Duelistii

Discuție în 'West Casino' creată de odm, 12. Aug 2017.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. odm

  odm West Sheriff Echipa The WEST

  Înscris:
  6. Iul 2009
  Mesaje:
  140
  Aprecieri:
  90
  [​IMG]
  Motivul

  John si Bill se dueleaza ziua in amiaza mare pentru un motiv doar de ei stiut. Circula tot felul de zvonuri prin oras, dar nimeni nu stie cu exactitate. Ce credeti ca s-a intamplat de fapt?

  Vă invităm să faceti un exercitiu de imaginatie si sa ne spuneti povestea celor doi duelisti din imagine.


  Modalitate de desfasurare


  Între 12 si 20 august va asteptam să prezentati povestea voastra.
  Echipa va selecta castigarorii.
  Anunțarea câștigătorilor: 25 august 2017

  Premii

  5 premii in valoare de 300 pepite fiecare
  Conditii de participare:


  Postarea trebuie să fie originală si sa respecte tema data.
  Fiecare jucător poate participa la concurs la o singură postare.
  Daca detineti mai multe conturi veti putea participa cu unul singur, eventualii identificaţi încălcând această regulă vor fi excluşi din concurs (de pe toate conturile).
  Modalitatea de revendicare a premiilor va fi comunicată odată cu anunţarea câştigătorilor.
  Postările trebuie să respecte regulamentul forumului si al jocului.
   
 2. xNoMercy

  xNoMercy Greenhorn

  Înscris:
  4. Iul 2015
  Mesaje:
  44
  Aprecieri:
  3
  Parintii lui Abby au obligat-o sa se casatoreasca cu Bill pentru ca avea zestre si mosie, dar Abby il iubea pe John pentru ca era frumos chiar daca era sarac si seara, fara sa o vada cineva se ducea pe ascuns sa se vada cu John.
  Intr-o seara vine Bill mai devreme de la camp si ii prinde pe amandoi la el acasa. Bill era infuriat si il provoaca la duel pe John.
  Pentru ca era mai agil si avea dexteritate Bill castiga duelul, iar Abby nu a avut incotro si a trebuit sa se casatoreasca cu Bill asa cum au vrut parintii ei.
   
  caratistul apreciază mesajul tău.
 3. perusul

  perusul Greenhorn

  Înscris:
  11. Feb 2009
  Mesaje:
  7
  Aprecieri:
  0
  Salutare!
  E logic... jucau poker, unul dintre ei a trisat, celalalt l-a prins si l-a provocat la duel! ... Inainte i-a aruncat si paharul de whisky in ochi!
   
 4. caratistul

  caratistul Greenhorn

  Înscris:
  30. Noi 2013
  Mesaje:
  31
  Aprecieri:
  16
  John si Bill erau mostenitorii unei mine de aur care a fost descoperita de un explorator care i-a invitat pe cei doi sa il ajute sa scoata tot aurul din mina,dar nimeni din oras nu stia exact cine o sa fie mostenitorul minei de aur dupa moartea exploratorului se tot auzeau zvonuri prin oras cum ca amandoi vor primi aurul si vor investii in siguranta orasului construind o banca unde sa se depoziteze bani sau ca va primi doar unul dintre cei doi toata averea sau ca toata averea va fii investita in oras.Tot orasul ii stiau pe cei doi ca fiind oameni foarte cum se cade dar nu stiau ca ei defapt erau foarte egoisti si mereu ajutau oameni doar pentru interesul lor propriu si voia fiecare aurul pentru el insusi ,dupa moartea exploratorului cei doi au mostenit aurul meritat si ca sa sarbatoreasca au mers la salon unde au baut s-au jucat poker si sa s-au distrat dupa bunul lor plac,dar intr-o zi John si Bill s-au certat din cauza ca fiecare isi sustinea partea ca muncise mai mult decat celalalt si mereu voiau o parte mai mare din aur si astfel s-au hotarat ca in amiaza mare cei doi sa se dueleze pentru averea lor. Asa ca doar unul dintre cei doi a supravietuit si a pastrat averea pentru el.
   
  MARYO8, moxiepoxie și xNoMercy apreciază mesajul tău.
 5. cozmaliviu

  cozmaliviu Greenhorn

  Înscris:
  13. Iun 2016
  Mesaje:
  39
  Aprecieri:
  12
  Anul 1875.
  Cu ocazia aniversarii a 275ani de west salbatic se organizeaza un mare turneu de dueluri la care pot participa cei mai mari duelisti ai westului,
  Dupa multe zile de confruntari am ajuns la marea finala, cea prezentata in poza. Finalistii: Buffalo Bill- cel mai rapid duelist in viata la momentul acela si un duelist incepator de care nu auzise nimeni: Cozmaliviu se infrunta pentru titlul de cel mai rapid duelist al westului.
  Rezultatul se stie........nu il mai prezint.
   
 6. Apot3quil13

  Apot3quil13 Trapper

  Înscris:
  20. Iul 2013
  Mesaje:
  121
  Aprecieri:
  16
  La vanat, intr-o poiana
  Bill si John trageau de zori
  Incercau din rasputari,
  Sa vaneze niste ciori.

  Amandoi tragaci cu clasa,
  Doar la counter strike-n casa
  Reusise sa impuste
  Doar o cioara si trei muste.

  Ajunsi dupa la salon,
  Au zarit-o pe Maria
  Care din lipsa de fonduri,
  Nu isi platise chiria

  Neavand unde sa doarma,
  Trebuia sa se marite,
  Sa nu mai umble prin baruri,
  Sa fie fata cuminte

  Dintre doi voinici ca ei,
  Nu stia ce sa aleaga
  Asa c-au facut duel
  Pentru o cauza oarba :D
   
  Ultima editare: 13. Aug 2017
  MARYO8 apreciază mesajul tău.
 7. moxiepoxie

  moxiepoxie Greenhorn

  Înscris:
  24. Feb 2017
  Mesaje:
  11
  Aprecieri:
  6
  John avea lvl mai mic la duel decat Bill si voia sa cresca. Bill il ataca pe John ca sa se dea mare fiind convins ca va castiga. John castiga si il lasa pe Bill fara o mana
   
 8. JTX97

  JTX97 Trapper

  Înscris:
  12. Feb 2014
  Mesaje:
  102
  Aprecieri:
  15
  John dupa o lunga perioada plina de dueluri s-a plictisit asa ca s-a gandit sa faca reskill pe constructie,macar asa se ridica catedrala din orasul sau mai repede, ii mai lipsea un singur lucru [​IMG] .Tot cauta dar fara succes, insa intr-o zi este contactat de Bill care ii face o propunere,un mic schimb [​IMG]

  [​IMG] ,toate bune si frumoase John accepta insa ce nu stia el , este ca are de-a face cu un mare tepar...din pacate isi da seama prea tarziu.Mahnit de cele intamplate il provoaca pe Bill la duel.Trecuse 10 minute,John se trezeste din lesin ciuruit de gloante fara haina,si bani amintindu-si ca facuse reskill.
  Luati aminte,nu faceti ca John...Inspirat din faptele reale petrecute de-a lungul timpului in minunatul The West. :D;)
   
  Ultima editare: 13. Aug 2017
  xNoMercy apreciază mesajul tău.
 9. Monrey

  Monrey Greenhorn

  Înscris:
  19. Noi 2010
  Mesaje:
  30
  Aprecieri:
  0
  John şi Bill sunt, de fapt, doi game designeri ai unui joc on-line. Aceştia nu se pot pune de acord asupra un lucru socotit banal de mulţi...abilitatea de a putea vinde obiecte upgradate. Cei doi decid să rezolve problema ca nişte adevăraţi g̶a̶m̶e̶.̶.̶. cowboy.Rezultatul duelului este încă necunoscut.
   
 10. mzQ01

  mzQ01 Greenhorn

  Înscris:
  7. Iul 2016
  Mesaje:
  2
  Aprecieri:
  0
  John și Bill erau două firi diferite conduși de anumite principii:John,responsabil de liniștea orașului său avea ca principii binele,iubirea,pacea,liniștea și compasiunea,pe când Bill,un vechi inamic de-al lui John care s-a reîntors în oraș, era condus de furie,răutate,invidie,aroganță și egocentrism,făcând numai belele orașului condus de John,fiind doar o chestiune de timp până cei doi se v-or confrunta.
  Lipsit total de experiența mânuirii armelor de foc și pe deasupra miop,John alegea tocmai acestă cale riscantă , provocându-l la duel pe Bill,deși acesta era știut ca fiind un trăgător redutabil. În condiții de inegalitate evidentă John era nevoit să apeleze la această confruntare aproape sinucigașă, fiind obligat de context.În miezul zilei, sub arșița dogoritoare, cei doi au căzut de comun acord ca duelul să aibă loc cu pistolul, de la douăzeci de pași distanță iar trupul celui care va pierde să fie târât prin oraș cu căruța din imagine în semn de supremație a învingătorului, după care să fie lăsat festin corbilor, la periferia orașului.
  În liniștea ca de mormânt ce se lăsase peste oraș, în miezul zilei, nu se auzeau decât pașii celor doi și o simplă adiere de vânt. Cerul se întunecase, anunțând parcă momentul înfruntării ce urma, iar corbii dădeau târcoale așteptând să se înfrupte. La al douăzecilea pas adierea de vânt se preschimbă într-un vânticel care parcă anunța gongul, pistoalele descărcându-se simultan....
  Să se fi întors Bill doar pentru încheierea treburilor neterminate cu John din trecut sau pentru a prelua conducerea orașului? Se pare că lui John i-a fost suficient pretextul tulburării liniștii orașului pentru a-l provoca la duel și pentru a-și încheia conturile cu Bill, o dată pentru totdeauna!
   
  Ultima editare: 14. Aug 2017
 11. an immortal

  an immortal Greenhorn

  Înscris:
  13. Aug 2017
  Mesaje:
  2
  Aprecieri:
  0
  Este simplu.....
  Unuia ii place rosu si celuilalt ii place albastru....;)
   
 12. canabis33

  canabis33 Greenhorn

  Înscris:
  13. Aug 2017
  Mesaje:
  2
  Aprecieri:
  0
  Era o zii frumoasa de august Bill si Mary savurau un pahar de whysky la un bar , deodata intra in bar fratele vitreg al lui Bill , John , el era un bandit , un mercenar , iubea doar bautura si aventurile de o noapte . John impulsiv din fire , se apropie de Mary si incepe sa-i faca avansuri , Bill foarte suparat incearca sa sara la bataie , dar John i propune un duel demn a doua zii la ora 12 fix in fata unei biserici.
  Mary stia ca Jonh era un duelist inrait si ca Bill era doar un muncitor de rand si il indeamna pe acesta s anu accepte , dar el impins de manie si furie accepta.
  A doua zii la ora 12 fix incepe duelul , o liniste de mormant se asternuse in oras , si dintr-o data se aud doua impuscaturi , amandoi cad secerati la pamant .
  Mary plina de ura si manie hotarase sa arda trupul lui John , iar trupul lui Bill sa il inmormanteze ca atare .
   
 13. euconu

  euconu Gold digger

  Înscris:
  11. Apr 2011
  Mesaje:
  76
  Aprecieri:
  1
  M-am dus ca reporter sub acoperire la saloonul orasului si, dupa ce mi-am cheltuit mai mult de jumatate din ultimul meu salariu, luat cu intarziere de la directorul ziarului West Chronicle Herald, un reputat gazetar din Vestul mijlociu, cu o experienta vasta in domeniu (fost adjunct de sef de cimitir de pasaret de casa <repetarea celor 3 prepozitii "de" este intentionata dar neinspirata - de altii>, sef carmangerie cu produse vegetal-dietetice), facand cinste mai multor locuitori, niciunul treaz, cu o posirca de whisky - {un Amic (Anatol, scund de tot dar cu premonitii, cum am si eu) rus spune ca la ei amestecului dubios i se va spune cocktail Molotov incepand cu 1940, avand suplimentar ca ingrediente ulei de motor (acum, in 1876, nu stiu ce-i ala dar da bine in articol) si benzina (folosita in Far West doar pentru tratamentul parazitilor epidermei), utilizandu-l sa dea foc, sa arunce in aer pe multi si multe - si in acest oras ar fi destule de rezolvat prin aceasta metoda - primarul cu primaria lui de doi bani, rectific, de un ban gaurit, aceasta carciuma infecta cu patronul ei umflat de cat ingurgiteaza crapelnita si tarii, mai ceva decat clientii - ma si mir ca mai are profit la sfarsitul lunii (dar are o metoda sigura sa-l faca: scumpeste portiile de bautura si de mancare si le dijmuieste la cantitate cand musterii devin sau vin deja troscaniti dar nu de la vin - sper ca v-a placut aliteratia-joc folosita! - si cum cam asta e starea lor naturala...) , cioclul, care jupoaie clientela la figurat dar mai ales la propriu si cati altii...}, (va recomand sa nu pierdeti firul naratiunii!),am aflat adevaratul motiv al duelului celor doi pacalici din poza: dupa trecerea eroica in nefiinta a sheriff-ului orasului, care beat (mort de beat - ia uite! - inca unul care a murit de mai multe ori inca din timpul vietii) a mers sa se usureze (de tot, de toate, inclusiv de viata) si a cazut in closetul (inca nu s-au inventat W.C.-urile!) saloonului, negolit de la razboiul civil (1861-18... - vreau sa-i dau articolului o aparenta de rigoare stiintific-istorica, durata razboiului o veti afla citind tot articolul, aceia care nu va aduceti aminte), cei doi sheriffi adjuncti si-au dat jos insignele, ca ii cam stanjeneau in miscari, cum i-au deranjat in tot timpul activitatii lor jalnice de oameni ai legii (buna gluma cu sintagma "oameni ai legii" desi cam necondimentata dar utilizata exasperant si in viitor de unele reporterite TV, adica Te Vezi de te dai in stamba in public?!) si au inceput, zic ei, sa se dueleze, castigatorul vrand sa fie marshall-ul sef al urbei - rezultatul luptei fiind previzibil, unuia i-a explodat pistolul second-hand in mana, primit de pomana de la o batrana cercetasa (a vietilor vecinilor) - daca as fi scris o tanara cercetasa, as fi fost reclamat ca folosesc pleonasme, de catre cititorii ziarului, multi clienti ai carciumii, fiind doctoranzi in gramatica, ortoepie si punctuatie, calitatea bauturii fiind un stimulent extraordinar in dezvoltarea psiho-cognitiva a materiei cenusii, a materialelor gri - stiati ca exista 3000 de nuante de gri? - eu nu dar iar da bine in editorial - dar avand mana la purtator (repet, va recomand sa nu pierdeti totusi firul naratiunii, ca doar am pretentii mari de la voi, cititorii treji ai ziarului, pe cei matrafoxati nu ma bazez decat la cumpararea gazetei sau la abonare!), a patit-o rau, chiar rau de tot, iar celalalt s-a impiedicat in timp ce se apropia initial vesel (asta era la inceput sensul cuvantului "gay") de adversar, fracturandu-si o buna parte din osatura, fragilizata de deficienta cronica de calciu (am o jumatate de norma si la o revista de popularizare a stiintelor), mai putin bruma de creier din dotare, care plutea intr-o balta adiabata (nu uit deloc rigoarea stiintifica!) de whisky contrafacut; pana la urma a ajuns sheriff-ul orasului nimeni altul decat cioclul, desi era intr-un conflict vizibil de interese, sesizat si de D.N.A-ul local (sa nu imi spuneti ca nu stiti ce reprezinta cele 3 majuscule magice - Ducesele Noptilor Active, denumirea bordelului orasului, adjectivul "Active" referindu-se la ambele spete D.N.A., atat la Ducese cat si la Nopti); desi nu stie prea bine sa citeasca, potcovarul localitatii, vazand ca am scris tot articolul folosind o singura fraza, vrea sa ma propuna la premiul Pulitzer, cand va fi creat in 1904 - nici nu mai e mult pana atunci, nici 30 de ani - parca a fost si un razboi de 30 de ani dar in Europa, fata de civilul nostru (desigur razboi), ce a durat doar 4 anisori.
   
  Ultima editare: 15. Aug 2017
 14. UFC* * * * *

  UFC* * * * * Greenhorn

  Înscris:
  14. Aug 2017
  Mesaje:
  1
  Aprecieri:
  0
  the-west forum concurs istorie john and bill


  Candva prin anul 1200 la umbra unui nuc batran,a stai error 404 not found.(Vad 2 pistoale in poza.Oare existau pistoale in 1200? Search google : "Cand au aparut pistoalele?"
  rezultat : "Pistolul este o armă individuală destinată luptei antipersonal la distanţe mici (până la 50 m). Este o armă de foc de dimensiuni mici, cu magazie de cartuşe fixă sau amovibilă şi mânuită cu o singură mână. A fost inventat de Caminelleo Vitelli în anii 1540, în orasul Pistoia (de unde şi denumirea de pistol) ca armă pentru cavalerişti.[1][2]" Hmm pistoalele au aparut in Pistoia in anul 1540 ,interesant.PS:merci the west,am aflat ceva nou.

  Reincep:

  Candva prin anul 1542 intr-un sat mic numit Pistoia ,intr-o dupa-amiaza se pregatea un duel.In coltul din dreapta John zis si aspectuosul,iar in coltul din stanga am uitat cum il chema(wait 2 sec sa ma uit ) A da,in coltul din stanga Bill cel negru.

  John aspectuosul un om cu o eschiva rara,dar de partea cealalta Bill cel Negru un tintas pe cinste,tragea fix in mijlocul fruntii chiar si cu picioarele legate.(p.s : parodie pentru cei mai grei de cap )
  Incepea sa se adune cat mai multa lume in centrul orasului nestiind motivul pentru care cei doi isi pun fruntile la bataie,asa ca au fost lamuriti..John considera ca eschiva lui atat de bine perfectionata reprezinta cu adevarat o arta si ca poate castiga orice duel ,in schimb Bill miza 100% pe "sportul" lui si insista ca tintirea lui perfecta este adevaratul atu.
  Lumea isi dorea foarte mult sa vada acest duel din doua categorii diferite si astepta cu nerabdare sa inceapa.Lupta a inceput dar nu s-a terminat niciodata,cele doua calitati se bateau cap in cap si niciunul nu reusea sa castige.

  Dupa aproximativ 450 de ani...si o reincarnare zdravana :

  Astazi in coltul din dreapta Connor Mc gregor cel mai bun luptator de arte martiale mixte reprezentand MMA-ul (arte martiale mixte) il intalneste pe Floyd Mayweather reprezentand Box-ul ,cel mai talentat pugilist al momentului fiecare sustinand ca sportul lui este cel mai bun.
  Se pare ca au fost nevoie de 450 de ani ca sa aflam in sfarsit rezultatul duelului din poza,asa ca nu ratati pe data de 26 august 2017 duelul dintre "John" si "Bill"
   
 15. eviiil

  eviiil Greenhorn

  Înscris:
  13. Aug 2013
  Mesaje:
  1
  Aprecieri:
  0
  Eu zic ca John si Bill se certau pe canepa din curte, si erau prea fumati ca sa realizeze ca au pistoale cu apa in mana.
   
 16. *luci*

  *luci* Greenhorn

  Înscris:
  25. Oct 2010
  Mesaje:
  10
  Aprecieri:
  2
  John, Bill si Elisabeth erau copiii sherifului orasului, unul dintre cei mai iubiti si temuti oameni din west, din nefericire mama lor murise la nasterea ultimului nasut,Bill, dar tatal lor un om iubitor avea grija de copiii sai astfel incat ei nu simteau lipsa mamei. Copiii au crescut, dar intr-o zi ei primesc o veste trista, tatal lor este omorat de o banda de hoti, John si Bill, avand dorinta de razbunare incearca sa obtina insigna de sheriff, amandoi erau stiuti in oras ca duelisti redutabili antrenati chiar de tatal lor, deoarece John era cu 3 ani mai mare a reusit sa se impuna si sa devina noul sheriff.
  Lipsa banilor o ingrijoreaza pe Elisabeth care decide sa se casatoreasca cu un om avut si este nevoita sa isi paraseasca fratii si orasul pentru o noua viata.
  Bill trist si frustrat pentru ca nu a reusit sa devina sheriff incepe sa se simta nefolositor, pentru bani devine vanator de recompense si ilegal vanzator de bauturi, oamenii il banuiesc ca si-ar elimina competitia si pe cei ce vor sa ii inchida afacerea dar le e prea frica sa faca ceva. Se crede ca a macelarit banditii care i-au omorat tatal, cei 6 au fost gasiti pe fundul unui lac, oamenii spunand ca au fost loviti cu atat de multe gloante incat coprurile lor nu se ridicasera deasupra apei. El devine neinfricat si cu sete de sange, ajunge sa fure lucruri in vederea oamenilor incercand sa creeze scandaluri, John a avut nenumarate sanse de al prinde pe Bill dar inca credea ca fratele sau poate fi intors spre calea buna, asta ii speria si mai mult pe oameni.
  Intr-o zi este anunta venirea unor oameni instariti in orasul natal al celor doi, Bill isi face si el aparitia in oras, desi trasura era aparata nimeni nu era pe masura lui Bill, 5 duelisti si birjarul cazuiti din 6 gloante. Imediat John isi face aparitia.
  John abea apuca sa dechida gura spunand "te rog.." cand este intreupt de Bill care este rosu si tremura de furie:
  -Caruta e goala nu?Asta e doar o cursa nu? m-ai adus aici sa imi predici iar? NU E NIMIC DE SPUS. Bill isi scoate pistoalele si trage toate gloantele din revolvere spre caruta, Fratele sau fuge spre caruta cu o fata mortifiata, deschide usa, inautru era sora lor, Elisabeth, ranita grav ea nu mai reuseste sa rosteasca nici un cuvant si se stinge in bratele fratelui ei. John spune plangand:"Nici acum? macar acum".
  Bill ramane inmarmurit si dupa un minut de liniste incepe sa planga "acum e prea tarziu...... prea tarziu"
  Dupa alte momente de liniste Bill isi pune arma in teaca,"inmormanteaz-o cum se cuvine".
  John se ridica si spune cu o voce apasata " peste 5 zile, la pranz, in paduricea unde tata ne-a invatat sa ne duelam, vom incheia asta"
  -Voi fii acolo,spuse Bill.
   
  Ultima editare: 17. Aug 2017
  Dl.Hanks apreciază mesajul tău.
 17. K3PR61

  K3PR61 Greenhorn

  Înscris:
  29. Feb 2016
  Mesaje:
  4
  Aprecieri:
  0
  "Trebuie sa te afli la pietrele sfinte ale indienilor, acolo sus pe Munte. Si daca te intorci spre rasarit o sa zaresti printre ele dealul, nu departe, la cateva mile departare. Acolo are ascunsa Elmer McCurdy comoara. Se spune ca e cea mai mare din cate s-au vazut vreodata. Sunt trei morminte acolo pe deal, unul langa altul. Pe piatra celui din mijloc o sa vezi scrise cuvintele care iti arata unde este intrarea in pestera, daca le citesti de la coada la cap." Auzisem exact atat cat trebuie din ce ii povestea batranul H. baiatului, inainte sa moara. Ma suisem in copac de frica unor lupi si atipisem acolo la amiaza, in mijlocul luminisului, cand vorbele celor doi m-au trezit. Batranul statea rezemat de pom. Baiatul parea a fi ucenicul lui si cu toate astea nu dadea semne ca il crede prea mult. L-am mai vazut apoi de cateva ori prin orasul Hope dar cand am aflat ca a fost ucis mi-am amintit de intamplarea din luminis si de povestea batranului. Dealul cu cele trei morminte trebuie sa existe, imi dau seama acum. De cateva ore incerc sa aflu ce s-a intamplat dar unde mai bine decat in barul orasului, unde gasesti deseori pistolari nelegiuiti si mereu auzi cele mai incredibile povesti, cum e aia cu trenul care a disparut fara urma sau cea cu orasul de aur de sub munte. De cand babacul a cumparat bodega de la Blaylock ajung fara sa vreau sa aud tot felul de lucruri. Si negresit, am aflat si povestea baiatului. Era un orfan, luat ca ucenic de catre batranul H. si se spune ca ar fi cautat chiar aici in bar pe cineva care sa il duca la muntele indienilor, fara sa spuna de ce. Toti cei din bar au ras de el, mai putin un strain care l-a luat deoparte, pesemne sa discute despre calatorie. Intrebarea il facuse atent si pe Billy Deadeye, seful unei bande de pistolari. Auzise poate ceva legat de muntele indienilor sau doar i s-a parut curios ca cineva vrea sa se duca acolo. Dupa ce au plecat amandoi, Billy Deadeye a iesit si el din bar. Pesemne s-a dus dupa ei oprindu-l pe strain undeva pe o alee. Au vorbit putin, apoi probabil au inceput sa se bata. Strainul, care nu era altul decat John Riley "Jack" Duncan, fost om al legii, l-a provocat atunci pe Deadeye la duel. Asta se intampla ieri seara. Dimineata baiatul a fost gasit intins pe jos in mijlocul drumului. Cu siguranta Deadeye l-a omorat dupa ce i-a spus motivul calatoriei. Acum insa tot orasul sta adunat sa vada cine va invinge in duel. Ma intreb insa daca ucenicul lui H. i-a spus si strainului motivul pentru care vrea sa ajunga la muntele indienilor. Ma indoiesc, dar eu tot am nevoie de un pistolar. La el ma voi duce. Sper sa ma creada, aproape si mie mi-e greu sa cred cele spuse de batran. Dar daca e adevarat, merita incercarea. Cu siguranta Jack Duncan va invinge, doar a fost pana nu demult cel mai renumit om al legii din tinut. Probabil va culege si o recompensa.
   
  Ultima editare: 20. Aug 2017
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.