1 IUNIE

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser17189

Guest
Cea mai frumoasa amintire...ziua in care am descoperit .....

jq9gad

Vezi atașament 3003
jq9gad

Se pare ca am incalcat ceva reguli....cea mai frumoasa amintire,ziua in care l-am intalnit pe Serje.
 

DeletedUser26081

Guest
https://imgur.com/a/CNleSaj
https://imgur.com/a/GTOEahm

Copilaria, din punctul meu de vedere, a avut drept "cea mai frumoasa zi" tot parcursul acestei frumoase perioade. Prin inocenta si curiozitatea catre necunoscut, descoperind treptat natura, persoane, stari, pe scurt: tot ce ne inconjoara. Crescand toate acestea au suferit mici sau mari modificari dar stiu sigur ca un lucru a ramas neschimbat, anume: placerea de a ma relaxa prin joc, activitate alaturi de prieteni, voie buna si distractie. Este un amanunt destul de mic, dar esential prin care putem regasi copilul din noi. Eu il regasesc de fiecare data cand ne strangem la un rummy aceleasi persoane care acum multi ani bateam mingea cat era ziua de lunga, jucand piatra-foarfeca-hartie pentru a decide cine sta in poarta. Timpul a trecut, prioritatile s-au schimbat, dar o parte din activitatile copilariei nu. Fiindca ne creeaza placere in continuare sa ne jucam, iar cand ne decidem sa punem "de un fotbal" , obiceiul piatra-foarfeca-hartie a ramas si-acum neschimbat, dulce amintire de copilarie :)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser27084

Guest
Sunt prea multe de povestit cand vine vorba de copilarie...adoram sa ma joc pe afara cu vecini( pe vremea aia nu aveam telefoane si alte tampenii doar minge,tupu si multe alte jocuri pe care le stim multi dintre noi ) pana uitam de noi ! Mergeam chiar la furat de cirese,struguri cu tot ca acasa aveam plina gradina :)) dar stiti voi...de la vecinu era mereu mai bun!
 

Atașamente

  • the west.jpg
    the west.jpg
    861,1 KB · Vizualizări: 1

DeletedUser263

Guest
Multe amintiri frumoase,una dintre ele fiind un concurs de sah la care am participat prin clasa a VI a obtinand un trofeu.

rp mic.png rp mic.png
 

DeletedUser1338

Guest
In copilarie mi se zicea pescarul..toata ziua eram pe Crisul negru la pescuit de pastrav, eu aveam un bat de alun ca si undita, nu aveam nevoie decat de un fir de nailon legat in varful batului, un plumb si un ac. Intr-o buna zi a venit pe Cris un vecin, (care imi era si coleg de clasa) tare mandru sa-si incerce noua lui undita de bambus...uaau, in acele vremuri cine avea undita de bambus era cineva...si l-am rugat sa ma lase si pe mine pescuiesc cu ea sa vad cum "merge" (doar mi se zicea pescarul nu?). Ironia sortii a facut ca in acea zi cu undita colegului meu sa prind cel mai mare pastrav din viata mea, toate bune si frumoase pana cand al meu coleg mi-a luat din mana undita cu tot cu pestele prins in carlig si dus a fost. Eu fuga dupa el urland sa-mi de pastravul. Normal ca am fugit bocind acasa si le-am spus repede parintilor intamplarea. Am si acum imaginea pastravului inotand in cada vecinului, ca doar am urcat repede la el cu ai mei sa imi revendic captura :D Mare balamuc a iesit, eu cu ai mei sustineam ca pestele imi apartine mie ca doar eu l-am prins, colegul tinea sus si tare ca a fost prins cu undita lui de bambus, bineinteles ca el nu le spusese parintilor ca eu am prins pestele, asa ca fain frumos l-am mai "pescuit odata" din cada si am plecat mandru nevoie mare cu el spre casa :P

https://prnt.sc/jqug2j
 

DeletedUser20606

Guest
jquik5

http://prntscr.com/jquik5


Cele mai frumoase momente au fost cele petrecute cu prietenii. Povesti pana noaptea tarziu , fotbal , unde garajele tineau loc de porti - spre disperarea vecinilor, sau momentele acelea in care erai trimis "la scara ta" de cei mai in varsta.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus