Goana după cadouri

just4fun

Administrator
Membru personal

Anul este aproape de final și a venit vremea pregătirilor pentru vacanța de iarnă. Toată lumea încearcă să găsească cele mai bune cadouri pentru familie și prieteni. Avem și noi un cadou pentru voi!
Am pregătit un eveniment tradițional de vânătoare de cadouri, unde puteți găsi cadouri ascunse.
Evenimentul va fi activ între 11 Decembrie și 2 ianuarie. În această perioadă veți putea găsi până la 120 de cadouri rare muncind la toate muncile de pe hartă. Tot ce aveți nevoie este puțin noroc. În interiorul acestor cutii, veți găsi mici premii (câte unul în fiecare cutie), ceea ce vă poate ușura viața de zi cu zi în prerie. Deci, țineți ochii deschiși

În unele cutii veți primi iteme de misiune - mai jos puteți vedea cum arată:
  • Numele lui Henry
  • Numele Mariei
  • Numele lui Waupee
  • Numele lui John

Veți avea nevoie de ele pentru a începe și a termina patru noi căutări repetabile. După ce obțineți trei articole de misiune de același fel, mergeți la salon și discutați cu personajul respectiv pentru a începe căutarea. Vi se va cere să finalizați unele activități, precum să colectați încă trei articole de misiune de același fel ca înainte pentru a finaliza cu succes căutarea. Deci, în total, aveți nevoie de șase pentru a finaliza misiunea. Drept recompensă la final veți primi un punct de îndemânare!
Dacă aveți norocul să găsiți încă o dată cele trei iteme de misiune, puteți face din nou misiunea, dar punctul de îndemânare este doar prima dată când finalizați misiunea. Pe de altă parte, nu va trebui să colectați din nou elementele misiune - spre deosebire de prima dată o finalizati (aveți nevoie de trei în total).


Cutia roșei poate conține o cutie galbenă, cu un card de colecție. Pentru adunarea tuturor cardurilor, veți primi realizarea: "Toate cadourile au fost decorate frumos, cu succes!!"
Adună 120 de cadouri - Pentru a primi realizarea : "Toate cadourile din lume!"


Distracție plăcută și ne vedem în joc!
Ehipa The WEST