Feedback - Politici pentru atacurile multiple spam asupra forturilor

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Daca ai o solutie clara, o poti face publică, nu cred ca e cineva contra. Nimanui nu ii place sa vada zeci de forturi inutile atacate zilnic. Dar ce faci în situația asta? Sunt forturi atacate de catre jucatori diferiti din orașe diferite la ore diferite, cum e cazul pe Rhode Island de o vreme. Pe cine sancționezi? Cum? Ce pedeapsa aplici? Nu poți fi on 24/24 sa anulezi toate atacurile, nici nu poti distinge un atac normal de un asa zis "fake". Si un singur atac extra la o ora in care majoritatea e offline (ori e la munca, ori e la scoala, ori doarme etc.) poate fi problematic, deoarece pierzi fortul respectiv. Conform unui regulament foarte strict, nici nu ai avea cum sa ataci sa il recuperezi, ca ești ocupat cu un asa zis fort principal si poate la alte ore cum a fost cea la care a fost atacat, nu poti participa, deci ce faci? Sa nu mai zic de atacurile ce pot fi date de pe clone pentru a evita sanctiunile. Cum reacționeazi in situațiile astea?
 
Salut guys ! Nu vreau să aleg partea cuiva, dar să începem simplu... .
În primul rând, apreciez munca și efortul depus de tine Criminus, deși ai stat puțin, ai făcut destule. Cât despre Elmer...păi sincer a fost o bucurie pentru mine să-l văd în funcție, îl știu de la începutul jocului și știu cum acționează atât din punct de vedere administrativ cât și ca jucător. Nu este prima dată când este criticat pentru conducerea sa, așa că dacă atunci nu a fost afectat, nici acum nu o să fie:lol:.
În al doilea rând, legat de ce ține în viață jocul ? Păi eu zic că pasiunea și plăcerea de a te comporta sau a te crede în Vestul Sălbatic. De ce ? Păi nu pe toate lumile am văzut activitate la forturi, la dueluri sau altelele.
Concluzia aici este că fiecare joacă cum știe și cum îi place. Logic că dacă o să faci un sondaj cu privire la ce ar alege lumea dintre toate, forturile ar fi baza, pentru că deși mare grafică nu exită în acea cameră cu multe pătrățele, ideea de a te crede confederat, unionist, cowboy sau indian este plăcută și indiferent că ești un fan al duelurilor sau al misiunilor, al aventurilor sau al norocului la iteme, forturile oferă printre cele mai atractive avantaje, atât ca xp, bani și altele, cât și ca ideea de rang sau că ești bun, ori în top 10.
În al treilea rând, singura soluție ca să nu mai existe fake-uri este bunul simț, restul sunt de prisos. Indiferent că se sancționează orașul, peroana care atacă, alianța, se pot folosi de alte conturi cei ce vor să "prăduiască" cheful unora de joc. Deci baza și soluția este bunul simț al fiecăruia. Atâta timp cât există orgoliu personal, vor exista și dispute.
În al patrulea rând, legat de disputa Criminus vs Elmer, limitați-o vă rog, deja forumul se umple de prea multe dispute, încât cred că ne-ar trebui o temă special făcută pentru asta. Așa cum am spus apreciez munca ta @Criminus , mai ales pentru wiki și recompensele oferite în cadrul Awesomia.
Spre final eu zic ca cei ce nu-l cunosc pe Elmer să-i ofere puțină încredere și răbdare, iar rău n-o să fie. Nu începeți iar cu hate-ul ăla vechi contra lui Elmer, sp1tfire sau lord ion, trecutul să fie trecut zic.
Spor la joc ! Un joc frumos tuturor și legat de evenimentul actual multe iteme bune să vă pice !
:lovetw::up:
 

DeletedUser28095

Guest
Jocul e ținut în viață de fortiști. Intră te rog pe Georgia și spune-mi dacă ai vrea să investești timp și bani pe o lume moartă fără forturi. Știu foarte bine situația. Ce nu înțelegeți voi e că e suficient să nu faci nimic și jocul e pierdut. Omu’ nu vrea bătaie de cap și cu asta basta. Nu îi lua apărarea degeaba că o să fii dezamăgit. Nu îl urăsc pe el ci politica lui “aia e, e pe ducă oricum”. Sunt dezamăgit de decizia lui și sper că pot trece peste obișnuința asta de a intra zilnic pe joc și de a ajuta comunitatea. Vă urez mult succes și spor în continuare.
 

Elmer Fudd

Rabbit Killer
Daca nu voiam bataie de cap, nu acceptam sa revin in echipa de administrare... e atat de simplu :) Daca unele persoane nu considerau ca ma incadrez si am abilitatile necesare pentru a prelua acest server ca proiect aditional la cel pe care il am de multi ani si pentru a le administra pe ambele, nu eram aici. Joc jocul din 2008, cred ca am o vaga idee unde anume am revenit... Cum am explicat si in postarea originala si cum au incercat si baietii de mai sus, carora le multumesc pe aceasta cale, sa faca putina lumina tehnica printre orgolii si pareri, strict in mod administrativ nu se poate aplica asa ceva, nu e corect si posibil. Ce vina au jucatorii care ataca in mod legitim un fort, lucru permis de joc ? De ce sa fie sanctionati sau sa li se mute batalia ? E America incipienta, vestul salbatic, tara tuturor posibilitatilor, daca esti jos, mic, amarat si vrei si tu sa castigi un fort fara sa te aliezi cu aia multi ce faci ? Ataci si tu cum poti ca sa-ti fie bine. La fel, daca esti rau intentionat, asta e, poti fi rau... e un RPG (Role playing game) si practic aia faci, joci un rol, de sfantulet, de raufacator si de ce vrei tu in jocul asta si in limitele permise de el... Nu, nu te astepti sa vina politia si sa-ti dea bastonase la gioale ca ai folosit functiile jocului. Si pe buna dreptate, te poti supara si sa incepi sa eludezi reguli linistit, pentru ca nu se pot face reguli corecte pentru toata lumea cat timp mecanica de joc permite aceste lucruri. De ce pentru unii muma, pentru altii ciuma ? De ce sa aiba cei care vor lupte full la un singur fort mai mult drept sa faca asta decat cei care vor 2-3 la rand intre putini jucatori ? Lupte, care, dupa parerea mea, sunt infinit mai palpitante si mai strategice decat aceleasi asezari monotone si prafuite... Daca atacul multiplu era considerat o problema, s-ar rezolva cu o implementare de 5 minute direct in joc si ati putea ataca un fort pe zi si un jucator, o data, gentil, cu ceva nuiele si cutie de carton probabil... ca sa fie "fair" sa nu se streseze adversarul... Asta asa, scurt, ca gameplay... si sa nu incep cu zecile de metode si situatii in care aceste reguli nu pot fi aplicate corect din motive logistice... ajungand sa facem partiniri fara sa vrem si rezultand reprogramari si sanctiuni ad infinitum asa, doar pentru ca se foloseste o functie a jocului... si ca una dintre parti prefera jocul in alt mod decat cealalta... ambele avand dreptate in felul lor. Dupa atatia ani de experienta, eu nu pot accepta sa ma bat cu morile de vant implementand reguli neimplementabile si nici idealist nu pot fi, nu ar fi eficient si ar suferi exact jucatorii de pe urma asta... Alea iacta est!
 

DeletedUser28095

Guest
Bătaie de joc. Dacă regulamentul nu a fost regândit după implementarea forturilor asta nu înseamnă că nu ar trebui să te implici.
Până acum nu ai făcut decât să bați din palme și să îți iei de pe cap singurele chestii benefice comunității. Nu știu dacă ai fost rugat sau dacă a fost invers că nu am fost de față. Ideea e că la întrebarea “ce beneficii aduci comunității?” nu ai cu ce răspunde. Din ce văd eu o să fie o ciorbă de injurii și abuzuri fără restricții și penalizări. Și asta doar așa … că nu ai tu chef să te impui și să îți iei în serios atribuțiile. Dacă sunt portițe de acces în regulament și se face abuz atunci regulamentul trebuie propus pentru revizuire nu urmat în tocmai. La fel de bine poți tu propune o regula universală care să prevină situațiile de genul și pe alte marketuri. la urma urmei, un Community Manager ar trebui să se gândească și la binele jocului în general nu numai la el (că la comunitate m-am convins cât o faci).
Mulțumesc că accepți feedbackul și nu-mi ștergi comentariile :)
 
Consider că s-a oferit un răspuns oficial, iar această temă continuă cu discuții ce induc senzația de ceartă, pentru că suntem oameni diferiți și cu păreri diferit, astfel că rog guvernul și președinția să închidă proiectul acesta.:njub::boone:
 
Tragicomic ce se întâmplă, iar explicațiile oferite, penibile și jenante.
Fiind din aceeași generație cu j4f clar nu puteam avea așteptări de la elmer, iar el ne-o demonstrează cu vârf și îndesat.După ce ani de zile a stat cu mâinile în sân, încasând însă bonusul lunar de pepite și nu numai, ar fi naiv din partea noastră să pretindem să pună dintr-o dată osul la treabă. E mult mai facil pentru el să critice munca altora și să încerce să ni-l vândă pe "nu vreau" sub formă de "nu se poate,nu-i corect".

Un asemenea set de reguli e necesar și așteptat de mult timp. Păcat că a trebuit să vină un străin să se ocupe și să reușească în 2 zile ce alții n-au putut în 12 ani. Chiar dacă am admite că a fost făcut "în grabă", de ce acesta este înlăturat complet și nu se lucrează mai degrabă pe scheletul lui? De acord, pot exista situații ambigue, însă în același timp pot fi analizate în mod obiectiv și luate deciziile corecte. Regulamentul e perfect fezabil și aplicabil, numai că e nevoie de timp, implicare și dorință de a face ceva, elemente care par să-ți lipsească cu desăvârșire.

E irelevant că joci din 2008, fiind mai mult decât evident faptul că n-ai nicio idee despre joc în general și despre luptele de fort în special, din moment ce o grămadă de jucători activi s-au lăsat din cauza atacurilor multiple iar tu nu numai că nu le blamezi, ci le și încurajezi. Colorado, cândva cea mai activă lume în materie de lupte de fort, a fost îngenuncheată din aceeași cauză, dar sigur că asta nu-ți spune nimic. Adopți principiul "lasă că merge și așa" și chiar de vrei să pari corect și echidistant, avantajezi o anumită categorie de jucători, fix pe aceia care fac anti-joc.

În plus, problema principală nu o reprezintă atacurile de tip fake, ci atacurile multiple care au scopul vădit de a întârzia/anula lupta principală a celorlalți.
Dacă suntem împiedicați să folosim o caracteristică multiplayer a jocului, prin prisma costurilor exorbitante de atac a unui fort, la o oră cu care suntem confortabili, atunci în mod clar există o problemă, lucru stipulat și-n articolul 12.3 din Termeni și Condiții (fix ăla de existența căruia te prefaci că nu știi).Nu mai este o chestiune de tactică ci de rea-intenție, așa că trebuiesc luate măsuri. În calitate de CM ești obligat să servești comunitatea. În caz contrar, o poți lua pe urmele pașilor predecesorului tău.

Și o curiozitate, de final: a fost strict decizia ta sau te-ai consulat cu ceilalți membri ai staff-ului?
 
Tragicomic ce se întâmplă, iar explicațiile oferite, penibile și jenante.
Fiind din aceeași generație cu j4f clar nu puteam avea așteptări de la elmer, iar el ne-o demonstrează cu vârf și îndesat.După ce ani de zile a stat cu mâinile în sân, încasând însă bonusul lunar de pepite și nu numai, ar fi naiv din partea noastră să pretindem să pună dintr-o dată osul la treabă. E mult mai facil pentru el să critice munca altora și să încerce să ni-l vândă pe "nu vreau" sub formă de "nu se poate,nu-i corect".

Un asemenea set de reguli e necesar și așteptat de mult timp. Păcat că a trebuit să vină un străin să se ocupe și să reușească în 2 zile ce alții n-au putut în 12 ani. Chiar dacă am admite că a fost făcut "în grabă", de ce acesta este înlăturat complet și nu se lucrează mai degrabă pe scheletul lui? De acord, pot exista situații ambigue, însă în același timp pot fi analizate în mod obiectiv și luate deciziile corecte. Regulamentul e perfect fezabil și aplicabil, numai că e nevoie de timp, implicare și dorință de a face ceva, elemente care par să-ți lipsească cu desăvârșire.

E irelevant că joci din 2008, fiind mai mult decât evident faptul că n-ai nicio idee despre joc în general și despre luptele de fort în special, din moment ce o grămadă de jucători activi s-au lăsat din cauza atacurilor multiple iar tu nu numai că nu le blamezi, ci le și încurajezi. Colorado, cândva cea mai activă lume în materie de lupte de fort, a fost îngenuncheată din aceeași cauză, dar sigur că asta nu-ți spune nimic. Adopți principiul "lasă că merge și așa" și chiar de vrei să pari corect și echidistant, avantajezi o anumită categorie de jucători, fix pe aceia care fac anti-joc.

În plus, problema principală nu o reprezintă atacurile de tip fake, ci atacurile multiple care au scopul vădit de a întârzia/anula lupta principală a celorlalți.
Dacă suntem împiedicați să folosim o caracteristică multiplayer a jocului, prin prisma costurilor exorbitante de atac a unui fort, la o oră cu care suntem confortabili, atunci în mod clar există o problemă, lucru stipulat și-n articolul 12.3 din Termeni și Condiții (fix ăla de existența căruia te prefaci că nu știi).
Nu mai este o chestiune de tactică ci de rea-intenție, așa că trebuiesc luate măsuri. În calitate de CM eșți obligat să serveșți comunitatea. În caz contrar, o poți lua pe urmele pașilor predecesorului tău.

Și o curiozitate, de final: a fost strict decizia ta sau te-ai consulat cu ceilalți membri ai staff-ului?
:njub:A:njub:D:njub:S:njub:U:njub:M:njub:
 

SADonix007

Trapper
Tragicomic ce se întâmplă, iar explicațiile oferite, penibile și jenante.
Fiind din aceeași generație cu j4f clar nu puteam avea așteptări de la elmer, iar el ne-o demonstrează cu vârf și îndesat.După ce ani de zile a stat cu mâinile în sân, încasând însă bonusul lunar de pepite și nu numai, ar fi naiv din partea noastră să pretindem să pună dintr-o dată osul la treabă. E mult mai facil pentru el să critice munca altora și să încerce să ni-l vândă pe "nu vreau" sub formă de "nu se poate,nu-i corect".

Un asemenea set de reguli e necesar și așteptat de mult timp. Păcat că a trebuit să vină un străin să se ocupe și să reușească în 2 zile ce alții n-au putut în 12 ani. Chiar dacă am admite că a fost făcut "în grabă", de ce acesta este înlăturat complet și nu se lucrează mai degrabă pe scheletul lui? De acord, pot exista situații ambigue, însă în același timp pot fi analizate în mod obiectiv și luate deciziile corecte. Regulamentul e perfect fezabil și aplicabil, numai că e nevoie de timp, implicare și dorință de a face ceva, elemente care par să-ți lipsească cu desăvârșire.

E irelevant că joci din 2008, fiind mai mult decât evident faptul că n-ai nicio idee despre joc în general și despre luptele de fort în special, din moment ce o grămadă de jucători activi s-au lăsat din cauza atacurilor multiple iar tu nu numai că nu le blamezi, ci le și încurajezi. Colorado, cândva cea mai activă lume în materie de lupte de fort, a fost îngenuncheată din aceeași cauză, dar sigur că asta nu-ți spune nimic. Adopți principiul "lasă că merge și așa" și chiar de vrei să pari corect și echidistant, avantajezi o anumită categorie de jucători, fix pe aceia care fac anti-joc.

În plus, problema principală nu o reprezintă atacurile de tip fake, ci atacurile multiple care au scopul vădit de a întârzia/anula lupta principală a celorlalți.
Dacă suntem împiedicați să folosim o caracteristică multiplayer a jocului, prin prisma costurilor exorbitante de atac a unui fort, la o oră cu care suntem confortabili, atunci în mod clar există o problemă, lucru stipulat și-n articolul 12.3 din Termeni și Condiții (fix ăla de existența căruia te prefaci că nu știi).Nu mai este o chestiune de tactică ci de rea-intenție, așa că trebuiesc luate măsuri. În calitate de CM ești obligat să servești comunitatea. În caz contrar, o poți lua pe urmele pașilor predecesorului tău.

Și o curiozitate, de final: a fost strict decizia ta sau te-ai consulat cu ceilalți membri ai staff-ului?
Taci Editat, de admin undercover penibil ce ai fost tu.
Tocmai tu te-ai gasit sa ai vreun comentariu despre cum administreaza cineva? Te rog sa-l scuzi ca el nu a organizat un eveniment in care sa-si includa si contul principal, te rog sa-l mai scuzi ca el nu a dat la jumate din prietenii tai Avatare clasice si alte "recompense pe merit", marele Adsum = Alegsz = Wladfenomen = ZgarcituWestului. un penibil.
 
Ultima editare de un moderator:

lord ion

West Marshal
adevărul e că acele măsuri, reguli sau oricum vreți să le numiți, făcute pe genunchi sau nu, aduse de syntex, au temperat avântul revoluționar al unora de a ataca aiurea forturi.
aplicabile sau nu, au adus totuși un echilibru prin unele comunități. eu am fost chiar unul care a cerut pedepse severe pentru cei care atacau forturi, fie ”strategic” sau, pur și simplu din plăcerea de a vedea o anumită comunitate destrămându-se. plăceri sadice. (m-au temperat rapid iulianp și criminus)
parte dintre cei care făceau asta, nici măcar nu mai sunt printre noi (RIP). ceea ce ar trebui să dea de înțeles că nu XX sau YY fac jocul ăsta, ci o mână de oameni inimoși, vechi sau noi pe aici, care dau atenție jocului, cu bune/rele din partea dezvoltatorilor și se implică zilnic sau în măsura timpului ca o comunitate să funcționeze. respect pentru ei.

haters gon' hate, dar să spui că elmer nu știe joaca asta, e cam de maro. ca fiecare lider mi se pare corect că vrea să se impună de la început. să vrea să-și facă o echipă unită în jurul lui. eu unul, am crezut că iulianp ar fi fost succesorul lui just4fun, dar se pare că nu i-au dat destul credit cei de la inno. așa că astrele i-au surâs lui elmer. deal with it.
 
Taci Editat, de admin undercover penibil ce ai fost tu.
Tocmai tu te-ai gasit sa ai vreun comentariu despre cum administreaza cineva? Te rog sa-l scuzi ca el nu a organizat un eveniment in care sa-si includa si contul principal, te rog sa-l mai scuzi ca el nu a dat la jumate din prietenii tai Avatare clasice si alte "recompense pe merit", marele Adsum = Alegsz = Wladfenomen = ZgarcituWestului. un penibil.
Așa Clonel, fii rău, poate iți găsește și ție vreo funcție.

Te scuzăm că la eventul de lupte de fort ți-ai înscris clonele, iar după ce ai aflat componența echipelor le-ai lăsat acasă pe cele din echipa adversă, ca să dezechilibrezi. Te scuzăm că l-ai trimis pe Murderer cu ținta pe steag, știind că echipa poate pierde lupta la masa verde dacă este cucerit prea devreme. Te scuzăm pt că la eventul de duel ți-ai mobilizat toate clonele, încercând să dai dueluri pe viper, fiind slab echipate, în speranța că o să câștige și el vreun premiu. Te scuzăm pt că ți-ai adus clonele pe eventul cu realizări, că să-ți ajuți prietenii să facă puncte. Te scuzăm pt că ești un frustrat mic, care dă fake-uri și strică luptele de pe Hawaii.Te scuzăm că l-ai raportat pe Karma pe Rhode pt fake-uri, tu făcând același lucru. Te scuzăm că Editat și suferi prin tichete.

Știu că ți-a fost greu, dar mna, la mine nu ținea vrăjeala ca la j4f, așa că marș înapoi la popotă, nu mai polua forumul cu frustrările tale. Mulțumește-i lui iulica că ți-a salvat cele 35 conturi, că de ți le bana iar, Editat.

haters gon' hate, dar să spui că elmer nu știe joaca asta, e cam de maro.
Știe, știe .. e o autoritate în domeniu, mai ales când susținea cu vehemență că a fost aruncat de cineva cu grad de căpitan, el fiind general.
Știe și să dea fake-uri pe Georgia, ce să mai vorbim ..
 
Ultima editare de un moderator:

Succuboy

Trapper
Taci Editat, de admin undercover penibil ce ai fost tu.
Tocmai tu te-ai gasit sa ai vreun comentariu despre cum administreaza cineva? Te rog sa-l scuzi ca el nu a organizat un eveniment in care sa-si includa si contul principal, te rog sa-l mai scuzi ca el nu a dat la jumate din prietenii tai Avatare clasice si alte "recompense pe merit", marele Adsum = Alegsz = Wladfenomen = ZgarcituWestului. un penibil.
Penibile-ți sunt amenințările, cu bătaia în viața reală și cu prinderea, să nu mai zic de stalking.
Avatarele din ce știu eu, nu îți dă absolut niciun bonus de caracter competitiv, și în ultima perioadă din ce am văzut, voi aveți în alianță același număr de BRINGO ca al nostru. Refuzați să vă dați interesul asupra jocului și mai ales ale forturilor, dar la primul dat de greu refuzați să mai susțineți și tot pe noi ne așteptați să rezolvăm. Na... cu 70% on la noi, cred și eu.
Cred că toți știm cine a fost Aleg pe toate lumile mulțumim frumos, dar care a fost problema că a decis să fie anonim... lol.
-----------------
Lăsând clovnăraia la o parte, în alea 2 3 zile cât a fost Syntex și când a pus mini-regulamentul în implementare de testare, am simțit cum începuse jocul să prindă contur. Am simțit că cineva ține la jucători, că se dă interesul. În mare parte, cum au zis și precedesorii, jocul se rotește în jurul forturilor. Jucătorii mai sunt pe aici din pricina forturilor, fiindcă se armonizează bine cu joaca de comunitate.
Dacă nu ne dăm TOȚI interesul, fie tu administrator, fie tu manager de comunitate, jucător simplu sau mama omida, la cât de monoton a fost jocul până acum, va fi și mai rău. În loc să aruncăm pe apa sâmbetei singura încercare de a apăra principalul motiv pentru care jocul ăsta mai e în viață, de ce nu încercăm să lucrăm toți împreună să construim ceva? Se vede că avem toți opinii diferite, și ar ajuta mult la a construi o regulă solidă.

Eu de când joc de pe Buffalo până-n prezent, joc pentru fort. De fiecare dată a fost problema de fakeuri, de cele mai multe ori s-a refuzat sancționarea jucătorilor. Poate ar trebui Elmer, împreună cu Criminus, Ion, Aleg și restul să se pună la masă să rezolve, fiindcă ei sunt cei mai experimentați.

Și să nu mai mergem pe modul "lasă că merge și așa".
 
Ultima editare:

Elmer Fudd

Rabbit Killer
Domnul lord ion, daca stergem jumatate din postari si lasam alta jumatate scoasa din context, se mai intelege baba si mitraliera, fie stergi toate postarile care contin provocari/offtopic/presupuneri/samd, fie le lasi pe toate, editand doar daca apare ceva care chiar nu poate fi lasat public. Practic alterezi o discutie, care, desigur, in acel format nu isi are rostul, pentru ca nu e locul aici pentru astfel de "dezbateri" si vendete, dar nici moderare nu e. Inteleg ca aici s-a dat masiv cu parul si e greu sa fie lepadate unele obiceiuri, precum si reguli care mai de care mai ciudate, dar totusi... nu e chiar dificil.

Postarile au fost restaurate in toata splendoarea lor (mai putin cateva cuvinte naspa). Acum se poate vedea frumos cine si ce anume contesta... Va rog sa ramaneti pe subiect, iar cand criticati ceva, ori veniti cu solutii, ori o faceti macar in mod constructiv.
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Până acum nu ai făcut decât să bați din palme și să îți iei de pe cap singurele chestii benefice comunității
Eu stiu ca ai intentii bune, dar uneori, chiar si cu toata bunavointa, nu se poate. Iti reamintesc ca erau anumite disensiuni pe Hawaii (era dezechilibru mare, unii nu voiau sa echilibreze, altii dadeau fake-uri) si te-ai gandit ca rezolvi problema cu un fort atacat de admin la ora 9. O idee ce suna foarte bine, asa-i? Ce s-a intamplat pana la urma? Aia galagiosi care se plangeau de fake-uri pe forum nu s-au prezentat la fortul atacat de admin :lol:

adevărul e că acele măsuri, reguli sau oricum vreți să le numiți, făcute pe genunchi sau nu, aduse de syntex, au temperat avântul revoluționar al unora de a ataca aiurea forturi.
De cand au fost introduse regulile alea au fost mai multe fake-uri ca niciodata. Poate oricine verifica acest lucru: Batalii de fort -> Ultimele batalii. Si aici vorbesc in principal de Hawaii si Rhode Island, aici joc si a fost teribil ce s-a intamplat. Au fost multe fake-uri raportate la Syntex. Ce a facut acesta cu noile lui reguli? NIMIC! Fix asta. Spunea ca nu intra sub incidenta regulamentului sau, desi erau inalcate toate regulile mentionate de el :))

Tragicomic ce se întâmplă, iar explicațiile oferite, penibile și jenante.
Daca scria cineva asta cand erai pe adsum, ii stergeai comentariul si il banai invocand regula: 1.6. Membrilor forumului le este interzis sa provoace moderatorii sau adminii in mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre jucatori si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi pedepsiti. De asemenea este interzisa postarea de acuzatii aduse echipei de administrare a forumului si jocului.
Acum ce faci? Iti arati "duplicitaritatea si ipocrizia"?
PS: Vezi ca penibil si jenant sunt sinonime. E ca si cand as spune ca esti scatofag si coprofag. E acelasi lucru.

Fiind din aceeași generație cu j4f clar nu puteam avea așteptări de la elmer, iar el ne-o demonstrează cu vârf și îndesat.După ce ani de zile a stat cu mâinile în sân, încasând însă bonusul lunar de pepite
Nu e ironic cum asta vine din partea ta? :))
Te-a luat just sub aripa lui, ti-a lasat frau liber sa faci ce vrei, ti-ai facut de cap, te-a dat afara din echipa dupa ce ai exagerat, deodata j4f nu mai e bun :)))))
Cat de ipocrit poti sa fii? Exista o limita?
Nu doar ca ai luat pepite pt activitatea dictatoriala intreprinsa de tine, dar ai luat si niste arme gringo. Lasand la o parte situatiile penibile create, in care dadeai armele gringo colegilor zicand ca nu-s ale tale, negand vehement ca le-ai fi primit cadou, motivul pentru care le-ai primit a fost ca nu ai putut participa la concursuri. Tu care ai participat la toate, inclusiv la concursul din cadrul gazetei organizat de tine insuti, inclusiv pe lumile speed pe care le administrai. Cu un cont jucai sa iei arme gringo, cu celalalt "administrai", desi nu aveai voie sa faci asa ceva, just te-a lasat si ti-a luat orbeste apararea in nenumarate randuri. Deodata just nu mai e bun, asa-i? Musti mana care te-a hranit. Frumos caracter.

Penibile-ți sunt amenințările tale
Usor Shakepseare, aici nu se desfasoara concursul de poezii :lol:
PS: Vezi ca acel "-ti" tine locul lui "tale" :)
Din cate stiu eu, poetii nu sunt agramati. Sau faci parte din valul nou?

Sunt dezamăgit de decizia lui și sper că pot trece peste obișnuința asta de a intra zilnic pe joc și de a ajuta comunitatea
Ajuta comunitatea venind cu o solutie concreta. Scrieti mult, dar nu spuneti nimic.

Daca aveti solutii concrete, eficiente si fezabile pentru problema fake-urilor, de ce nu le faceti publice? Ar fi mai util decat sa aruncati cu insulte si acuzatii lipsite de sens.
 
Ultima editare:

Succuboy

Trapper
Mersi ca m-ai corectat Viper, ai dreptate am gresit, probabil o fi fost de vina graba cu care scriam.
Asa eram si eu la fel ca tine acum multi ani, un grammar 'checker', pana m-am mai desteptat si mi-am dat seama ca lumea chiar daca cunoaste a scrie, de multe ori nici nu au rabdare, nici timp, si nici nu se mai ostenesc, fiindca opinia/ideea este mult mai importanta.

Incearca si tu sa nu mai ataci pe unde prinzi, ca multi observam ca te duce mintea, dar n-o folosesti pe drumul corect
EDIT: Am simtit nevoia sa editez, ca sa nu se scoata din context; intr-un mod constructiv, nu distructiv
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
te duce mintea, dar n-o folosesti pe drumul corect
Nu stiu exact la ce te referi cu drumul corect, dar ca sa nu mai fac pe 'grammar nazi-ul', iti voi spune direct ca nu am nicio solutie pentru problema fake-urilor. Daca crezi ca mie imi convenea sa am 3 forturi atacate zilnic in timp ce eu puteam ataca maxim 1 (si nu ma refer aici la regulamentul stupid a lui syntex, ci la faptul ca erau forturi mari full pe full si era echilibru si nu voiam sa dau fake-uri), te inseli. Si eu as vrea sa se rezolve problema cumva, dar sunt foarte multe forturi, teoretic pentru fiecare oras mare si mediu, daca unii vor sa atace, nu ar fi corect sa le interzici. Unica solutie pe care o am in minte e una ineficienta si nefezabila. Sa fie blocata functia de atacare a forturilor, sa atace doar adminul un fort mare pe zi. Dar ce rezolva asta? Va rezolva problema dezechilibrului? Nu... Sa nu mai zic ca nu vor fi grade si vor fi multe alte certuri, vor intra clone de nivel mic sau jucatori cu set de munca/xp, trolli care dau steag in runda 30 etc. Mecanicile jocului nu permit asa ceva. Tine de noi, de jucatori, sa echilibram pentru a avea parte de forturi distractive. Daca vrei forturi mari si 0 fake-uri, macar pe timp de event, da-mi un pm pe Hawaii.
 

Negan

Gold digger
De cand au fost introduse regulile alea au fost mai multe fake-uri ca niciodata. Poate oricine verifica acest lucru: Batalii de fort -> Ultimele batalii. Si aici vorbesc in principal de Hawaii si Rhode Island, aici joc si a fost teribil ce s-a intamplat. Au fost multe fake-uri raportate la Syntex. Ce a facut acesta cu noile lui reguli? NIMIC! Fix asta. Spunea ca nu intra sub incidenta regulamentului sau, desi erau inalcate toate regulile mentionate de el :))

Intradevar, problema fake-urilor nu a fost eliminata complet dupa acele reguli implementate mai mult sau mai putin, dar cel putin pe rhode acum 2-3luni vedeai 3sfert de harta cu batalii de fort. In plus pe rhode pe langa fake-uri o mai fost problema de locuri, principalul fort fiind mic si ramaneau jucatori afara din anumite motive(neavand set suficient de bun, build, lvl etc) problema care s-a rezolat intr-un final btw.
Solutia principala pt cei cu lvl mic a fost un fort secundar la amiaza si/sau in acelasi timp cu fortul principal, insa pur si simplu nu a fost interes din partea jucatorilor, de aceea dupa aceste reguli au continuat ”fake-urile” care probabil erau menite sa fie batalii secundare, acum sper sa fie o schimbare in bine cu unirea in 2aliante de la 3.
Daca aveti solutii concrete, eficiente si fezabile pentru problema fake-urilor, de ce nu le faceti publice? Ar fi mai util decat sa aruncati cu insulte si acuzatii lipsite de sens.
Limitarea la 1atac pe zi/oras
Limitarea la 2atacuri pe zi/alianta+un oras sa nu poata crea sau sa intre intr-o alianta timp de 7zile dupa ce a iesit dintr-o alianta(da, asa pot exista atatea aliante cat si orase dar asta spune mult despre anumiti jucatori sau se poate introduce un sistem de lvl pentru alianta care sa ofere anumite bonusuri de drop/sanse/xp/bani/viteza)
Anularea bataliei de fort pentru o prezenta sub 30%-40% din numarul maxim de jucatori
Gasirea unei solutii pentru clone(aici nu am idee), pe Rhode cel putin e Delia Ioana, regulile alea privind multiacc sunt inutile cel putin, oricine poate trece de ele si sa isi faca clone de produse, bani, etc
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
dar cel putin pe rhode acum 2-3luni vedeai 3sfert de harta cu batalii de fort
Asta din cauza faptuliu ca nu exista multiplicator pentru pretul bataliilor de fort. Toate costau la fel (1500$ fort mic, 5000$ mediu, 10000$ mare), de ceva timp s-a trecut la multiplicarea costului atacului unui fort de 8 ori fata de suma precedenta, valabil pentru fiecare atac in parte cu un cooldown de cateva ore (8 daca nu ma insel). Deci, vrei sa ataci 3 forturi mari? In loc sa platesti 30000$, vei plati 730k (10k + 80k +640k). Vrei sa ataci 4? Vei plati aproape 6kk. Vrei sa ataci 5? Aproape 50kk. Asta e motivul pentru care s-a redus numarul atacurilor pe rhode island, nu regulile inutile ale lui syntex :lol:

Limitarea la 1atac pe zi/oras
Limitarea la 2atacuri pe zi/alianta+un oras sa nu poata crea sau sa intre intr-o alianta timp de 7zile dupa ce a iesit dintr-o alianta(da, asa pot exista atatea aliante cat si orase dar asta spune mult despre anumiti jucatori sau se poate introduce un sistem de lvl pentru alianta care sa ofere anumite bonusuri de drop/sanse/xp/bani/viteza)

Repet, daca se vrea, se ataca din mai multe orase/aliante, nu rezolva nimic. Vor fi facute orase/aliante speciale.
Plus ca daca unele persoane vor sa plece dintr-un oras/alianta inseamna ca 7 zile nu vor avea voie sa atace forturi? E prea restrictiv.

Anularea bataliei de fort pentru o prezenta sub 30%-40% din numarul maxim de jucatori
Asta e valabil doar pe lumile active, ca pe celelalte nu faci nici 10% la ore de varf. Plus ca se poate abuza, unii vor refuza sa se prezinte. Pe langa asta, daca ataci un fort mic si faci maxim cu clone, vei face 50% din nr. maxim de jucatori si vei lua fortul in mod "legal".

Eu cred ca ar trebui sa lase fiecare de la el si sa ajunga la un consens pentru a avea parte de forturi frumoase si echilibrate, chiar nu vad ca regulile astea sa faca ceva. Necesita si foarte mult timp din partea echipei de administrare, iar sanctiunile vor fi ori inutile, ori prea drastice.
 
Sus