a murit rhode island

Dagon96

Trapper
Lăsați și voi lumile noi și haideți pe Indiana să mai revigorăm activitatea. Oricum lumile noi sunt active câteva luni și după mor.
 

Aokiji

Greenhorn
Cica migrare ohio cu rhode,rhode unde doar 2 jucatori au 150 =)),tu gandesti inainte sa scrii ?
Daca "se vrea" sa se faca ceva in privinta svr Arizona,Georgia,Maryland,Ohio,Pennsylvannia este sa le uneasca pe toate 5,insa fara optiune de migrare pe Hawaii/L1/Indiana,Hawaii il vad ca un svr stabil,Indiana mai scartie la forturi,iar L1 presupun ca este okey,fiind cel mai vechi......
 
RI e deschisa pe 3 mai 2022 e imposibil sa se face activeze migrarea. Sunt servere mult mai vechi unde nici acum nu a fost activata migrarea.
 
aveti dreptate da scuze am manncat ceva stricat. dar suna interesant migrare ohio pennsy arizona georgia buffalo maryland delaware etc
 

Dagon96

Trapper
dar poate o lume indiana si hawaii impreuna? In fine, si eu si multi altii va trebui sa ne stergem conturile de pe una sau de pe cealalta, dar ar iesi o lume destul de activa banuiesc. Avem nevoie de prospaturi ca nu mai avem ce duela pe indiana.
Si am auzit ca hawaii e plin de tinte usoare :))
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Sunt aceiasi jucatori pe toate lumile, mircea. Eventual pe Indiana si Rhode Island gasesti cativa diferiti (fata de Hawaii).
 
Sus