Feedback 18 ani The West: Completează-ți setul aniversar

Laaaaame .. La setul asta chiar vrem sale si nu ne dati :))))))))))) Oh sweet irony

Pe jocul asta totul se face pe dos aparent. Cand e feedback nasol se da inapoi (ca si in cazul asta probabil, daca ne uitam ca setul a intrat upgradabil si ca s-a postat si o gentuta existenta care-l contine integral si nu are o utilitate daca setul a fost gandit sa fie unic) in loc sa se ajusteze unde e necesar, iar cand e feedback bun nu se ia in considerare... :)

Sau poate nu se face acum imediat sale ca sa incepeti sa va doriti... :whistle:

Bună,

Lista premiilor a fost deja anunțată și nu voi interveni asupra ei pentru a asigura trasabilitate și consecvență pentru toți jucătorii.
Vestea bună e că știm că avatarul clasic este un premiu mult dorit și îl voi avea în vedere la concursurile viitoare, așa cum am ținut cont de asta și la concursurile precedente.

Deci n-a dispărut, dar apare când te aștepți mai puțin.
Succes tuturor!

Buna,

Am raspuns la thread-ul cu concursul in 27 Mai, dar inca imi apare cu " Acest mesaj așteaptă aprobare moderator, și este invizibil pentru utilizatorii obișnuiți". Asa e la toata lumea sau are raspunsul meu o problema?

Multumesc.

Buna,

Am raspuns la thread-ul cu concursul in 27 Mai, dar inca imi apare cu " Acest mesaj așteaptă aprobare moderator, și este invizibil pentru utilizatorii obișnuiți". Asa e la toata lumea sau are raspunsul meu o problema?

Multumesc.

Salutare !

Mesajele sunt vizibile doar pentru staff.

Înapoi
Sus