Gazeta The West - Discuții

toxic

Trapper
Ce cârcotași sunteți ..Monotorizarea se face de către cei de la innogames, nu de către just.
În ciuda recomandărilor sau dorințelor nostre, decizia migrării le aparține în totalitate.
Cu același tip de problemă se confruntă și alte servere, nu suntem noi mai cu moț.

Separat, mă voi interesa și despre aplicația respectivă.


Nu a fost "la mișto" ci a spus cât îi este permis să spună.
Nu vei afla detalii de la niciun alt cm. A mai fost unul vorbăreț și l-au trimis la plimbare :D

Nici eu nu am zis ca a fost "la misto". Sunt constient ca nu are voie sa raspunda la anumite intrebari, altfel o ia pe urma ungurului :)).
 

Danny Tommy

Trapper
Tu nu prea ai idee cum funcționează un sistem de tichete / mesaje așa-i? Și din 10.000 de mesaje ar trebui să piardă câteva zile bune să verifice manual fiecare mesaj în parte să găsească o persoană potrivită? Nu prea are sens. Ți se pare că ai avut nevoie de suport și nu ți s-a oferit un răspuns la timp? Sau vrei să ți se răspundă instant la mesaj? Că nu e chat la urma urmei. Nu iau apărarea doar că voi nu prea aveți treabă cu realitatea. Nu mai compara serverul INTERNAȚIONAL cu cel local că nu e același lucru. Nr de jucători e mic comparativ cu serverul internațional. Nu mai sunt vremurile când trebuia să fie un admin online constant pe joc. Și dacă tu vrei să fii admin ce crezi că poți schimba? Că nu prea ai ce. Dacă nu știi cazul cu fostul CM de pe internațional atunci te sfătuiesc să te documentezi.

Cât despre monitorizare se referea la Inno nu la el :)) Altă glumă e felul în care interpretați totul greșit.

Vad ca iti place foarte tare sa te bagi in seama cu toata lumea pe aici.. Cu toate astea vad ca ti-e extrem de dificil sa intelegi ce se scrie pe aici, iar asta e destul de trist.

1. Nu am comparat serverele locale cu cel internatinal (beta sau.net) Am comparat cu alte servere, ale altor tari. Exista west in mai multe tari, in caz ca nu stiai pana acum (Italia, Spania, Franta, Ungaria, Rusia etc.) Daca ai fi aruncat un ochi pe acolo, ai fi vazut ca la ei este deschisa acea rubrica.

2. Nu am zis ca se raspunde greu la tikete si ca ar mai fi nevoie de admini, am zis doar ca lipseste acea rubrica. Nu inteleg de ce te agiti asa, de parca ti-a luat casa foc.

3. Nu am zis ca vreau sa fiu eu admin, dar cu siguranta se pot gasi doritori.

4. Nu stiu cazul cu fostul admin international, dar daca nu mai este, atunci felicitari lui pentru alegerea facuta.

5. Nu mai incerca sa o faci pe cunoscatorul, ca nu impresionezi pe nimeni.
 

Mrs. Pain

Cowboy
Nu știu cum vă recrutează Emeer în loja aia masonică pe toți :)) Eu înțeleg destul de bine doar că ... voi nu prea aveți treabă cu ce se întâmplă în lumea reală.
Până acum vă plângeați că nu sunt jucători destui iar acum că nu sunt admini destui :)) hai să egalăm nr de admini cu cel de jucători să fie treaba bună.
Nu-l mai asculta pe Emeer că nu a fost / nu este și nu va fi niciodată administrator pe jocul ăsta :))
Mă bag în seama .. îți dai seama ... am la fel de multe drepturi ca și tine. Tu de ce te bagi în seamă?
Emeer vorbește de parcă a copilărit cu Just4Fun și știe el sigur că rinocerul are pene că așa a văzut în desenele animate. Așa-s eu ... mai băgăcios și arogant.

A zis Adsum de vreo 10 ori că e Q&A, e scris în titlu, și voi tot cu întrebări prostești veniți. Ce să mai zic?
 
Sus