xMarmo
Greenhorn
Asteptam cu interes deznodamantul, ca maine poimaine incepe lumea. Se fac echipe, trebuie sa stim cum impartimvom lua in calcul sa crestem numarul jucatorilor pana la 15.
Asteptam cu interes deznodamantul, ca maine poimaine incepe lumea. Se fac echipe, trebuie sa stim cum impartimvom lua in calcul sa crestem numarul jucatorilor pana la 15.
Pana acum parerile sunt impartite si nici argumente clare nu s-au primit, asa ca limita ramane ca in anunt.Asteptam cu interes deznodamantul, ca maine poimaine incepe lumea. Se fac echipe, trebuie sa stim cum impartimcloneleprietenii.
Totuși, dacă e un server 4fun, de ce nu il facem chiar sa fie așa, adică, nu e ca și cum fugim cu seturile găsite pe lumea principala, ar fi mult mai ok sa nu fim limitați doar la seturile până în 2015,de ce nu sunt toate?
ar fi mai corect sa nu fie niciun item in shop cu oup sau pepite ca tot nu se da premiu daca ai folosit sau nu pepite.
sa nu poata fi folosita deloc piata.
si puteati sa adaugati si cv clasament la aventuri.
si vedeti cum stergeti si comentariul asta ca va dau foc la feedback
Asteptam cu interes deznodamantul, ca maine poimaine incepe lumea. Se fac echipe, trebuie sa stim cum impartim clonele prietenii.
Cum am zis inainte, ma deranja faptul ca daca erai "descalificat" erai si banat automat, cum s-a intamplat runda trecuta de speed. Dar Just a zis intre timp ca putem sa fim si 50 si sa ne jucam, deci all good.Nu pot înțelege ce anume te deranjează la acea limitare. La fel cum nu pot înțelege de ce nu îmbrățișați ideea de competiție.
Dacă doriți să stați laolaltă cu prieteniiși cloneleputeți înființa o alianță![]()
Adevarat !Cum am zis inainte, ma deranja faptul ca daca erai "descalificat" erai si banat automat, cum s-a intamplat runda trecuta de speed. Dar Just a zis intre timp ca putem sa fim si 50 si sa ne jucam, deci all good.
Iar deranjul provine somehow datorita gandirii acesteia de meme, sa fie motu mot schimbam ceva micut si complet inutil, fara motivatie. Oricum nu influentezi cu nimic competitia cu 10 oameni in oras, adica competitie pentru 100 OUP sunt sigur ca nu exista. Totusi oferi oportunitatea de a putea face mizerii, backstabing si altele, prin simplu fapt ca jocul nu este in concordanta cu regulile. Pana nu puteti limita nr. de jucatori in orase sau macar nivelul cladirilor, nu ar trebui sa apara astfel de reguli.
Ma refeream la seturi în principiu la alea din shop
Cum am zis inainte, ma deranja faptul ca daca erai "descalificat" erai si banat automat, cum s-a intamplat runda trecuta de speed. Dar Just a zis intre timp ca putem sa fim si 50 si sa ne jucam, deci all good.
Caracterul va trebui sa fie intotdeauna echipat - in cazul in care vor exista dueluri repetate fara echipament veti putea fi eliminat - fraudarea rezultatului duelului prin dezechipare nu este permisa.
Iar deranjul provine somehow datorita gandirii acesteia de meme, sa fie motu mot schimbam ceva micut si complet inutil, fara motivatie. Oricum nu influentezi cu nimic competitia cu 10 oameni in oras, adica competitie pentru 100 OUP sunt sigur ca nu exista. Totusi oferi oportunitatea de a putea face mizerii, backstabing si altele, prin simplu fapt ca jocul nu este in concordanta cu regulile. Pana nu puteti limita nr. de jucatori in orase sau macar nivelul cladirilor, nu ar trebui sa apara astfel de reguli.
Cred ca a folosit codul "eu ma las de spam"Știu ca a întrat cnv la aventuri de pe lumea speed cu setul Joaquin murrietta care era codul?
Ti-am explicat mai sus ca marea problema este faptul ca voi nu puteti bloca chestia cu nr. de membrii in oras, dar punand-o ca regula poate duce la multe nasoale/mizerii. Asta e defapt problema. Daca nu o puteti face tehnic (cum sunt trade-urile de exemplu) atunci nu o puneti in reguli.S-a explicat deja raționamentul din spatele deciziei. Cu ce te ajută 50 membri într-un oraș în loc de 10, mai ales când suferim la capitolul activitate? ... Chiar dacă nu putem limita numărul membrilor din setări, faptul că este stipulat în regulament mi se pare suficient.
este obligatorie alaturare in oras?