Actualizare cu privire la declarația noastră în legătură cu războiul din Ucraina

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

just4fun

Administrator
Membru personal
Invazia rusă a Ucrainei provoacă suferință multor oameni. Armata rusă atacă casele oamenilor, infrastructura esențială și ucide mulți civili.

InnoGames este în mod clar împotriva acestui război. Avem colegi atât din Ucraina, cât și din Rusia care lucrează pentru InnoGames și cu toții dorim ca acest război să fie oprit. În timp ce orașele natale ale colegilor noștri ucraineni sunt atacate, vedem deja refugiați ajungând în Germania și facem tot posibilul să îi sprijinim, de exemplu cu mese gratuite la cantina noastră. De asemenea, ca un apel la pace, vom pune un banner de declarație clar pe forumurile noastre.

Am decis să nu blocăm accesul jucătorilor din Rusia la jocurile noastre. Mai degrabă vrem să facem o declarație clară împotriva acestui război. Dar, s-ar putea să fim blocați de guvernul Rusiei la un moment dat. De aceea, vă recomandăm să alegeți un VPN, dacă doriți în viitor să continuați să jucați din Rusia jocurile noastre.

Gândurile noastre sunt la poporul Ucrainei, afectat de acest război. Să fim cu toții amabili cu ei și să-i sprijinim cu tot ce putem! Și haideți să facem tot ce ne stă în putere pentru a opri acest război oribil!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus