Gazeta The West - Discuții

zoltes

Trapper
vrem interviu cu @EmyLegend si @zoltes si sa ne povesteasca ei cum dadeau tepe de 50k :)

Da' sa fie sinceri. Sa raspunda adevarat la intrebari.
nice-throw-radio.gif
 

Emeer

Gunman
Ținând cont de faptul că majoritatea au câștigat cel puțin o dată, ne-am trezi în situația de a nu mai avea cui să acordăm premii. Concursul e pentru toți iar singura taxă e norocul :lovetw:
Nu asta era ideea, a vrut sa zica ca vrea si el un loc la urmatoarea :P
 

Emeer

Gunman
Si daca nu ai inteles gluma, atunci o zic serios...este penibil sa ceri asa ceva atat la eventurile cu gringo cat si la gazeta, sunt putini care se mai implica.
 
sunt putini care se mai implica.

Prietene, daca participi la un concurs, la un event, asta nu inseamna ca te implici. Cu totii ne dorim sa castigam. De ce joci la LOTO? Te implici asa e? Joci cu speranta ca vei castiga marele premiu si vei deveni peste noapte milionar.

Sa iti aduc aminte? Intr-o seara cand spuneai tu ca cunosti mai multe despre x sau y, cunosti din interior si ca tu puteai sa primesti ARME GRINGO doar ca i le-ai donat lui ion. Si dupa ai dat-o cotita ca la Ploiesti. Nici tu nu stii ce zici.
 
Ultima editare de un moderator:

Emeer

Gunman
specifică care ion. că sunt mai mulți.
de tine zice bro. Am zis eu ca tot faceau astia tarantela ca au primit multi iteme moca si ca nu meritam, la care eu am zis ( sub forma de gluma, dar mna la Capitanul asta...no comment) am refuzat arme gringo pt tine si palaria ai din ultimul set unic si intr-o alta discutie ca eu as fi ales cele trei iteme. Capitanu le-a facut ca in desenele alea animate Power Girls sau cum erau in care doctorul ala combina nu stiu ce elemente :D
 
Sus