Ce faceti dupa ce ati terminat toate misiunile?

  • Autor subiect DeletedUser3746
  • Data de început

JEAN MAGNIFIC

Guest
hhhhhhhhhmmmmmmmm....... ce as face daca as termima misiumile nu stiu dar mai e mult pana atunci:D
 

DeletedUser6863

Guest
cred ca locurile in Hall of Fame sint limitate la 5. daca nu esti intre primii 5 jucatori care ajung la nivelul 99 poti sa-ti iei adio.
S-ar putea sa ai dreptate.
Dar esti sigur ca asta e criteriul de selectie pentru ocuparea unuia din cele cinci locuri. Si esti sigur ca odata ocupate, nu vor fi challengeri? Eu nu cred asta...
 

DeletedUser6484

Guest
nu poti ca termini toate misiunile pana la lvl 99 :D urmeaza misiunea raidul si apoi acea cu spargerea la care sunt necesare produse care le gasesti la joburi grele....:D
 

Vampir Princes

Guest
Ce faceti dupa ce ati terminat toate misiunile? La ce lucrati cel mai mult? Va puneti punctele de level la muncile la care aveti cea mai multa experienta si care le puteti face sau la alte munci pe care nu le puteti face dar care v-ar da mai multa experienta?
Daca deja aveti cele mai bune haine, ce faceti cu banii ramasi in banca?
Mie mi se pare ca la un moment dat cand nu mai ai nici o misiune devine totul cam obositor, mai ales daca esti la un nivel mare, faci din ce in ce mai greu levelup. :rolleyes:

dupa ce termin misiunile continui sa joc , deoarece in timp se vor petrece mult lucruri de care acum nu iti dai seama
 

mrgrazvan

Guest
eu le-am terminat

Eu am terminat toate misiunile pt. nivelul meu (L54, lumea 2). Mai e cea secreta cu inelul albastru, dar nu cred ca o sa o fac vreodata (1% sanse? bataie de joc)
Si nu stiu daca o sa ajung la L67 sau mai sus.
O zi lucrez pt. bani, una pt. experienta si de doua ori pe zi dezvolt orasul Imparatia Lumii. Astept sa vad ce se intampla cu update-ul 1.20 si daca nu apar misiuni noi (si termin orasul) probabil o sa ma las de joc.

Asa ca recomandarea mea pt. cei care si-au terminat misiunile e sa se ataseze unui oras si sa ajute la constructie. Nu as vrea sa fac reclama, dar daca vrea cineva sa vina in orasul meu e binevenit.
 

American

Guest
deci daca tu crezi ca nu mai ai misiuni de facut, nu esti normal(fara suparare) ai tu nivel 75? ai facut setul de misiuni de la 67? nu cred... daca vrei sa termini toate misiunile, mai bine strange bani si iteme pentru muncile de la misiunea/67... acel set de misiuni cred ca este cel mai greu... take a look:
http://ro.weststats.com/Questgroup/?group=38

OFF::::: nu este doar o pagina in hall of fame... uita-te pe the-west.de