Gazeta The West - Discuții

adsum

Gunman
Răspunsuri nr 7:

1. c) 140000
2. c) 9000 puncte de veteran
3. b) Lesina de 25 ori la fort
4. a) 15
5. a) 3000
6. b) 300 pepite/oup
7. a) Aloe
8. c) Jefuieste un tren
9. c) Poseta scoica
10. a) Un singur set

adsum

Gunman
initial a fost la fiecare editie, apoi 1data pe luna, apoi la 2 editii ( care depasesc lejer luna)....in ritmul asta ajungem la 1 pe semestru :)

Încă de la început avatarul s-a oferit o dată la două numere, publicate pe parcursul unei luni.
Continuă cu fake news-urile - în ritmul ăsta o să ajungi cap de afiș în rubrica "Copiii spun lucruri trăsnite" :up:

bogdanell7

West Sheriff
Membru personal

Danny Tommy

Trapper
De ce naiba mai faci gazeta asta daca nu inviti jucatorii cu adevarat relevanti ? Unde este interviul cu Toby? Cu tovarasii tai poti vorbi si in privat, nu e neaparata nevoie sa ii aduci aici sa ii cunosteam si noi...

adsum

Gunman
De ce naiba mai faci gazeta asta daca nu inviti jucatorii cu adevarat relevanti ? Unde este interviul cu Toby? Cu tovarasii tai poti vorbi si in privat, nu e neaparata nevoie sa ii aduci aici sa ii cunosteam si noi...
Pe lângă faptul că n-ai de unde să știi cine se află pe listă, cine a acceptat și cine a refuzat interviul, îți poți propune preferații și fără să încerci să-i discreditezi pe ceilalți. Nu e o competiție de genul "cine apare primul", "cine e mai important / relevant". Rămâne de văzut când sau dacă vom avea interviu cu Toby.

Emeer

Cowboy
Pe lângă faptul că n-ai de unde să știi cine se află pe listă, cine a acceptat și cine a refuzat interviul, îți poți propune preferații și fără să încerci să-i discreditezi pe ceilalți. Nu e o competiție de genul "cine apare primul", "cine e mai important / relevant". Rămâne de văzut când sau dacă vom avea interviu cu Toby.
Ba este o competitie cu cine este mai important...se vede din ce a aparut ca-s jucatori destul de vechi care au jucat cat de cat constant...De ocupat, ocupa-te...imi place partea cu personalitati. Daca vreti detalii despre o personalitate sau ceva, ma anuntati, am destule personalitati din wild west, old west si new west documentate.

Emeer

Cowboy
Hai că l-au refuzat pe el ca admin și au acceptat să le iei tu interviu. Mai lasă-ne …
cumetre eu zic ca inainte de a deschide gura de acum sa citesti, gandesti sau eventual sa rogi pe careva sa-ti explice, apoi sa comentezi. Este spre binele tau. Am inteles ca ai chef de cearta mereu, dar TW-ul este doar un joc si daca-ti versi frustrarile aici, nu te ajuta, mergi la un psiholog.

Mrs. Pain

Cowboy
Eu zic că tu prea te dai important cu telegramele tale trimise la toți și interviurile tale imaginare. Lasă-ne în pace că nu e Adsum țăcănit să pună la gazetă tocănițele tale inventate. În ultima lună ne-ai aburit numai cu predicții și aere de detectiv. Dă-ne scriptu ăla de pepite dacă vrei să ne ajuți. Ești culmea.
Încerci să pari un personaj interesant și misterios dar până acum ne-ai dat numai minciuni și poze editate. Dacă vrei să ajuți la gazetă scrie material pentru legende. Sau trimite glume, creații proprii și lasă interviurile pentru oamenii responsabili.

Ultima editare:
Sus