1 IUNIE

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser27077

Guest
Nu cred ca exista cea mai frumoasa amintire.. dar pot sa-mi amintesc cum jucam fotbal cu prietenii de la bloc de dimineata pana seara si nu simteam pic de oboseala. Nu aveam nici o grija, nici un stres, totul se termina seara cand trebuia sa mergi la somn iar dimineata o luai de la capat.

https://prnt.sc/jq66lf
 

EmyLegend

Gunman
Nu cred ca exista ceva mai frumos decat copilaria. Imi aduc aminte cum ne jucam toate jocurile posibile de dimineata pana seara .Odata in viata esti copil bucura-te cat esti inca mic
 

dorel89

Greenhorn
Îmi este foarte greu să aleg o singură amintire frumoasă din copilăria mea. Cele mai dragi amintiri sunt însă din perioada cuprinsă între 4 și 10 ani, când mergeam la mătuşa mea la țară, undeva în Judeţul Vâlcea. Este perioada din care voi păstra toată viața cele mai frumoase momente, cu tot ce am cunoscut atunci, cu tot ce am învățat de la mătuşa şi unchiul meu.
Îmi amintesc animalele, fructele proaspete pe care le culegeam direct din copac, prospeţimea aerului de pădure, gustul mâncării cum numai ea știa să o prepare (mămăliga cu lapte in special). Poveștile nemaiauzite până atunci pe care mi le spunea ea despre unii oameni din zonă, mai mult sau mai puţini fictivi, sunt și acum vii în mintea mea.
Am avut o copilărie extraordinar de frumoasă, așa cum nu știu dacă mulți copii o mai au în ziua de azi. O copilărie în care m-am bucurat de aerul curat, de privitul stelelor de pe cer, de libertatea de a face toate năzbâtiile alături de o ceată de copii la fel de năzbatici ca mine.
Fort.jpg
 

DeletedUser27080

Guest
Copilaria mea in general a fost linistita si frumoasa, cu bucuriile oricarui copil. Pot spune ca acum, femeie matura, cu multe griji, traiesc o a doua copilarie, rupandu-mi timp pentru a juca The West.
http://prntscr.com/jq6onm
 

DeletedUser22509

Guest
Salut,
Toate amintirile din copilărie mi-s dragi, eu fiind cel mai mare din 7 fraţi am fost nevoit să fiu ca un mic "mentor" pentru ceilalţi fraţi, fie că era vorba de cât face 4x8 la matematică, fie răspunzând la întrebarea "Ce mâncăm azi?" sau "Vlad, cum fac peretele garajului din lut pentru maşina mea?" :D
Am decis să povestesc o mică amintire legată de bunicul meu sau "tătaia", cum îi spuneam eu pe atunci.
Într-o zi din din decembrie, pe când aveam vreo 12-13 ani, tătaia m-a chemat la el în cameră. Ajuns acolo, m-a luat deoparte şi mi-a spus cu vocea lui specifică "Hehe, Vlădică, azi o să prindem masa!" "Cum adică, tătaie?"
Mi-a zis să mă aşez în pat la el şi să mă uit pe fereastra cât un hublou de submarin. Deja eram nelinştit, voiam să văd ce îmi arată. Mi-a zis să mă uit la grămăjoara de grăunţe din zăpadă. Deasupra ei era un crâsnic pentru pescuit, iar eu nu nu ştiam pentru ce e până când am văzut crâscnicul prăbuşindu-se peste 3 hulubi. Tătaia era la pândă, trăgând de o sfoară când s-au apropiat.
"Hehe, acum e rândul tău!"
[...]
Acum nu îmi aduc aminte dacă i-am şi mâncat, dar ştiu că m-am distrat în ziua aia! :) "
https://prnt.sc/jq73l5
 

DeletedUser27082

Guest
"Fiind baiet paduri cutreieram..."

Poate cea mai frumoasa zi din copilaria mea este aceea cand am fost pentru prima data la balci. Imi aduc aminte si acum cu placere prima vata pe bat, plimbare cu caruselul, masinutile, tiribomba. An de an asteptam venirea verii si implicit a balciului.

vncgmv.png
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser12229

Guest
Cele mai frumoase amintiri le am cu prietenii, jucand fotbal de la 12 pana la apus, mersul cu colindul, vacanțele la bunici, serile de vară in care stăteam până dimineață cand pleca lumea la lucru. Dar cea mai tare zi a fost cand aveam 7 ani, și am primit consola asta http://prntscr.com/jpvf3e, ma jucam pe ea ExciteBike, Super Mario Bros, Duck Hunt, Legend of Kage,Tank 1990, Pacman si multe altele cat era ziua de lunga, până își amintea cineva de mine.
 

Atașamente

  • Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    447,6 KB · Vizualizări: 2

DeletedUser27086

Guest
Raport.png Amintiri din copilarie

Cred ca scăldatul aproape zilnic în râul Ialomița (numai vara, desigur) îmi aducea o aventură nouă în fiecare săptămână.[report=10148424329e23678ea]Raport de bătălie: FORT Y[/report]
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser24619

Guest
A fost odata ca nicodata un baietel in jurul varstei de 7 ani care privea lung intr-o zi de vara cum bunicul sau isi pregatea "sculele" si bicicleta pentru a merge la pescuit. Dupa cateva momente de ezitare, isi ia inima in dinti si il roaga pe bunic sa-l accepte pe post de companion, acesta refuzand numaidecat. Dupa doar cateva zile de insistenta, bunicul se indupleca si risca o partida de pescuit nereusita, acceptand compania nepotului. O bucurie nespusa il cuprinse pe baiat, in timp ce umfla roata bicicletei cu diametru de 30 centimetri, pregatindu-o pentru o calatorie de 7 kilometri. Bunicul dispare pentru cateva momente, nelinistindu-l pe baiat... Se intoarce insa cu o undita de vreo 3,5 metri lungime, fix pe masura varstei lui. Acesta vazandu-o, cu greu isi ascundea lacrimile de bucurie la gandul ca nu va fi doar companion, ci va deveni cu adevarat pescar. Dupa aproape o ora de pedalat, copilul parcheaza bicicleta langa cea a bunicului, rezemata de o salcie pe malul Oltului. Bunicul incepe sa-i faca instructajul nepotului, punandu-l sa semneze protectia muncii cu propriul cuvant de onoare. Cateva momente mai tarziu, incepe si pescuitul care parea promitator inca de la prima lansare, la doar un metru de mal. Dupa mai multe lansari consecutive, incep sa apara si pestii, bineinteles, la bunic. Doua ore de frustrare mai tarziu, copilul prinde un frumos exemplar din specia caras, acesta fiind factorul declansator al unei frumoase pasiuni ce se mentine pana in zilele noastre. La sfarsitul zilei nepotul castiga una dintre cele mai frumoase experiente pe care nu o va uita cel putin 15 ani, iar bunicul un partener de pescuit pentru toata viata, iar povestea continua si in ziua de astazi...

 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser27087

Guest
Cele mai frumoase amintiri din copilarie le am din verile petrecute la bunici, unde ne lasau ai nostri cate doua saptamani la rand. Am trecut prin multe "aventuri", fiecare imposibil de uitat, fiecare mai mult sau mai putin amuzanta in felul ei.
Acum 18 sau 19 ani, intr-o dupa-amiaza, cu cateva ore inainte sa vina parintii sa ne ia acasa, ne-am gandit ca am vrea sa inotam putin. Dar nu in apa, mai degraba in grau. Avea bunicul saci de grau (de cateva tone), atarnati de tavanul unui hambar(șură). Asa ca sora si varul meu( mai mari ca mine) m-au convis sa ne urcam in pod si sa sarim fiecare in cate un sac, sa inotam in grau. Dupa o ora de balaceala a venit timpul sa plecam, dar cand ne-am dat jos din saci, ce sa vezi; toata lumea se uita foarte mirata la noi, iar noi nu intelegeam de ce. Din trei copii foarte curati, proaspat spalati( ca era duminica, nu scapai de baia de duminica) am ajuns toti trei negri de praf, din cap pana in picioare (praful acela negru de grau). Ni se mai vedeau ochii si dintii in noapte.

https://imgur.com/a/SUI7X0k
SUI7X0k
 

DeletedUser18816

Guest
Amintire din copilarie: cand am fost cu prima fata, la 13 ani in vie la bunica-sa =)))


upload_2018-6-3_15-45-48.png
 

DeletedUser27088

Guest
Cea mai frumoasa? Pot spune si cea mai palpitanta: fugit cu un verisor la 5 dimineata la iaz sa pescuim...Ne-am intors seara tarziu, nestiind ca acasa parintii erau in panica totala, tata a batut in lung si in lat satul toata ziua sa ma caute...si sa se trezeasca cu mine acasa seara. Va imaginati ce a urmat :D

https://snag.gy/LCV8mS.jpg
 

mr.clear

Greenhorn
In copilarie am avut mai multe zile frumoase , in care am descoperit lucruri dar si am invatat unele lucruri noi .Una dintre ele a fost ziua in care am invatat sa joc tenis de masa impreuna cu fratele si doi dintre verisorii mei .
jq8kwh
( http://prntscr.com/jq8kwh )
 

DeletedUser16161

Guest
Chiar daca nu sunt "chiar asa batran" abia acum putin timp realizez cat timp a trecut de la primul fotbal cu prietenii pe ploaie, cand venea mama/bunicamea dupa mine speriata ca racesc:)) Sau cand plecam cu "baietii" la plimbare prin comuna si luam cate 1 suc din acela la sticluta la 1leu sau 1.5lei si o punga de seminte, puneam toti bani, pentru ca atunci...nu aveam noi grija banilor sau a orice altceva..era parca din alta lume..acum...stim cu toti ce urma sa spun, a fost frumos, nu am avut cine stie ce, dar am avut ce mi-a trebuit, o gasca de prieteni cu care sa imi omor timpul si parinti care au avut grija de mine

https://prnt.sc/jq9vk2
jq8nty
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser27089

Guest
Copilaria.....perioada in care aproape toate zilele le petreceam afara cu prietenii la fotbal,de-a vati ascunselea si alte jocuri ale copilariei,dar si meciurile de fotbal ce le incingeam in fiecare pauza in timpul scolii.Imi aduc aminte ca ne faceam *casute* prin copaci si ne plimbam cu bicicletele(Pegas).Plecam dimineata si veneam seara...cea mai frumoasa perioada din viata mea si cred ca a tuturor.
the%20west.png
https://snag.gy/Hl8RjX.jpg
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser18564

Guest
Copilăria mea, multă socializare în lipsa calculatorului, telefonului, programelor tv, deci multa joacă multe prietenii, vacanțe la bunici care alergau după noi să ne bage în casă, nu ca acum te rogi de copii sa iasă afara în aer liber, pe scurt foarte frumoasă. .http://prntscr.com/jq8zz3
 

JTX97

Trapper
Da,cea mai frumoasa zi din copilaria mea.Am prins vremurile cand multi parinti plecau in strainatate sa ofere un trai bun copiilor,iar copiii ramaneau in grija bunicilor.M-am aflat si eu printre acei copii,dar acum nu pot sa zic ca imi pare rau,a fost greu dar a trecut.Cea mai frumoasa zi a fost chiar pe la mijlocul verii,atunci i-am revazut din nou pe parinti acasa, dupa aproximativ 1 an si jumatate de absenta.Pentru mine, atunci fiind destul de mic a durat foarte mult.Acea zi a reintalnirii,a fost o zi speciala,cu sentimente puternice pe care nu am cum sa le uit. :)
KyDuM37.jpg
spuUadI.jpg
 

laylalili

Gold digger
Copilaria......ca majoritatea celor care au postat pe acest forum,cele mai frumoase momente ale copilariei erau cele in care ma duceam la bunici,in vacante sau in weekend-uri.Cele mai frumoase momente?Ar fi multe dar imi este dor de acele dimineti geroase de iarna in care casa avea acel miros specific de lemn ars si eu stateam in pat si ma uitam cum arde focul in soba.
 

Atașamente

  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    881,9 KB · Vizualizări: 8
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus