Gazeta The West - Discuții

lord ion

West Marshal
de tine zice bro. Am zis eu ca tot faceau astia tarantela ca au primit multi iteme moca si ca nu meritam, la care eu am zis ( sub forma de gluma, dar mna la Capitanul asta...no comment) am refuzat arme gringo pt tine si palaria ai din ultimul set unic si intr-o alta discutie ca eu as fi ales cele trei iteme. Capitanu le-a facut ca in desenele alea animate Power Girls sau cum erau in care doctorul ala combina nu stiu ce elemente :D

acuma ce să fac... și așa sunt nemeritate... lasă-l în pace, bro.
 

Emeer

Gunman
pai nu le meritati, ca toata ziua stati si va jucati ca noi :D. Si mai ales pain ala nu merita nimic, ca nu face nimic....ah stai asa ca am gasit ceva in gazeta https://prnt.sc/26nv9lx . Asta este pentru cei care tot comenteaza. Nu lingusesc si nu tin partea nimanui, dar sa nu aberam, daca gasiti un player care sa aiba premiile alea ( parca ar fi 3x set gringo ) si nu a ajutat cu nimic, nu le-a luat imprumut si nu le-a castigat, atunci sunt pe nemeritate. Asta este si in viata, un amic de-al meu s-a ofticat acum mult timp cand am castigat la loto cu 5 numere si i-am zis sa bage si el si m-a refuzat, insa dupa 2 luni si-a incercat norocul, a investit bani in 23 bilete si astazi este unul dintre castigatorii 6 din 49. Astazi cand ne intalnim rar la o bauta rade ca a zis ca eu am castigat pe nedrept ( numerele alese de mine erau zilele de nastere a unor amici, unii dintre ei morti la colectiv, altii in state. ). Hai sa nu mai dramatizam atat. Si la gazeta este aceiasi poveste, daca era manarie, la cat de mult tine adsum la mine, sigur nu as fi castigat de 2 ori. Legat de propunerea inginerului, imi este indiferent daca nu se mai socotesc cei care au castigat, insa daca s-ar tine cont an cateva luni nu ar mai exista concursul. Spor, sanatate si o zi buna !
 
Cred ca as face o lista continua cu jucatori care ar merita mai mult recunoscuți în acest clasament al aventurilor după excelenta lor asa ca nu pot da un nume și mi as lua un ban frumos pentru o lista care ar umple tot tw ul.
 

adsum

Gunman
Nu uitați de concurs!

concurs_psd-2.png
 
Sus