Deleted User - 848870283
Guest
Când își aduc aminte.eu am jucat doar triburile pana acum, acolo nu sunt asa multe lumi pentru ca se castiga si se inchid. De aici intrebarea, cum se inchide o lume pe The West?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Când își aduc aminte.eu am jucat doar triburile pana acum, acolo nu sunt asa multe lumi pentru ca se castiga si se inchid. De aici intrebarea, cum se inchide o lume pe The West?
Pe principiul asta mai existau numai Hawaii, L1 si Indiana (desi Sioux la activitate, nu jucatori inscrisi, este peste Indiana)... Sunt lumi de ani de zile care au 3 oameni duminica la Awesomia...cand o lume devine foarte slab populata, o sa poti migra pe alta lume. nu pierzi contul
Să zicem ca da, să sperăm ca nu.@Loki CM nu primim si noi niste premii pentru sugestii de nume?
Da, au venit ceva playeri, de pe Rhode, marea majoritate au ales sa mearga pe hawaii, e normalA avut vreun efect propunerea de atunci cand au permis nu stiu carei lumi sa migreze pe Sioux? v-au adus vreun jucator?

Subiectul 'Hello Utah' https://forum.the-west.ro/index.php?threads/hello-utah.51605/![]()
Bun venit pe Vegas!
Ce bine era sa venim tot Texasul pe Sioux...Da, au venit ceva playeri, de pe Rhode, marea majoritate au ales sa mearga pe hawaii, e normal![]()
Hawaii e baza !Ce bine era sa venim tot Texasul pe Sioux...