Feedback - Politici pentru atacurile multiple spam asupra forturilor

Negan

Gold digger
Asta e valabil doar pe lumile active, ca pe celelalte nu faci nici 10% la ore de varf. Plus ca se poate abuza, unii vor refuza sa se prezinte. Pe langa asta, daca ataci un fort mic si faci maxim cu clone, vei face 50% din nr. maxim de jucatori si vei lua fortul in mod "legal".
Daca s-ar implementa poate fii ajustabila si aplicabila in functie de lume, intradevar daca pui 30% pe lumi precum maryland sau georgia nu vor mai avea nici macar acele 4-5forturi pe luna.
Abuzul prin neprezentare(lucru care oricum se mai practica si acum in unele cazuri), din nou, spune enorm de multe despre jucatorii respectivi sau acea atitudine de ”daca ma supar imi iau jucariile si ma duc acasa” pe care o aveam in copilarie
La problema clonelor nu am nicio idee, dupa cum am spus oricine poate trece de regulile privind multiacc poate doar daca ar fii suficient personal sa stea sa urmareasca cu atentie fiecare conectare, ip, tranzactie in joc si intr-un final sa observe o greseala minora a jucatorului.
Eu cred ca ar trebui sa lase fiecare de la el si sa ajunga la un consens pentru a avea parte de forturi frumoase si echilibrate, chiar nu vad ca regulile astea sa faca ceva. Necesita si foarte mult timp din partea echipei de administrare, iar sanctiunile vor fi ori inutile, ori prea drastice.
Total deacord, asta ar fii rezolvarea ideala, dar degeaba daca unii participanti la joc tin cu dintii de orgoliu, principii invechite sau mai stiu eu ce.
Pana sa se ajunga la solutia care multumeste pe toti se pierde timp, unii pur si simplu renunta, altii se muta pe lumile sau serverele mai organizate si in final ajungem sa avem alta lume moarta
 

Benyamyn10

West Sheriff
Membru personal
Am impresia ca m-am transpus intr-o piesa de teatru proasta :)) O sa ignor toate acele discutii pe langa subiect bazate pe frustrariile unora care nu mai sunt relevanti si au nevoie de portia de drama zilnica ( @Criminus nu la tine ma refer aici , nu stiu si nu ma intereseaza ce cearta ai /avut tu cu elmer , strict ca voluntar esti printre putinii care s-a implicat cu intentii bune si nu sa participe la concursurile organizate tot de ei pe metoda :eu centrez eu dau cu capul )
Legat de problema principala , cea a sistemului anti fake sa-i spunem asa , cum am spus si in comentariile precedente am sustinut ideea dar am spus de atunci ca e proasta executia si ca este foarte usor de fentat daca se doreste acest lucru ..metode sunt multe dar nu va dau idei . Dupa ceea ce a spus si elmer acm am realizat si eu ca defapt aceasta idee nu este posibila pe .ro sau pe orice alt server in situatia actuala a jocului . Se pot sanctiona atacuri multiple are aceluiasi jucator timp de x zile la rand sau sa fie foarte crescute costurile de atac al forturilor etc dar mai mult e greu . Asa ca hai sa incercam sa nu mai fim romani de mentalitate indoielnica si securista :D si sa incercam ca pe fiecare lume sa facem tot posibilul sa nu ajungem in situatii de genul prin vorba buna si cautarea unei variante de mijloc nu la prima iesire a unui player sa plangem prin tichete " Tata Elmer , ala da fake-uri rezolva-ma si pe mine si baneaza-l sa nu mai dea" iar daca raspunsul e negativ umplem frigidere pe aici si pe dincolo si aruncam cu noroi ca e adminul rau. Have fun and enjoy the while you still can :*
 
Ultima editare:
Pff, iar ne-a servit viper o porție din al lui delir sistematizat. Săracul e nevoit să stea cu google-ul în față și să facă analiză pe text ca să încropească un răspuns, dar chiar și așa dă rateuri. Îmi place că aflu chestii noi despre mine când intru pe forum, gen că am fost dat afară, că am negat vehement nu știu ce și alte inepții. El și Carmen Harra ce le mai nimeresc în halul ăsta. Oricum, am ajuns la concluzia că nu-l apreciem suficient: noi îl credem un ciuri buri, dar uite că ăștia de la inno au scos realizare pentru duelistul din el - dormi 3 ani.

Se tot vorbește de soluții. Adevărul e că nu există vreuna ușor de implementat, însă asta nu constituie un argument pentru a abandona ideea, nu justifică cu nimic miserupismul de care se dă dovadă.La început va fi mai dificil, poate vor exista confuzii, însă în timp se vor obișnui toți cu ideea că există repercursiuni atunci când încearcă să facă anti-joc.Regulamentul anti-fake-uri a avut rezultate pe alte servere, așadar hai să nu-l mai luăm pe "nu se poate" în brațe, motivând că contravine cu "modul uzual de joc de pe ro".

Din punctul meu de vedere, o posibilă soluție ar fi limitarea din regulament la maxim 3 lupte/seară, două ale alianțelor principale de pe server (că mna, din cauza neînțelegerilor sunt momente în care se sparg și ajung să fie trei sau patru), una pentru restul jucătorilor, dacă vor să atace și consideră că pot susține lupta. Hai să nu mai oferim unora unelte pt a strica luptele, pe motiv că toți au dreptul să atace când și cât vor. De ce e nevoie să rămână fară luptă 150-200 oameni pt Gigel, care poate n-are nicio treabă cu forturile, poate nu-i susține nimeni atacul, poate e frustrat și vrea doar să-i priveze pe restul de caracteristica multiplayer?

Cum majoritatea luptelor principale sunt inițiate în intervalul 20:00-22:00, nu cred că ar fi mare bătaie de cap ca cineva din staff să supervizeze "procesul" și să ia măsuri când situația o cere. Măsuri cum ar fi reprogramarea luptelor, avertizarea/sancționarea celui/celor care încalcă regulamentul etc. În situații extraordinare, adminul se poate folosi de id-ul unui jucător pentru a ataca un fort, fapt care ar rezolva și problema gradelor. Hai să nu plângem de milă staff-ului, că volumul de muncă nu-i nici pe departe atât de mare. Să nu se înțeleagă greșit, nu arunc cu noroi în restul, ci subliniez faptul că ar avea cine să se ocupe și de problemele de genul, întâlnite cel mai frecvent pe Hawaii și Rhode.

Normal că vor exista și nemulțumiri, în special din partea celor care foloseau atacurile multiple drept monedă de șantaj, dar iarăși .. de ce ar trebui să ne pese? Dau un exemplu din urmă cu câțiva ani, când rumburacrevine dădea fake-uri aiurea pe Ohio, iar drept răspuns Toby dădea pe Hawaii de pe Hgeuforic, că mna, nu putea să-și păteze numele. Ce vină aveau cei de pe Hawaii? În plus, să invocăm problema dezechilibrului drept argument pentru fake-uri e hilar și penibil. Mai asistăm și la un discurs de moralitate din partea lui viper, artizanul fake-urilor pe Hawaii, totodată cel care le condamnă pe Rhode: "nimănui nu îi place să vadă zeci de forturi inutile atacate zilnic" . Deh, nu mai surprinde pe nimeni, el se confundă oricum cu ipocrizia.
La problema clonelor nu am nicio idee, dupa cum am spus oricine poate trece de regulile privind multiacc poate doar daca ar fii suficient personal sa stea sa urmareasca cu atentie fiecare conectare, ip, tranzactie in joc si intr-un final sa observe o greseala minora a jucatorului.
Are cine să se ocupe ,dar fără dovezi clare, nu se pot aplica sancțiuni. Problema constă în faptul că dovezile au început să apară însă tot nu sunt luate măsuri,cei din staff fiind extrem de maleabili pe subiectul ăsta. Chiar dacă e banat, vine Gigel ,scapă o lacrimă și susține că joacă împreună cu "mama, tata, bunica, pisica și cățelul" sau că doar trimite conturile la fort (pentru binele luptelor de fort, evident); se schimbă încadrarea din multiaccount în pass-sharing iar sancțiunile sunt altele, situația repetându-se la nesfârșit. Neavând idee despre luptele de fort,cei care se ocupă de tichete n-au nici capacitatea de a înțelege că clonele (alături de fake-uri) sunt cancerul jocului. The end.
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Săracul e nevoit să stea cu google-ul în față și să facă analiză pe text ca să încropească un răspuns
E trist daca ai nevoie de google sa descifrezi ce scriu altii. De aici si impresia gresita ca daca tu faci asta, o fac si ceilalti. E bine macar ca ai stat o zi sa vii cu un raspuns la fel de penibil ca celalalt.

Neavând idee despre luptele de fort,cei care se ocupă de tichete n-au nici capacitatea de a înțelege că clonele (alături de fake-uri) sunt cancerul jocului. The end.
Cancerul jocului esti tu. Momentan in recidiva.
Ai o mentalitate de toata jena, vrei sa participe la fort doar cine vrei tu, iar luptele tale sa fie versus cine vrei, dai orase afara din alianta cand ai chef fara sa te consulti cu nimeni, apoi refaci aliantele lasand afara zeci/sute de jucatori, ca apoi sa te plangi pe forum ca cineva nu te lasa sa te joci cum vrei. Cand te superi iti iei jucariile si pleci, ulterior revii cand vezi ca e mai bine fara tine, impins de egoism si multa frustrare (adica se poate si fara mine?!). Cand vezi ca nu te baga lumea in seama, vii pe forum si latri. Just ti-a sters comentariile (spre binele tau, ca te facusei de tot rasul), Elmer le-a lasat. Pana la urma nu sunt la fel cum ziceai anterior, nu?

Ma amuza faptul ca lasi un comentariul de genul asta, apoi inchizi imediat forumul, ti-e frica de potentialele raspunsuri si ai nevoie de o zi intreaga sa-ti faci curaj sa latri iar? :))
 

Benyamyn10

West Sheriff
Membru personal
Are cine să se ocupe ,dar fără dovezi clare, nu se pot aplica sancțiuni. Problema constă în faptul că dovezile au început să apară însă tot nu sunt luate măsuri,cei din staff fiind extrem de maleabili pe subiectul ăsta. Chiar dacă e banat, vine Gigel ,scapă o lacrimă și susține că joacă împreună cu "mama, tata, bunica, pisica și cățelul" sau că doar trimite conturile la fort (pentru binele luptelor de fort, evident); se schimbă încadrarea din multiaccount în pass-sharing iar sancțiunile sunt altele, situația repetându-se la nesfârșit. Neavând idee despre luptele de fort,cei care se ocupă de tichete n-au nici capacitatea de a înțelege că clonele (alături de fake-uri) sunt cancerul jocului. The end
Pai daca clonele sunt cancerul jocului si nu esti de acord cu schimbarile de incadrari din multiaccount in pass-sharing, ia spune-mi de ce pisiluta de exemplu e acm debanat fara lvl in - ? Hotul striga hotul ah? ..sau mai bine spus cancerul striga cancer ? . Stii foarte bine ca tot timpul am incercat sa fiu cat mai diplomat in orice discutie sau conflict dar cand mananaci atata rahat ma ia prea rau greata si nu ma pot abtine

mi place că aflu chestii noi despre mine când intru pe forum, gen că am fost dat afară, că am negat vehement nu știu ce și alte inepții
Nu ai negat vehement ca ai fi adsum ? Cand Adsum organiza diferite evenimente si AleGsZ participa la ele tu recunosteai ca sunteti una si aceeasi persoana ? ...Ce sa zic nu mai ma tine pe mine memoria , ma duc dupa lecitina

Ca o concluzie si trecand la subiect :
Ideea ta cu maxim 3 lupte pe seara nu e neaparat rea dar din nou incomplet pentru ca da se poate limita la 3 lupte pe seara in intervalul 20-22 dar daca sunt atacate 10 forturi inainte nu cred ca are vreun oras cate 50kk de dat din trezonerie zilnic sa atace fort :) deci aceasta metoda nu ar incetini cu nimic fake-urile .
 
Dacă lași capra să zică povestea, lupul va fi mereu personajul negativ, așadar:
Prin februarie s-a făcut un compromis, au încetat fake-urile și s-a jucat pe medii în vederea participării la eventul de Valentine, însă problema consta în faptul că rămâneau mulți oameni pe afară, din ambele alianțe, OLD și ATW, așa că s-a forțat trecerea pe forturi mari și chiar dacă ATW acuzau că n-au oameni,au făcut full pe apărare (bine, pentru asta a trebuit să se ocupe virga 2 zile, că restul n-au fost capabili 6 luni). Problemele au survenit după ce viper, care tot pozează în sfânt pe aici, a început să dea o serie de grade aiurea, soldat/sergent prin dlw/gods, trădător lui lion abc, rezervist lui victor și nu numai, fapt ce a culminat cu ieșirea orașului CimitirulBellu din alianță. Imediat după, viper a luat decizia de a trece pe medii, fără a se consulta cu ceilalți. Evident că OLD n-a acceptat, știind că vor rămâne oameni pe afară de ambele părți, așa că a împărțit orașele proprii iar în momentul de față joacă între ei. Deci cine vrea să lase oameni pe afară și cine caută să le facă loc? Dacă ei îi exclud pe alții, e în regulă. Dacă ei sunt la rândul lor excluși, nu-i bine.ATW puteau proceda la fel (mă rog, cam greu de realizat când la ei n-are cine să se ocupe de o alianță, darămite de două), însă mai nou înțeleg că viper nu-și asumă decizia, încercând să paseze vina în OLD și afirmând că de fapt aceștia n-au vrut să mai cedeze forturi și să atace. Până una alta se pot alătura luptelor noastre, în limita locurilor disponibile.

E inutil să te contrazici cu unul care are narcotizat simțul realității, dar pentru că a tot fost ignorat, a început să debiteze cele mai delirante enormități, doar pentru a-și obține doza de atenție.Mitomanul are impresia că toți sunt datori să-i accepte bașinile interminabile de agarici dornic de afirmare, de dragul luptelor de fort. Ei bine, nu se poate. Marele "conducător" n-a fost capabil să dea copy-paste la o tactică timp de 2 luni de zile, acuzând însă lipsa echilibrului și văitându-se pe beta că nu se ocupă și nu coordonează nimeni. Mai nou cică amenință că-și reia vechile obiceiuri cu atacuri multiple, pt a strica luptele.

Are și el mici bucurii în viață, să raporteze mesajele pe motiv că se simte jignit, amenințat și mai știu eu ce, ca după să exulte când sunt șterse. Cum de altfel raportează cam orice prinde pe forum&chat. De tichete nici nu mai zic. Până și lui îi e scârbă de ce face,așa că a început să dea bani altora pentru a depune în locul lui. Lamentabil.

Ca o concluzie si trecand la subiect :
Ideea ta cu maxim 3 lupte pe seara nu e neaparat rea dar din nou incomplet pentru ca da se poate limita la 3 lupte pe seara in intervalul 20-22 dar daca sunt atacate 10 forturi inainte nu cred ca are vreun oras cate 50kk de dat din trezonerie zilnic sa atace fort :) deci aceasta metoda nu ar incetini cu nimic fake-urile .
Eu ți-aș recomanda să te ștergi la gură, că ai făcut crustă de la cât ai mâncat. Dacă prin "diplomat" înțelegi "limbă dulce, cur viclean", atunci da, te încadrezi. Nu cunosc cazul lui pisi și nici nu știu când/de ce ar fi fost banată, dar din partea mea pot fi banate toate clonele, fară excepție. Bine, să ne vorbești tu de clone care intrai pe câte 5 pe seară e cam aiurea, dar mna ..

Dacă situația o cere, limitarea din pix la 5 lupte/zi, 2 înainte de ora 20:00, restul de 3 ca-n exemplul anterior; timpul pentru care se menține multiplicarea redus la minim (3 ore); așadar chiar dacă cineva rău intenționat ar ataca 2 forturi la 19:59, 22:59 ar fi ora la care s-ar putea da ultimul atac din cele 3 permise;dacă se dorește în mod expres și există bunăvoință din partea staff-ului, ora de începere poate fi modificată ulterior cu una mai accesibilă.

Ca fapt divers, atunci când sunt atacate forturi din tool, cu id-ul unui jucător , se evită costul atacului, așadar nu se pierd bani din trezorerie. După cum am mai spus, soluții există. E nevoie doar de timp și implicare pentru a fi puse în aplicare.
#soluții
 

Benyamyn10

West Sheriff
Membru personal
asa ca s-a forțat trecerea pe forturi mari și chiar dacă ATW acuzau că n-au oameni,au făcut full pe apărare (bine, pentru asta a trebuit să se ocupe virga 2 zile, că restul n-au fost capabili 6 luni). Problemele au survenit după ce viper, care tot pozează în sfânt pe aici, a început să dea o serie de grade aiurea, soldat/sergent prin dlw/gods, trădător lui lion abc, rezervist lui victor și nu numai, fapt ce a culminat cu ieșirea orașului CimitirulBellu din alianță. Imediat după, viper a luat decizia de a trece pe medii, fără a se consulta cu ceilalți
Aoleeeu cum ai batut campii si eu nici macar nu ma mai ocup si deja vad ca stii tu ce se intampla la noi cand defapt esti pe langa . Lion a primit tradatorul de la mine pentru ca nu asculta in mod repetat si in timp ce nu asculta mai scria si pe chat , iar cei care au primit sergent/soldat au primit pentru echipament gresit la fort .

Eu ți-aș recomanda să te ștergi la gură, că ai făcut crustă de la cât ai mâncat. Dacă prin "diplomat" înțelegi "limbă dulce, cur viclean", atunci da, te încadrezi.
Ia un bon de ordine , coada la autografe e deja lunga si n-am timp de toti . Cine a jucat demult stie ca de cate ori ti-am salvat pielea inclusiv tie ca va injurati ca ciobanii pe conferinte si dupa trebuia sa va rezolv eu orgoliile pentru a gasi o solutie de echilibru .

Bine, să ne vorbești tu de clone care intrai pe câte 5 pe seară e cam aiurea, dar mna ..
Asta n-am mai auzit-o...ca eu eram clona am mai auzit dar ca aveam clone e nou , daca imi spui si mie alea 5 care sunt o sa fiu recunoscator

Dacă situația o cere, limitarea din pix la 5 lupte/zi, 2 înainte de ora 20:00, restul de 3 ca-n exemplul anterior; timpul pentru care se menține multiplicarea redus la minim (3 ore); așadar chiar dacă cineva rău intenționat ar ataca 2 forturi la 19:59, 22:59 ar fi ora la care s-ar putea da ultimul atac din cele 3 permise
Totul limitat din pix si pentru ca "asa trebuie " nu? nu merge bre asa ca nu suntem in DPRK . Cum am mai spus , tot timpul am fost impotriva fake-urilor dar nici nu merge : Fake-urile nu sunt bune , le oprim fie ca avem vreo metoda care nu incalca anumite politici ale jocului sau nu. Daca exista cu adevarat o solutie buna care sa fie implementabila m-as declara instant cel mai mare fan al ei , doar ca din pacate pana acum nu vad ceva de genul posibil
 
Ultima editare:
El asta a zis, asta îți zic. Poate o fi fost vorba de altă luptă, poate greșesc eu. În orice caz, nu se explică gestul, fiind cunoscut faptul că mulți joacă aiurea. Dacă voi considerați oportun să dați grade de trădător în alianță sau altele inferioare, în condițiile în care nu faceți full și aveți probleme cu prezența.. Lasă că vă sunt clonele bine echipate și poziționate unde trebuie, așadar merită să aibă grad superior. Sunt și ascultătoare ale dracu, învie în timpul luptei câte o rundă și mută unde e nevoie. Dar mna, e mai ușor să aruncați vina pe alții, să pretindeți non-stop orașe sau să dați fake-uri.

Mai întâi s-a acuzat lipsa soluțiilor; acum că acestea și-au făcut apariția, e atacat raționamentul din spatele implementării unei asemenea decizii. Sublim. Fix ce ziceam, cei care se opun sunt tocmai cei care beneficiază de pe urma fake-urilor.
 

Elmer Fudd

Rabbit Killer
Serios, aveti mesagerie privata pentru astfel de discutii mult prea personale si irelevante in acest context... E asa dificil sa va rezumati doar la subiectul in sine ? :) Suntem deschisi la idei, exclusiv aplicabile/fezabile si, cel mai important, nu extrem de punctuale si alambicate, pentru ca pot fi ocolite sau duc la interpretari gresite, de ambele parti.
 

clapudiu

Struggler
Membru personal
Va certati dupa ce am stabilit ca mergem zilele astea la Awesomia si de luni incercam sa jucam pe mari... Luati o pauza de la prostiile astea si pregatiti frigiderele pentru dupa event. Aceleasi povesti obosite...
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Chiar ai zis asta?
Era o metafora. Folosita chiar de el in mesajul sau (cancerul jocului este ...bla bla bla). Este in recidiva pentru ca s-a lasat de joc si a revenit din senin. Credeam ca este evident. Dar, din nou, vezi doar ce ce-i in curtea vecinului.
 

Succuboy

Trapper
Va certati dupa ce am stabilit ca mergem zilele astea la Awesomia si de luni incercam sa jucam pe mari... Luati o pauza de la prostiile astea si pregatiti frigiderele pentru dupa event. Aceleasi povesti obosite...
Claudiu, inca nu s-a decis nimic, Viper ne-a oferit aseara versiunea de a juca pe mari dupa Awesomia pe perioada eventului, dar iarasi frecam oamenii din alianta in alianta? Daca iar veniti doar 70 80 fiindca nu se ocupa nimeni de tactica, de soapte, de measje pe alianta voastra, ce am rezolvat?
Noi nu ne-am impartit doar pentru a avea forturi pe perioada eventului, dar ne-am impartit sa avem forturi calumea, fara certuri si amenintari.
A ramas la nivelul ca vom discuta intre noi, vrem sa jucam stabil in liniste
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
eventului, dar ne-am impartit sa avem forturi calumea
Nu poti avea forturi ca lumea cand iti ignori adversarii si joci cu prietenii. Si nu o spun ca o amenintare, dar stii si tu ca se poate foarte usor (si probabil e inevitabil) ca unele persoane sa mearga pe o singura parte sa dezechilibreze sau sa va lase fara forturi in timpul in care aveti batalia voastra. Ceilalti ce ar trebui sa faca, sa se uite la voi cum jucati?
 
Declararea unui număr excesiv de bătălii într-o perioadă de 24 de ore

- În general, declararea unei bătălii suplimentare în termen de 6 ore de la bătălia precedentă, atunci când 4 sau mai multe bătălii sunt deja programate;

- SAU, același jucător care atacă 3 sau mai multe forturi într-o perioadă de 24 de ore;

- SAU, același oraș/alianță care atacă 4 sau mai multe forturi într-o perioadă de 24 de ore.
Eu pe asta nu prea o înțeleg. Adică pentru o lume activă maxim 2-3 forturi/zi sunt de ajuns, dar ce facem cu lumile inactive și fără prea multe lupte de fort. Dacă sunt atacuri de genul 18.00, 20.00. 21.30, 22.30 - nu sunt în regulă. Păi pe o lume inactivă o luptă nu cred că ține mai mult de 20-30 minute, deci 18-23 este ok pentru 3-4 lupte. Dacă este posibil să ai 2 forturi/ zi atunci realizările devin inutile ( cele de fort ).
Pe o lume inactivă nu cred că este înghesuială pe cel ce atacă un fort.
Personal am ales să merg doar la Awesomia duminica pe L1, dar nu înțeleg treaba de mai sus.
Cum este vorba aceea, din cauza capului suferă picioarele, așa și aici pentru Hawaii suferă și lumile celelalte.
Nu poti avea forturi ca lumea cand iti ignori adversarii si joci cu prietenii.
Cel mai frumos răspuns cu privire la situația de pe Hawaii.
:boone:Have fun în respectare și aplicarea măsurilor !:boone:
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Regulamentul nu este batut in cuie, daca te intelegi si cu ceilalti jucatori si puteti avea mai multe forturi intr-un interval scurt de timp, este in regula. Nu va fi nimeni sanctionat si nici forturile decalate.
Intr-adevar, exista lacune in regulament, tocmai de asta este nevoie de comunicare, jucatorii trebuie sa se inteleaga intre ei pentru a avea forturi echilibrate, regulamentul nu interzice asa-zisele fake-uri.
 
Regulamentul nu este batut in cuie, daca te intelegi si cu ceilalti jucatori si puteti avea mai multe forturi intr-un interval scurt de timp, este in regula. Nu va fi nimeni sanctionat si nici forturile decalate.
Intr-adevar, exista lacune in regulament, tocmai de asta este nevoie de comunicare, jucatorii trebuie sa se inteleaga intre ei pentru a avea forturi echilibrate, regulamentul nu interzice asa-zisele fake-uri.
Eu am spus mereu că fără orgoliu s-ar juca altfel și a punctat și Elmer asta, ai dreptate, nu este bătut în cuie, dar să vedem cum evoluează treaba și mulțumirile pe Hawaii, că doar acolo s-a făcut și cel mai mare tam tam, doar este cea mai activă lume.
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Au fost probleme si pe Rhode si Sioux, dar acolo jucatorii nu au fost asa vocali. Pe Hawaii cred ca se va rezolva situatia. Daca nu cu un fort mediu/mare la care sa participe toata lumea, atunci cu doua forturi mici.
 
Sus