Dragi admini!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

-Berni-

Greenhorn
Dragi admini care ne considerati pe noi jucatorii un *nime'n drum* si ne stergeti comentariile si nu va pasa de parerea noastra
Nu uitati,sunteti acolo datorita noua,noi suntem cei care va produc venit!
Asa ca va rugam,fiti si voi oameni cu noi
 

-Mitish-

Greenhorn
draga jucatorule,comentariile au fost sterse cu un motiv,sunteti rugati sa nu mai aprindeti si alte spirite,o sa fiti pedepsiti pe masura,urmatorii care mai deschid inutil si aiurea discutii de genu,multumesc de intelegere
 

adsum

Gunman
Dragi jucatori, dupa cum am spus deja, nemultumirile voastre au fost luate la cunostinta. Repetarea aceluiasi lucru la infinit si deschiderea de noi teme nu va schimba absolut nimic. Ati primit deja un raspuns oficial in care s-a explicat ce si cum. Comentariile jignitoare, defaimatoare sau menite sa provoace nu au ce cauta aici. Sper ca m-am facut inteles.
 

nabucodonosor80

Greenhorn
Trebuie impacata toata lumea, propun sa bagati setul Gringo in shop la un pret exorbitant de mare. O sa fie liniste si pace, sa vedem cine si-l cumpara atunci :)
 

odm

West Sheriff
Membru personal
Eu nu inteleg de ce curge atata "cerneala" aici. Inno ne-a propus iteme din care am putut alege doar 3. Nu le-am cerut noi. Eu am ales, de exemplu, arme grigo si colierul iubirii pe L1. Daca dumneavoastra, ca jucatori, sunteti dispusi sa trimiteti o sesizare la Inno Germania in care sa precizati ca sunteti nemultumiti de acest lucru si ei hotarasc sa le ni le ia, eu n-am cum sa ma opun. Si poate ar fi mai bine, s-ar termina toate discutiile. Intelegeti ca nu ni le-am pus noi in inventar.
Si ca o paranteza, sunteti nedrepti cand afirmati ca nu meritam, ca nu facem nimic. Incercati sa fiti mai indulgenti si noi vom incerca sa fim mai buni in ceea ce facem.
Multumesc.
 

Kylo Ren

Greenhorn
Draga odm,
Te rog sa-mi spui si mie pentru ce meritati arme gringo? Uitati ca unii dintre jucatorii de pe West s-au chinuit pe lumile de event ca sa le obtina si voi le-ati primit de pomana? Doar din bunul simt trebuia sa renuntati la aceste arme, din respect pentru jucatorii care chiar s-au chinuit sa le obtina.
Acest "voluntariat" pe care l-ati facut pentru West nu este observat, te rog sa-mi spui totusi ce faceti? Concursuri pe forum la care participa doar CataNica? Eventuri la care lumea participa doar pentru ca sunt recompense, sa fim sinceri, nu mai participa nimeni de dragul jocului.
Acest "adsum" a aparut si el din intuneric si a creat un "event" pentru .ro, acest lucru il consideri "voluntariat"? Nu uitati ca sunt unii jucatori care chiar si-au petrecut timpul pe west cu anii, au fost pe fiecare lume activi si au bagat pepite. Totusi acesti jucatori nu au primit nimic, sunt mai prosti oare?
Macar cei care si-au pierdut timpul pe lumea de event trebuiau sa primeasca niste recompense mai generoase, mai ales persoanele care s-au oferit sa conduca la forturi si sa trimita tactica. Pana la urma ei sunt adevaratii "voluntari", nu cei care au creat eventul si doar au privit cum se desfasoara.
 
Ultima editare:

PewPewPew

Greenhorn
care a fost motivul pentru care ati dat jos sondajul? care dintre voi s-a simtit amenintat de un sondaj?
 

X-viper

Gunman
Eu as fi propus inlocuirea lor cu o anumita cantitate de pepite. E prea mult dezechilibru cu o astfel de infuzie de arme gringo.
Se dau maxim de 2 ori pe an la eventuri care mai de care mai ... (ma abtin sa le zic pe nume) si nu se obtin nici cu puncte de prietenie (de acolo treaba cu 100k pepite). Nu e normal sa apara din senin atatea seturi.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus