Concurs aniversar The West 2023 - temă de discuții

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Dagon96

Trapper
Pana la urma a cui e raspunderea pentru itemele alea pacatoase?
Si ce trebuie sa faca acel cineva sa dea itemele alea la toti cei ramasi?
Nu mai e nicio scuza deja, au dat itemele pe l1 si pe celelalte, dar pe hawaii si pe indiana taraganeaza deja de prea mult. Sub orice critica. Daca as fi ala care trebuie sa se ocupa de premii, eu unul mi-as da demisia de prea multa incompetenta si nepasare. Poate s-o simti si el/ea/ei/ele si o/or sa dea itemele alea curand. Si pe bune ca dupa asa intamplari nu cred ca o sa mai am incredere sa particip la concursuri pe west.
 

Dagon96

Trapper
Îmi închipui că Elmer e prea ocupat din cauza iepurilor aceia de îi tot vânează ca să ne dea nouă premiile pe cele 2 lumi rămase. Oare cât o ține sezonul de vânătoare la iepuri? :)
 

Elmer Fudd

Rabbit Killer
Incerc sa rezolv pana maine ce a mai ramas de dat, am mai la noapte niste timp mai legat sa ma ocup. Imi cer scuze pentru asteptarea lunga, am o perioada cam nebuna. Nu e in interesul nimanui sa o lungim. De vreo luna schimb locatia odata la cateva zile si mereu e ceva mai important de facut pentru jocuri in timpul alocat, voi depuneti tichete si faceti raportari pe banda, premiile raman la urma si tot asa... Pur si simplu, the-west e un proiect care necesita mult mai mult timp decat cel uzual de part-time in care sunt disponibil, asta e realitatea, uneori pot aloca mai mult din timpul meu personal, alteori nu, tot ce pot face e sa optimizez pe parcurs :)

PS : Nu-s la canguri, acolo e developerul, Diggo. In principiu calatoresc prin Europa sau prin tara cu perioade in care mai stau pe loc pe undeva.
 

Dagon96

Trapper
În sfârșit. Mulțumim.
Acum mai rămâne doar un regulament pentru fake-uri la fort pe listă.
Și acum că ne-ai explicat faza cu mutatul, înțelegem și noi de ce a durat așa mult.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus