DeletedUser26707
Guest
Salut.Am si eu o intrebare.De ce itemele care le-am cumparat de la piata si le-am upgradat nu sunt LICITABILE????
Salut.Am si eu o intrebare.De ce itemele care le-am cumparat de la piata si le-am upgradat nu sunt LICITABILE????
adica cumpar un item care costa 200k si mai cumpar inca 2 ca sa fac upgrade nivel 1 si dau 600k pe toate,fac upgrade si daca nu mai vreau itemele alea dupa 1 saptamana pierd 600k.unde este logica?aa logica este sa pierd bani ca sa bag BANI REALI in joc sa fac alti bani ca sa imi cumpar alte iteme.
Daca tot este deschis topicul asta vin si eu cu o intrebare: Sa spunem ca muncim la comert cu indienii si gasim un arc putrezit ( un exemplu pur) daca facem upgade la acel item ...pana la un nivel maxim ( apropos care este nivelul maxim care poate fi upgradat un item? ) acel item nu ar trebui sa devina macar arc de precizie .. eventual cu o aura? Intreb si eu .. altfel pt 2 puncte .. nu vad de ce ai da up up up ...
Itemurile unice si cele pana in nivel 20 nu pot fi upgradate.anumite iteme merg upgradate..arc putrezit nu merge....
asta e deja propunere - scrie la propuneriUpgrade inseamna imbunatatirea armelor si a hainelor .. cu fiecare up dat ar trebui sa isi schimbe atat puterea de lupta atac aparare cat si infatisareaar duce jocul la alt nivel.
Ps: Arcul era un exemplu doar!
nivelul maxim este 5
anumite iteme merg upgradate..arc putrezit nu merge....