F.A.Q: Dueluri cu NPC

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

PWG

Guest
Dueluri cu NPC​


Pentru a va duela cu NPC trebuie sa apasati pe butonul denumit "Duel".

Dupa ce ati apasat butonul "Duel" o sa vi se deschida o noua fereastra, ca in imaginea de mai jos:


DuelNPC.PNGDupa cum puteti observa fereastra este de duel este impartita in doua. Partea legata de NPC si partea legata de duelurile cu jucatorii.

In prima parte veti vedea cei 5 NPC pe care ii puteti duela, arma pe care o detin si desigur, butonul de duel.


Lista_npc.PNGDupa cum puteti observa exista "Nivelul duelului", acest nivel al duelului influenteaza gradul de dificultate al unui NPC, el creste cu un nivel dupa fiecare victorie asupra unui NPC, dar si scade cu fiecare infrangere dar si cu trecerea timpului.

Ca si la duelurile normale exista o motivatie, aceasta motivatie cu cat este mai mica afecteaza numarul de puncte de experienta castigate in urma unui duel cu un NPC, cu cat este mai mica motivatia cu atat vor fi mai putine punctele de experienta.

Acel timp reprezinta cat mai este pana cand cei 5 NPC vor fi schimbati. Daca ati invins un NPC el va fi inlocuit de altul o data la 1 minut si 30 de secunde.

Pentru a vedea ce indemanari au NPC nu trebuie decat sa puneti cursorul (sageata) pe avatarul lor (imaginea clasei de caracter).


Pentru a va duela cu un NPC trebuie sa apasati pe butonul urmator:

Duelgatanpc.PNG


Duelul il veti putea observa in cea de a doua parte a ferestrei "Dueluri", iar raportul il puteti vizualiza in mod normal la raporturi.

Pentru a face un duel cu un NPC aveti nevoie de minim 5 puncte de energie.

Copyright © 2010 PWG
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus