Dragi admini!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Elmer Fudd

Rabbit Killer
Draga odm,
Te rog sa-mi spui si mie pentru ce meritati arme gringo? Uitati ca unii dintre jucatorii de pe West s-au chinuit pe lumile de event ca sa le obtina si voi le-ati primit de pomana? Doar din bunul simt trebuia sa renuntati la aceste arme, din respect pentru jucatorii care chiar s-au chinuit sa le obtina.
Acest "voluntariat" pe care l-ati facut pentru West nu este observat, te rog sa-mi spui totusi ce faceti? Concursuri pe forum la care participa doar CataNica? Eventuri la care lumea participa doar pentru ca sunt recompense, sa fim sinceri, nu mai participa nimeni de dragul jocului.
Acest "adsum" a aparut si el din intuneric si a creat un "event" pentru .ro, acest lucru il consideri "voluntariat"? Nu uitati ca sunt unii jucatori care chiar si-au petrecut timpul pe west cu anii, au fost pe fiecare lume activi si au bagat pepite. Totusi acesti jucatori nu au primit nimic, sunt mai prosti oare?
Macar cei care si-au pierdut timpul pe lumea de event trebuiau sa primeasca niste recompense mai generoase, mai ales persoanele care s-au oferit sa conduca la forturi si sa trimita tactica. Pana la urma ei sunt adevaratii "voluntari", nu cei care au creat eventul si doar au privit cum se desfasoara.

Sunt perfect de acord. Rog, pe aceasta cale, ca niciun jucator sa nu mai bage pepite din profund respect pentru toti cei care nu baga. Pur si simplu nu este corect acest lucru, nu este fair play. De asemenea, jucatorii mai buni si mai vechi, ar fi bine sa evite sa stea prea mult timp online pe joc, pentru ca sunti alti jucatori care au serviciu si implicit timp putin, iar altii sunt mai slabi si nu e fair deloc, nu-i ok. Eu chiar ma gandesc sa imi sterg conturile pentru ca sunt mult prea vechi in joc si am mult prea multe puncte de indemanare fata de majoritatea jucatorilor, pur si simplu nu le merit, o sa incep un cont nou in fiecare zi ca sa fie totul fair si fata de jucatorii care tocmai au creat cont, altfel ma vad cu nivel mai mare si poate se descurajeaza saracii si uite asa nu mai apar jucatori noi. Si as putea sa continui mult si bine, dar va las pe voi ca sunteti mai talentati in gasirea comparatiilor absurde din cate observ :)

PS: Numai pentru faptul ca moderatorii va raspund la mesaje si tichete peste tichete (multe de acest gen sau mai rau) de ani de zile, fara sa ceara ceva in schimb, si merita mult mai mult decat ai scris tu acolo. Seara faina.
 

Kylo Ren

Greenhorn
Comparatiile pe care le faci sunt absurde, una este sa vorbesti de niste lucruri muncite in decurs de ani pe west si alta este sa vorbesti de "pomana" primita de acesti jucatori. In ultimii 5 ani, singura persoana care mi-a raspuns la tichete si mesaje a fost just.
Din acest motiv am intrebat-o pe odm care sunt meritele pentru care au primit armele gringo.

Daca tot incercam sa parem interesanti pe forum, te rog sa imi spui de ce odm si gasca merita arme gringo si jucatori precum geulica, zalmo si darko care in ultimii ani au fost mereu primii la exp pe lumile noi nu merita?

Sa inteleg ca un "voluntar" este mult mai important decat o persoana care chiar petrece mult timp pe joc si isi achizitioneaza pepite? Pana la urma nu "voluntarii" au mai tinut jocul in viata, ci persoanele care se implica in fiecare an sa creeze o alianta, sa fie lupte de fort, sunt principalele motive pentru care acest joc mai este partial activ.

Elmer, sa inteleg ca iti place sa te afirmi pe forum, dar pe west esti inactiv. Ai mai intrat pe ceva lumi sa vezi activitatea pe joc? Ai mai inceput o lume de la 0 sa vezi ce inseamna timpul pierdut la 15sec? sau doar vorbesti din experienta ta pe West cand ai intrat pe un cont de 150, ai trimis la o lupta inactiv si asta a fost toata activitatea.
 
Ultima editare:

Kylo Ren

Greenhorn
Aceste lucruri fiind spuse, cu toate aceste discutii care au aparut pe west si forum, se vede potentialul "voluntarilor" care nu sunt in stare sa rezolve aceste probleme dintre comunitate si administratie. Incercati doar sa va gasiti scuze, cand o sa incepeti sa rezolvati si problemele comunitatii? @just4fun
Daca era doar o persoana nu o baga nimeni in seama, in schimb este o mare parte din comunitatea ramasa pe west care discuta pe aceasta tema si nu a fost gasita o solutie pentru a remedia aceasta problema.

Singura solutie sa fie stergerea comentariilor si postarilor? Poate si restrictionarea pe forum a persoanelor mai vocale?
 
Ultima editare:

toxic

Trapper
Amuzanta situatia, intr-un fel reflecta starea in care a ajuns jocul si implicit comunitatea RO, "admini" precum lord ion, care sa fiu sincer, nu stiu ce beneficii aduce echipei in afara de a sterge comentarii pe forum si a juca la event-uri, care primeste arme Gringo si Mrs. Pain care aparent face parte din echipa cu search-uri date pe wikipedia pentru gazeta. Pe de alta parte, vad playeri care se simt foarte jigniti ca nu au primit ei arme, ca vezi tu, ei joaca de mult si au bagat atatea pepite. Recompensele speciale se dau pe merit sau pe noroc, in anumite cazuri, asa ca sa fim sinceri Just, cum tu nu dai aproape nimic la 10 iteme la ALEGERE, nici voi nu ar trebui sa primiti astfel de iteme, ca pana la urma vin de la Inno in ambele cazuri, corect? :)
 

Elmer Fudd

Rabbit Killer
Sa inteleg ca un "voluntar" este mult mai important decat o persoana care chiar petrece mult timp pe joc si isi achizitioneaza pepite?

Perfecta comparatie! Merele cu perele sunt chiar rude daca stau sa ma gandesc, ambele's fructe. Eu la Game designeri, programatori, dezvoltatori, etc, nici salariul nu le-as da. Pai au stat ei pe joc ? Au cumparat vreo pepita ? Daca n-aveau jucatori nici nu existau astia frate... numai chiaburi :)

Gasesc situatia atat de funny si de absurda incat n-ai cum... Chiar imi pare rau, dar nu e vina mea ca majoritatea comentariilor si actiunilor sunt atat de distractive. Nu stiu daca au fost cateva decente si clare, la obiect, fara jigniri sau mers prin papuris, dupa caz. Cu siguranta echipa de administrare a luat la cunostinta feedback-ul si ceea ce e de luat, ca intotdeauna. Continuarea in acest stil nu are cum sa duca la ceva in plus si nici informatie valoroasa nu adauga. Just my 2 eurocents.

Ps : Din partea mea e ok. Eu ma distrez copios, am si inclinatii masochiste uneori... e fun, e perfect, dar nu cred ca aveti ca scop sa ma amuzati pe mine, din pacate, asa ca...
Ps 2 : Sunt sigur ca s-au sters niste comentarii absolut gold, eu le-as fi lasat, ador bijuteriile astea. Prin urmare daca are cineva copii, print-uri, lucruri interesante pe care e posibil sa le fi ratat, imi poate trimite mesaj, apreciez. Pot fi si despre mine, alea-s bune pentru criza de masochism si ma ajuta la artele martiale, sa-mi amintesc mereu ca-s imperfect si sa nu ma ia valul.
 

Kylo Ren

Greenhorn
Ești o persoana foarte fudula Elmer, vezi intr-o singura direcție și fără sa te uiți stanga sau dreapta. Dacă îmi spuneți ca voluntarii de pe .ro care au primit itemele se ocupa cu game design, programarea și dezvoltarea chiar au depus acest efort și au sprijinit comunitatea în acest mod, atunci chiar își merita itemele.
Păcat ca vorbim de .ro și nimeni nu a făcut nimic, cu itemele astea macar cunoaștem și noi ce "voluntari" mai exista pe jocul asta ca pana acum erau niște fantome.
Toate aceste "contre" sunt doar niște comentarii fără sens care n-au legătură cu situația de pe .ro.
 

Elmer Fudd

Rabbit Killer
Ești o persoana foarte fudula Elmer, vezi intr-o singura direcție și fără sa te uiți stanga sau dreapta. Dacă îmi spuneți ca voluntarii de pe .ro care au primit itemele se ocupa cu game design, programarea și dezvoltarea chiar au depus acest efort și au sprijinit comunitatea în acest mod, atunci chiar își merita itemele.
Păcat ca vorbim de .ro și nimeni nu a făcut nimic, cu itemele astea macar cunoaștem și noi ce "voluntari" mai exista pe jocul asta ca pana acum erau niște fantome.
Toate aceste "contre" sunt doar niște comentarii fără sens care n-au legătură cu situația de pe .ro.
Tot ce am putut observa este ca ești lătrăul de serviciu pe forum, alt lucru bun ai făcut pentru West în ultimii ani? sau trăiești doar cu amintirea din trecut?

Hai ca ti-am dat citat, sa nu-ti stearga "dusmanii" postarea ca e un monument, merita sa ramana posteritatii :)

1. Daca o sa te mai uiti o data (sau de cate ori e necesar) in directia postarii mele de mai sus, ai sa vezi ca ma refer exact la comparatia ta intre mere si pere, urmata de o comparatie si mai gogonata ca sa fie absurditatea si mai evidentiata. Insuficient din pacate. Cum sa compari asa ceva ca pe un argument ? Sunt pozitii total diferite, incomparabile, nu e una mai importanta ca alta. Asta era tot fun-ul pe care l-ai ratat cumva...
2. Cu siguranta tot atatea lucruri minunate cunosti si despre definitia cuvantului "fudul". Desigur, ai dreptul la parerile tale, pe mine nu ma deranjeaza in vreun fel acestea, dar, totusi, pentru eventualii tai fani, incearca sa folosesti cuvinte carora le cunosti deplin intelesul.
3. De ce contrezi atunci, daca e fara sens si nu are legatura cu "situatia de pe RO" ? (oricare ar fi acea situatie la care faci referire, avand in vedere ca aceste cadouri de sarbatori se dau dintotdeauna si mereu pe toate serverele west si pe celelalte jocuri, deci nu-i absolut nimic nou sub soare). Dar macar recunosti ca esti alaturea cu subiectul. Apreciez, multumesc frumos.
4. Eu am zis deja ca ma distreaza aceste discutii si de aceea particip. De ce esti tu invidios pe distractia mea si te preocupa asa mult ce fac eu ? Ai venit cu niste argumente si comparatii absurde pe care ti le-am demontat elegant. Vino frumos cu altele de calitate daca nu ti-au placut raspunsurile mele si voi fi primul care va sublinia acest lucru. In plus, uite cum incepi cu cuvinte jignitoare imediat cum ai terminat in mod deplorabil argumentele... cu ce te diferentiezi tu de ceilalti beligeranti care dau cu barosul exact la fel cand se termina putirinta ? :) Pana atunci toate bune si frumoase, pentru mine e fun, de ce tii tu mortis sa faci ceva in distractia omului... Nu e cool.
 

PewPewPew

Greenhorn
ce ai demontat elegant elmer? niste canapele? ce argumente ai adus? ai scris niste penibilitati si comparatii care ne jignesc inteligenta. nu esti interesant. degeaba acuzi pe cineva ca e invidios in discutia asta, e absolut normal, tu nu ai fi daca s-ar produce un nepotism sau o nedreptate? ai sta asa fara sa schitezi nimic?

trebuie sa intelegi ca oamenii au si alte puncte de vedere, tu te complaci in situatia asta, dar garantez ca daca erai de partea cealalta nu erai asa fericit cu situatia asta. asa ca nu ne mai spune noua ca avem opinii gresite cand tu ai ca argument ca te distrezi pe forum si ca ar trebui sa iti stergi contul pentru ca exista jucatori noi si nu e fair play.

vrei argument? ce inseamna cuvantul voluntar? nu vreau sa mai intru in discutia cu inno a decis sa va dea si blabla... bun, decizie inno sa primiti "iteme rare". si eu sunt de acord sa primiti o recompensa pentru timpul pe care il alocati fie ca unii dintre noi vedem asta ca timp risipit fara rezultate.. dar eu chiar sunt foarte curios, banuiesc ca exista voluntari si pe international.. oare ei ce "iteme rare" au primit? sau au primit altfel de recompense? nu ti se pare ca s-a exagerat putin la alegerea acestor "iteme rare"?

tot odata, fierb de curiozitate cati bani ai investit tu ca sa ajuti jocul si compania sa mearga inainte? sau asta nu e important? e mai important sa scriem cuvinte pe forum si pe wiki? sa facem 3 colaje? toata lumea tanjeste dupa itemele pe care voi le primiti sa nu faceti nimic concret, in schimb alti investesc sume mari de bani sau timp si efort in joc si toate beneficiile pentru aceasta forma de sustinere sunt anulate de toti neauzitii care scriu texte pe forum care sunt citite tot de ei. nu cred ca realizezi cat s-au chinuit unii la evenimente pentru a obtine acele arme si a fost in zadar.

te provoc sa imi dai 3 exemple obiective de lucruri care definesc activitatea ta si pentru care tu crezi ca meriti aceste "iteme rare". incearca sa ne scri la fel de mult cum ne-ai scris si la comparatia aia de adormit copii. (eu nu o sa judec ce faci tu, fiecare face ce vrea si poate, doar da-ne te rog aceste exemple ca sa avem loc de comparatie obiectiva intre ce activitati faci tu si angajamentul unora de mii de euro pentru sustinerea jocului sau alte forme de sustinere).

btw nu insinuez ca jucatorii care au investit sume mari ar trebui sa aiba gringo (asta cred ca ar fi un dezastru).. insinuez ca nimeni nu ar trebui sa le aiba nejustificat, cred ca aceste iteme reprezinta un target important pentru unii jucatori si pot fi obtinute prin demonstrarea unor chestii la nivel de evenimente (competitie, concurs). sunt playeri care isi dau viata pe jocul asta, voi va dati viata pe forum si cumva aveti pretentia sa fiti peste ei in joc.

ca tot l-am provocat pe elmer, hai, va provoc pe toti acelasi lucru.
 

rares us

Trapper
In purul stil romanesc, totul e pe pile si relatii, jucatorii adevarati care au investit timp si pepite nu primesc nimic, in schimb ,,admini'' aroganti ca elmer fudd primesc MOCA arme el gringo care se vand pe ,,piata neagra'' cu pana la 1000 de euro. Unii aduna O SUTA DE MII de puncte de prietenie si nu au acces la asemenea iteme care distrug echilibrul jocului. Ori insistati la inno sa bage setul el gringo in shop sa aiba acces toti la el, ori renuntati la armele alea. Daca nu, aveti obrazul gros.
 
Asa se creeaza dezechilibru in joc. Sa nu uitam faptul ca anul trecut, 2020, adsum tipa sa facem echilibru la fortul Awesomia si tot a incercat el niste conditionari.

Felicitari! Cu aceste arme Gringo ai reusit sa echilibrezi luptele de fort, adsum aka alegsz. Te admir!


Ar trebui sa facem o PETITIE SI SA O TRIMITEM LA INNO. CU CATI MAI MULTI JUCATORI.


Daca nu ar fi jucatori pe .ro OARE CU CINE ATI MAI JUCA LA FORTURI, CU CINE V-ATI MAI DUELA!?!?!?!

ar fi niste lumi pustii daca nu ar mai juca jucatori din cauza acestor nedreptati.
 

Elmer Fudd

Rabbit Killer
trebuie sa intelegi ca oamenii au si alte puncte de vedere, tu te complaci in situatia asta, dar garantez ca daca erai de partea cealalta nu erai asa fericit cu situatia asta

N-am nimic cu punctele de vedere. Sigur, puteti avea ce puncte de vedere doriti. Punctele de vedere nu-s totuna cu argumentele insa, iar cele aduse, in mare parte sunt cel putin puerile si fara un suport sau vreo logica, prin urmare sunt distractive. Am fost de toate partile, nu doar doua, chiar toate trei. Prin 2007 jucator de Triburile, intre 2008-2009 jucator de west, cunosc bine si "partea cealalta" cum ii spui tu.

banuiesc ca exista voluntari si pe international.. oare ei ce "iteme rare" au primit?

Voi tindeti sa cititi putin si sa scrieti mult, incercati sa procedati invers. Iar daca va spun chestia asta ziceti ca-s eu "insereaza epitet imbecil aici". Am raspuns deja la punctul 3, fix aceleasi. Nu este o situatie "RO", nope, lasati RO in pace. Tara noastra are oameni minunati, nu mai salivati la straini, iubiti-va tara daca vreti sa fiti perceputi ca ei.

tot odata, fierb de curiozitate cati bani ai investit tu ca sa ajuti jocul si compania sa mearga inainte?

Iar amestecam mere cu pere ? No comment. Banii, jucatorii, staff-ul, sunt notiuni complet diferite, nu le puteti mermeli/compara/intercala voi in ce configuratie va convine.

te provoc sa imi dai 3 exemple obiective de lucruri care definesc activitatea ta

Serios ? :) Daca ai inceput recent jocul si esti asa curios poti ruga pe cineva mai vechi sa-ti explice cam ce am facut eu pentru jucatori si, implicit, companie, desigur, incepand cu 2009 si pana in prezent.

Ca o paranteza, pentru ca citeam pe aici ca ati vazut voi nu stiu ce fantome, nici in acest caz nu-s toate lucrurile asa simple si la vedere cum si le imagineaza unii. De exemplu, am doi administratori in subordine, care daca te uiti pe forum taie frunza la caini si mai fac concursuri ca-i super liniste si frumos, dar saracii in culise traduc de rup din engleza in romana wiki si anunturi, fac subtirari, samd. Asa e pe toate jocurile, nu e totul la "display". Pana nu ai vazut cum e din toate partile si nu detii toata informatia, nu poti fi obiectiv, pentru ca e imposibil. Spun asta de ani de zile, dar cam degeaba.

insinuez ca nimeni nu ar trebui sa le aiba nejustificat

Absolut de acord. Daca prindem pe vreunu cu ele nejustificat ii dam direct la bibiloi.

De incheiere, cum am mai explicat, pentru ca voi chiar nu stiti sa va adresati fara epitete si pareri care mai de care mai interesante si pentru restul, pentru ca in acest caz nu exista mastercard, asa cum, cu adanca tristete ati constatat, o sa pun un link ca sa nu ma auto-citez ca un babuin : Donez magnet de frigider.
 

PewPewPew

Greenhorn
ai raspuns la ce ai vrut tu si cum ai vrut tu, out of context scos ce ti-a placut tie. astept inca cele 3 exemple, ca de la playeri aud ca esti inutil asa ca vreau sa aud partea ta de poveste.

si ca tot ai mentionat de traduceri, tie ti se pare corect sa fi recompensat cu cele mai dorite iteme din joc, care nu ar trebui sa fie obtinute decat prin munca in joc si evenimente importante castigate ( IGNORAND FAPTUL CA ESTI RECOMPENSAT IN JOC PENTRU CEVA CE E IN AFARA JOCULUI CARE PE LANGA SUBIECT E SI ACTIUNE VOLUNTARA? ) pentru ca traduci informatii pe care in 2022 numai un incuiat nu le poate asimila si citi si in engleza?

ia ca ma ofer si eu voluntar sa va traduc din engleza 4 fraze cand dau aia directive de .net, ok? pot sa fiu si eu un voluntar elmer? cum ma inscriu ca voluntar?
 

DeletedUser27887

Guest
Îmi aduceți aminte de discuțiile de la bar. Așa ceva … se contrazic doi oameni sau mai mulți fără cunoștință de cauză (sau poate cu) pe niște legi date de alții și că ce bine era să fi fost altfel.

PewPewPew - Vorbești de traduceri și că oricine poate înțelege acum engleză dar tu nu înțelegi în limba ta maternă că decizia nu aparține administratorilor locali ci a companiei InnoGames, că pe toate serverele au fost aceleași recompense și că ne certăm degeaba pe un forum local.

De ce nu vedeți partea bună? Că măcar îi interesează de munca voluntară și că se poate ca lucrurile să se îndrepte spre bine?

Poate mulți vă uitați la mine cu ură pentru că le dețin dar nu eu le-am cerut în primul rând și dacă vi se ofereau, nu le refuzați să fie jocul “echilibrat” așa cum tot vă bateți cu pumnul în piept. Nu mai vorbiți așa că nu le-ați fi refuzat.

Și cu pepitele care e faza? Deja avem avantaje când le cumpărăm cu bună știință. Ce altceva mai vreți? Eu am adunate în jur de 500.000 și nu am făcut figuri sau să cer ceva în schimb.

Certurile de aici nu aduc nimic la masă decât dușmănie. Vă doresc o zi bună!
 

PewPewPew

Greenhorn
eu cred ca tu nu ai inteles in limba ta materna problema pe care vreau eu sa o subliniez. conform informatilor de la odm si just, inno ofera 3 cadouri "iteme rare", interpretarea a fost a voastra si doar a voastra, nu am o problema cu faptul ca sunteti recompensati, CI CU CE ANUME SUNTETI RECOMPENSATI.
asa ca nu mai bagati textul cu "nu noi le-am vrut, le-am primit de la INNO" ca nu ati evitat nimic, odm a zis ca a ALES. deci tot odata le-ati VRUT.


s-a inteles foarte clar ce si cine a dat, totul a pornit de la un dezinteres din partea INNO, nu local.
nu a fost stabilit concret ce inseamna "iteme rare" asa ca voi ati ales ce ati vrut voi, mi se pare corect si va inteleg decizia, poate ca as fi ales la fel. imi pare rau ca sunteti atat de ignoranti incat va aparati cu scuze de astea joase, pentru ca stiti si voi ca aceste cadouri nu trebuiau sa fie de magnitudinea asta.
pe mine personal ma intereseaza prea putin de persoanele care au primit gringo. ma intereseaza doar cine a dat interpetarea asta la "iteme rare" si fara limitare (cum sa permiti o astfel de imbecilitate?)

si am tot vazut ca au mai raspuns pe forum din cei ce au zis ca nu au nevoie de ele, ca prefera sa joace fort decat sa le aiba. bun, cereti alt premiu de cadou ca recompensa pentru activitatea voastra daca tot nu aveti nevoie de ele.

vreti interpretare pentru "iteme rare" hai ca va arunc si eu vag una.

nu are rost sa mai continuam discutia, dar doar asa de dragul obiectivitatii inca astept sa abordati provocarea aia.
 

lord ion

West Marshal
a fost o decizie a conducerii INNO, ca pe TOATE serverele să fie premiați de crăciun voluntarii.
chiar asta e problema arzătoare a jocului?
nu mai e nimic de pus la punct?

oricum, atenție la neatenție: sunt reguli care sunt încălcate pe aici. voluntarul din mine țipă să trimită prin banat anumiți interlocutori mai recalcitranți.
1.6. Membrilor forumului le este interzis sa provoace moderatorii sau adminii in mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre jucatori si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi pedepsiti. De asemenea este interzisa postarea de acuzatii aduse echipei de administrare a forumului si jocului.
1.7. Jucatorii care vor actiona in mod deliberat impotriva crearii unei comunitati pe acest forum vor fi banati definitiv.


și chiar nu înțeleg de ce trebuie să dăm explicații!
e vreo regulă încălcată de noi?
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus