Innogames TV pe Youtube!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

just4fun

The Boss
Episodul lunii iulie a fost lansat!!

Dragi jucatori,

In episodul lunii Iulie, va vom arata castigatorul concursului nostru de filmulete. Dar asta nu este tot! Kai si Thi din echipa Forge of Empire ne vor arata un set de misiuni ce se focuseaza pe Mary Stuart, regina Scotts.
Dupa aceasta, Timon si Rike de pe Elvenar vor dezvalui o noua rasa: Orci si Goblini.

Urmăriți episodul din luna Iulie și oferiți-ne feedback-ul dvs! Ne-ar face mare plăcere!

Toate cele bune,
Echipa Innogames
 
Ultima editare:

just4fun

The Boss
Dragi jucatori,

În episodul lunii August al InnoGames TV, Nils, Designer-ul de joc ne arată câteva actualizări recente ale jocului. În plus, Kai și Thi din echipa Forge of Empires vă vor prezenta Polinezia cu ocazia noului Eveniment de Vară. Anul acesta se deschide Cazinoul de vară Greva, iar InnoGames vă dezvăluie mai multe detalii. Ulterior, Steffen și Jonas din echipa Elvenar vor descrie primul eveniment ce va avea loc pe acest joc! În completare, episodul din această lună conține descrierea facilității de Recrutare în Masă de pe Tribal Wars 2.


Urmăriți episodul din luna august și oferiți-ne feedback-ul dvs! Ne-ar face mare plăcere!

Toate cele bune,
Echipa Innogames
 
Ultima editare:

just4fun

The Boss
Dragi jucători,

În episodul din luna Septembrie, Timon și Rike ne arată inovațiile sistemului de lupta. Pe lângă aceasta, echipa Forge of Empire ne arată evenimentul lor de toamnă. Dar nu este tot, Septembrie este o lună de sărbătoare pentru Innogames - in această lună au luat naștere doua jocuri: Grepolis și Tribal Wars 2. Ambele jocuri vor organiza evenimente și concursuri speciale.
Nu în ultimul rând, Diana ne va oferi o imagine de ansamblu a Innogames la Gamescom.


Urmăriți episodul din luna Septembrie și oferiți-ne feed-back-ul dvs! Ne-ar face mare plăcere!

Salutări,
Echipa The WEST România
 
Ultima editare:

just4fun

The Boss
În episodul lunii Noiembrie al InnoGames TV, Designer-ul jocului, Nils, ne vorbește despre sistemul de donații. Aceasta include modificări aduse de către jucătorii de pe server-ul Beta. Dar asta nu e tot! Designer-ul jocului Elvenar, Timon şi artistul Rike, intră în spiritul sărbătorii de Halloween cu cel mai nou eveniment al jocului. Pe lângă asta, ne explică la ce să se aștepte jucătorii pe viitor de la linia evenimentelor. După aceea, Forge of Empires dezvaluie ultimul lor eveniment istoric. De această dată jucătorii se pot uita cu nerăbdare pentru a afla despre primul zbor cu balonul. Nu în ultimul rând, Tribal Wars iși face apariția cu ultimul lor evenimentul Mina de Diamante.

 

just4fun

The Boss
Nu ratati cel mai nou episod InnogamesTV!

Dorim sa va uram pe aceasta cale Un an nou fericit, plin de belsug si bucurii!
 

just4fun

The Boss
În episodul InnoGames TV din luna Martie, Forge of Empires vă prezintă o noutate: Viitorul Oceanic. Pregătiți-vă să explorați adâncurile oceanului cu designerii de joc Thi și Kai.
După aceea, Timon, designer pe Elvenar, împărtășește modificările aduse în Turnee și Minuni Antice. Jucătorii pot aștepta cu nerăbdare noutățile interesante, ca de exemplu calculul actualizat al costurilor de negociere. Nu în ultimul rând, Grepolis introduce noul designer de joc și planurile lor de a aduce înapoi evenimentul Artemisia.

 

just4fun

The Boss
Dragi jucători,

Ați urmărit versiunea ”păcăleală de 1 Aprilie” InnoGames TV?
Dacă nu, urmăriți aici:

În episodul real din Aprilie al InnoGames TV, Designerii de joc, Thi și Kai, de pe Forge of Empires explică noul Eveniment de primăvară, care este inspirat de festivalurile Florilor de cires din Japonia. Jucătorii vor fi răsplătiți cu felinare de primăvară, din 28 Martie până în 17 Aprilie, după finalizarea cu succes a unor misiuni.
Nu în ultimul rând, echipa Elvenar dezvăluie noi informații despre Minunile lor antice și clădirile evenimentului de Paști. În curând, jucătorii vor fi capabili să îmbunătățească puterea minunilor lor antice într-un al doilea mod: prin îmbunătățirea anumitor lucruri în orașul lor.
La final, artistul Camilo vorbește despre noile facilități în trib pe Triburile. Pe viitor, jucătorii vor fi recompensați cu prestigiu pentru a rămâne într-un trib.


Urmăriți episodul lunii Aprilie si oferiți-ne feedback-ul dvs!

Ne-ar face mare plăcere!

Echipa The WEST
 
Ultima editare:

just4fun

The Boss
Dragi jucători,

Episodul InnoGames TV din luna Mai, se avântă în istorie cu misiunile lui Arthur Conan Doyle, celebrul autor și inventatorul lui Sherlock Holmes.
În plus, Thi (designer de joc), descrie evenimentul May Day. În acest nou eveniment cu misiuni colorate, jucătorii o ajută pe Hilde și pe fratele ei Halvard să retrăiască amintirile festivalurilor din copilărie.
Nu în ultimul rând, Timon din echipa Elvenar, prezintă o poveste aparte : „Datoria lui Menhirok“. Jucătorii îl vor ajuta pe Menhirok, un paznic magic, să recupereze bunurile stăpânului său de la jefuitorii de morminte.


Urmăriți episodul lunii Mai si oferiți-ne feedback-ul dvs!

Ne-ar face mare plăcere!
 

just4fun

The Boss
În episodul din august al InnoGames TV veți afla tot ce trebuie să știți cu privire la noua condiție de câștigare a lumilor la nivelul jocului Triburile. Artistul nostru Camilo vă explică provocările acestei noi încercări: Războiul Runelor. În continuare, designer-ul jocului Elvenar vă prezinta noile recompense iar echipa Forge of Empires vă vorbește despre noile misiuni istorice legate de Galileo Galilei.
 

just4fun

The Boss
În episodul lunii septembrie InnoGames TV, Timon și Rike din echipa Elvenar dezvăluie o nouă caracteristică de co-op: Fellowship Adventures. Această caracteristică de co-op permite jucătorilor să lucreze împreună ca o echipă să stăpânească trei etape pe noua hartă de aventură. În plus, echipa Forge of Empire explică modificările la evenimentul anual de toamnă. În cele din urmă, Lead Managerul Ricardo de pe Tribal Wars 2, ne arătă noutățile adăugate la sfârșitul unei lumi: Puncte de victorie.


Urmăriți episodul lunii Septembrie si oferiți-ne feedback-ul dvs!

Ne-ar face mare plăcere!
 

just4fun

The Boss
În episodul din Noiembrie al InnoGames TV, jucătorii pot câștiga o tabletă, cu ocazia celebrării aplicației Elvenar pe mobil! Managerul Jonas și designerul Timon explică funcțiile pe care le are deocamdată noua aplicație.
Echipa Tribal Wars explică noua funcție de Curatare, care oferă jucătorilor o nouă variantă de a aduna resurse. Product Managerul Thomas si Lead Community Managerul Andreas va informeaza despre noua facilitate.
La începutul videoclipului este prezentat pentru a doua oară jocul Warlords of Aternum! Managerul comunității David explică sistemul de luptă și oferă câteva sfaturi. După care Forge of Empires dezvăluie noua linie de misiuni istorice, în rolul principal fiind Rosa Parks. Jucătorii vor putea debloca avatarul Rosa Parks și o nouă clădire. In final echipa Grepolis, vorbește despre noul eveniment, Cutia Pandorei.


Urmăriți episodul lunii Noiembrie si oferiți-ne feedback-ul dvs!

Ne-ar face mare plăcere!
 

just4fun

The Boss
În episodul din decembrie InnoGames TV, Thi și Kai de pe Forge of Empires vorbesc despre revenirea geroasă a lui Frosty. Iarna s-a întors și acesta este evenimentul lor de iarnă! Ulterior, Warlords of Aternum oferă o privire mai atentă la harta lumii și David vă informează ceea ce puteți găsi pe ea. Urmeazã, The West în care Aylin vă prezintă noi recompense pentru Traveling Fair și o scurtă trecere în revistă despre activitatea lor viitoare.În cele din urmă, echipa Elvenar prezintă acest an Evenimentul de iarnă: Three Frozen Giants și un nou tip de recompense: setul de clădiri!În episodul din decembrie InnoGames TV, Thi și Kai de pe Forge of Empires vorbesc despre revenirea geroasă a lui Frosty. Iarna s-a întors și acesta este evenimentul lor de iarnă! Ulterior, Warlords of Aternum oferă o privire mai atentă la harta lumii și David vă informează ceea ce puteți găsi pe ea. Urmeazã, The West în care Aylin vă prezintă noi recompense pentru Circul Călător și o scurtă trecere în revistă despre activitatea lor viitoare.În cele din urmă, echipa Elvenar prezintă acest an Evenimentul de iarnă: Three Frozen Giants și un nou tip de recompense: setul de clădiri!


Urmăriți episodul lunii Decembrie si oferiți-ne feedback-ul dvs!

Ne-ar face mare plăcere!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus