Am reinceput jocul

Nebeleizis

Greenhorn
Salut! Zilele acestea mi s-a facut o pofta de The West si am zis sa reincep sa joc. M-am lasat la scurt timp dupa ce au aparut forturile. Vreau sa zic ca s-au schimbat destul de multe si acum incerc sa prind din spate unele chestii.
Un lucru important pe care vreau sa il intreb este cat de pay to win este jocul? Pentru ca am vazut ca sunt o multime de cufere si chest-uri la shop in care ma gandesc ca pica iteme blana. De asemenea am vazut ca poti cumpara puncte de atribute cu pepite mhmmmm.
Obisnuiam sa joc dueslist pe vigoare si stiu ca spada lui Hernandos era paine domnului, haha. Mai este viabil acest tip de duelist? M-am uitat putin pe clasament si in mare parte am vazut ca sunt oamenii pe impuscare.
Also, sunt o multime de seturi. Se pot face rost de ele fara pepite sau cad exclusiv din chestii de la eventur?

Si ce este viabil si imi recomandati sa joc? Am zis, obisnuiam sa joc duelist, dar nu cred ca voi mai fi atat de activ ca acum 10 ani sa ma ocup 24/7 de duelist.

Multumesc fain! Va doresc o zi buna si aveti grija!
 
Un lucru important pe care vreau sa il intreb este cat de pay to win este jocul?
* Destul de multicel, insa acum si fara pepite ai sanse sa faci ceva cu caracterul tau. Pana acum au fost evenimente simple cu seturi bune pentru duel,fort, drop, xp, bani s.a.m.d.

* Cuferele lemn, fier si otel numai sunt ce erau odata, cad doar iteme basic nimic special. Acum e ceva bataie pe cele din "Magazinul veteraniilor" unde pica ceva iteme mai sofisticate, mai ales cele pentru fort.

* Partea cu duelistul cam scartaie in zilele astea. Acum conteaza foarte mult seturile pe care le ai echipate. Spada lui H. e ok la nivel sub 70, insa peste apar cu totul alte arme mai avansate.

* Cum am mai spus si mai sus, seturile globale le pot face aproape oricine, insa cu ceva munca si implicare. In functie de event se pot folosii bani din joc, OUP(Obligatiuni Union Pacific) cat si pepite.