Desfasurare forturi Rhode Island

mikutzu09

Greenhorn
Buna ziua,

Tin sa adresez acest mesaj in special lui Criminus, adminul de forturi, pentru a putea gasi o solutionare impreuna la aceasta problema.

Intrucat sunt foarte multi playeri care doresc sa participe la forturi pe aceasta lume, aliantele last stand si new world au decis ca este timpul sa trecem pe forturi medii.
Alianta La Familia da fake -uri de cateva zile la rand facand lucru imposibil sa putem desfasura o batalie pentru fort cum trebuie.
As dori sa stiu care sunt solutiile pentru a rezolva aceasta problema, eventual poate se pot pune ceva restrictii legate pe tema atacarii de forturi si pentru a putea toata lumea sa joace frumos si civilizat.
Dupa cum se poate observa, 3 forturi sunt atacate simultan de catre la familia in fiecare zi, pe niciunul dintre ele nu se joaca frumos si cum trebuie, acest lucru poate fi verificat si in loguri.

Multumesc anticipat,
Miku
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Criminus nu e adminul de forturi, el se ocupa doar de Awesomia, nu de forturile normale. A mai fost un topic de genul asta chiar recent, ai putea sa citesti raspunsurile de acolo si poate te lamuresti.
 

mikutzu09

Greenhorn
Conform a ceea ce a zis Just4Fun el se ocupa cam de toate forturile, asta a fost raspunsul pe care l-am primit pe ticket si Iulian P alaturi de Just au sustinut ca doar el poate rezolva aceasta problema :)
 

DeletedUser28095

Guest
Salutare!

Tot ce pot să fac este să atac fortul Awesomia dar în cazul ăsta nu se poate modifica mărimea și nici nu se pot pune restricții. Restricțiile de la bătălia de Duminică au ca scop echilibrarea părților și nu limitarea / excluderea alianțelor.
 

mikutzu09

Greenhorn
Nu a pus nimeni problema excluderii unei anumite aliante de la forturi. Noi vrem sa jucam si altceva decat forturi mici, ei vor doar mici. Ne-am impartit alianta in doua pentru a putea sa jucam si medii. Reactia lor, inscrierea a peste 60 de oameni pe atac si tinta pe steag, desi spun ca nu au cu cine sustine fort mediu, sau atacarea a 3-4 forturi pe zi, ca sa ne coste pe noi alt atac mai mult. Pe scurt, antijoc.
In felul asta, orice frustrat poate sa-si bata joc de ceilalti pe principiul "multi, dar prosti": ai lui ca au bagat gramada de bani in joc doar ca sa-i satisfaca lui orgoliul, ai nostrii ca accepta sa mai bage in continuare bani pe un joc unde regulamentul le e potrivnic.
 

mikutzu09

Greenhorn
Ar fi o idee in cazul in care se potoleste lumea de la atatea atacuri si pana am clarifica situatia de ambele parti.

Multumesc!
 

DeletedUser28095

Guest
Păi sunt 11 bătălii organizate fără rost. Nu cred că e nevoie să o spună mai mulți.
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Ideea e ca pe Hawaii am fost aproape toti de acord sa jucam Awesomia, sa vedem cati se vor prezenta aici.
 

mikutzu09

Greenhorn
Da, vom vedea de maine.
In aceeasi masura ar fi trebui sa fim si noi de acord cand se dau 11 atacuri pe zi la diferite forturi, doar pentru a scoate o alianta din joc :)
Dar aici e doar din orgoliu si fac referire doar la cineva anume, se stie.
 

mikutzu09

Greenhorn
Criminus, este posibil sa se puna restrictii pe aliante la fortul awesomia cat sa fie echilibrul intre aliante?

Multumesc,
Miku
 

Bafomet

Greenhorn
Da, pentru ca este corect ca daca aliantele se cearta intre ele daca sa se joace mici sau medii, sa intervina adminii (orice admin) si sa atace mare in fiecare seara si sa si limiteze pe aliante lupta, ca sa fie siguri ca iese cum vrea una dintre parti.
De mentionat ca nu am atacat nici un admin si nici echipa inno cu mesajul meu, aratam doar cat de absurda e propunerea.
De altfel, Criminus a si specificat mai sus ca nu poate pune restrictii
 

DeletedUser28095

Guest
Aș putea egala părțile cumva … momentan nu pot pentru că nu am pc-ul. De pe telefon nu pot face multe. Vedem la următoarea luptă.
De împărțit alianțele aș putea atâta timp cât toți jucătorii au acces la bătălie.
Nu pot restricționa de exemplu ca doar două alianțe să poată participa.
 

mikutzu09

Greenhorn
Se pare ca nu ajungem la un consens pe Rhode, liderii aliantelor se dau disparuti cand e vorba sa stam si sa discutam, forturi se ataca in continuare prosteste. Cum se poate rezolva situatia de fata? Pt unii e usor de zis, apare lume noua si incepem acolo, va avea aceeasi soarta ca si asta daca nu se va modifica ceva.

Multumesc anticipat!
 
Sus