de langa noi. Cei care fac sacrificii ca sa ne fie noua bine. Cei care ascund tristetea dupa zambet, pentru fericirea noastra, pentru a ne oferi cele mai frumoase amintiri ale copilariei.


Copilarie, nu ne-am vazut de ceva timp, dar mi-amintesc cu drag de tine
Imi amintesc cand ma purtai, pe strazi geroase pana-n noapte
Sau cand in Mai tu ma chemai, sa fur ciresele necoapte.
Imi amintesc cand in spital, ai stat o luna langa mine
Sau cum mereu de ziua mea, imi daruiai o jucarie.
Tot langa mine tu ai fost cand facut prima betie
Cand am aprins primul chistoc, cand am scris prima poezie.
Au trecut ani, acum regret, c-am vrut atunci sa scap de tine
Am vrut sa cresc, sa fiu barbat. Te rog, intoarce-te la mine..


fqArWdT.jpg
 

Danutzica1

Greenhorn
Amintiri din copilarie !! Imi amintesc razand de vacantele de vara, cand mergeam la bunica la tara. Tot satul era plin de nepotii "de la oras". Ne strangeam toti si plecam la garla ...fara stirea bunicilor. Distractia mare era la intoarcere, cand la fiecare poarta era cate o bunica sau bunic...si ne asteptau cu batul si cu apa incalzita sa ne spele. Suportam cu stoicism tratamentul si radeam cand ne gandeam ca fiecare copil are parte de acelasi tratament hehelol123

http://prntscr.com/jpx8bs
http://prntscr.com/jq7rl9
 
Ultima editare:

DeletedUser25740

Guest
Cea mai frumoasa zi din copilarie ramane categoric prima zi de scoala, deoarece atunci, pe langa ca mi-am cunoscut o parte din prietenii cu care am crescut, am inceput sa sa constientizez mai multe lucruri la care nu am putut sa ma gandesc niciodata pana atunci. Ziua aia a fost cu multa incarcatura emotionala, fiindca nu stiam ce o sa ma astepte pe mai departe, dar cu timpul am invatat multe si asta a ajutat sa-mi cladesc persoana de astazi.
http://prntscr.com/jpyzvv
 

DeletedUser26317

Guest
Una din amintirile dragi mie, este aceea cand mergeam spre scoala in preajma revolutiei din 89 si in vecinatatea guvernului erau multe parcuri si gradini unde minerii se odihneau peste zi, copil fiind, uneori imparteam cu ei senvisurile, apa sau ce mai aveam eu la mine si ma gandeam ca am si eu o contributie importanta , ajutand cum pot oamenii care luptau pt libertatea noastra .
http://prntscr.com/jpzi8o
download.png
 

bals

Greenhorn
Unul din jocurile preferate era indienii si cowboys , inspirati de filmul cu Winnetou. Toti doream sa fim indieni. Si incercam sa imitam cat mai bine. Ne puneam pene pe cap, tolba de sageti era facuta dintr-un ciorap , legat la spate ... ce mai, indieni "adevarati" ... toata ziua asta faceam.

Aveam semnalul nostru de chemare la joaca, un fel de fluierat. Faceai semnalul secret si ... gata erau toti afara.
 

Atașamente

  • tw.jpg
    tw.jpg
    170,7 KB · Vizualizări: 4
Ultima editare:

DeletedUser27040

Guest
buna ziua.
11907167_916824795054202_4559379405908560254_n.jpg wow. ce-a mai frumoasa zi din copilarie.. asta e greu, pt ca citind printre randuri mi-am adus aminte de nenumarate momente nebune din copilarie...
Am crescut de la 7 ani la tara, si am avut o copilarie cu multe peripeti... nu am avut computer pana la 14 ani. asa ca copilaria mea a fost afara.
greu de zis un moment.. adoram iarna cand ningea si ne adunam toti din sat sa mergem la sanius, sa pornim toti de o data si sa zburam ca nebuni fara sa ne gandim la consecinte. ce-a mai nebuna a fost o noapte cand am fost intuneric , vant si ningea, tot ce vedeam era becul de la coltul strazi :) dar asta nu ne oprea.
Vara sa merg cu animalele pe camp in acelasi timp faceam o tema sau mai citeam, dar de cele mai multe ori cu haniele noastre o poarta si bateam mingea pana pe inserate, trageau animalele acasa inaintea noastra :)
jucand carti cu cea mai buna prietena pana dimineata kemps, septica, cruce, orce..
sa zic ca poate unul din cele nebune e unul facut cu 2-3 ani aproximativ in urma, adica pe la 24 de ani.. poza cu imaginea copiilor spune tot :D) zi insorita cu nepototelul, am devenit si eu de ani lui :)

[report=16455197398c42da22]Raport de bătălie: Fort mic[/report]
Imi cer scuze ca am zis mai mult decat se cerea, sper sa fie acceptat totusi.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus