Aventurierul - Repetent la luptele de fort.

M4RC

Greenhorn
Propun o schimbare a bonusului de fort al aventurierului. Deși, cel mai probabil, acest subiect a mai fost discutat, consider că există un dezechilibru prea mare între aventurier și celelalte clase de caracter. Duelistul ajunge la critice foarte mari, soldatul are un număr imens de puncte de viață, iar muncitorul – în funcție de distribuirea îndemânărilor – poate depăși de multe ori duelistul la daune și soldatul la ferite.

Aventurierul, din păcate, nu excelează nici la ferite, nici la daune. Este clasa cea mai puțin jucată, cu excepția clonelor. Situația este frustrantă mai ales pentru jucătorii vechi, care au atins un nivel înalt, au realizări, iteme și puncte de îndemânare investite, dar nu se pot bucura pe deplin de luptele de fort din cauza clasei alese.

Propun ca, în locul bonusului actual pentru luptele de fort, aventurierul să primească un bonus de +20% la Punerea capcanelor și +20% la Ascundere.
Dacă aveți alte sugestii, le aștept cu interes!

X-viper

Gunman
Ex-Team Member
Cu prima parte sunt de acord, bonusul actual al aventurierului este inutil, ba chiar contraproductiv, dar propunerea ta este cel putin la fel de inutila. Muncitorul are 40% atac si aparare, iar tu propui pentru aventurier un bonus identic ca idee, dar semnificativ mai slab decat cel al muncitorului ca valori? 20% ascundere/capcane nu inseamna mare lucru, e mai putin de 10% sansa de atac/aparare.

X-viper

Gunman
Ex-Team Member
Da, asta suna mai bine, desi rezistenta cu formula actuala nu e prea grozava. Eu am propus 17.5%/35% daune extra si 17.5%/35% daune primite in minus in locul bonusului actual.

TheMeast

Greenhorn
Big up, ca aventurier chiar si cu level mare nu faci mare lucru. E bun la tinut un sector singur (desi nu primeste ferite in plus la statistici) dar nu poti proteja duelistii de exemplu din cauza bonusului. Ar fi dragut un update la bonus sau macar un fel de "count" ca orice lovitura care a fost redirectionata sau anulata prin bonus sa se marcheze ca o ferita (desi nu stiu cat de rentabila ar fi o astfel de solutie).

luvBB

Membru personal
Multumim de feedback!
Da... e ceva cunoscut si a fost transmis mai sus de multe ori si nu doar de pe marketul RO.
Tot ce pot spune e ca, eu personal, am insistat mereu cu o schimbare in acest sens si o voi face si in 2026.
Pana atunci, dormim gratuit in hoteluri straine!

La multi ani tuturor!:cool:

Sus