Joc vechi

Discuție în 'Propuneri si idei West' creată de Reelu, 7. Dec 2018.

Distribuie această pagină

 1. Reelu

  Reelu Greenhorn

  Înscris:
  13. Iun 2018
  Mesaje:
  1
  Aprecieri:
  0
  Propun daca este posibil sa se faca o lume cum a fost de la inceput. Unde 100 $ erau bani multi.. unde sabia de aur era arma cea mai buna... unde nu existau curea si alte nebunii seturi 10000 care sunt fara tolc si strica farmecul jocului de mai inainte...unde jucau mii de jucatori dar nu 100 dintre care 10 -20 baga pepite si au avantaje... stiu inteleg nui in favoarea adminilor dar macar o lume ar fi bine venita si pentru noi

  Merci si o seara placuta
   
 2. JTX97

  JTX97 Trapper

  Înscris:
  12. Feb 2014
  Mesaje:
  116
  Aprecieri:
  20
  Acest lucru nu se va intampla.
  Au fost o gramada de propuneri de acest gen, atat pe RO cat si pe alte tari. Cei de la Inno au lamurit aceasta treaba ,sau cel putin eu asa consider...plus de asta au deschis de 2 ori servere clasice de joc in scop aniversar, dar temporar,parca o luna.
   
 3. narka200

  narka200 Trapper

  Înscris:
  10. Oct 2009
  Mesaje:
  178
  Aprecieri:
  8
  directia jocului este nu in favoarea adminilor ( care ar fi avantajul lor ? probabil nu intelegi exact ce face un admin sau ce reprezinta in joc :p ) ci in directia dorita de playeri, cei care aduc bani in joc. jocul a evoluat. pentru unii in bine, pentru altii in mai putin bine. ( pentru mine - in rau, dar asta e ). insa evolutia jocului s-a facut tinand cont de preferintele celor care platesc- playerii. ce vezi acum e ideea de joc a majoritatii jucatorilor sau potentialilor jucatori.
   
  solitaryMan apreciază mesajul tău.
 4. D609

  D609 Greenhorn

  Înscris:
  18. Dec 2018
  Mesaje:
  2
  Aprecieri:
  0
  Asemenea triburile s-ar putea face Lumi clasice pe speed, temporare, cu premii usor semnificative.
  Sau de ce nu o lume clasica propriu zis cum a fost și propus de altfel.
  Eu unul tanjesc dupa telegramele in care mi se cerea sa invit un jucator pentru cumparaturi cu conditia ca lasa ceva in banca, iar daca nu era pus pe forum pe lista neagra(Si multe altele pe care nu le amintesc).
   
 5. Hades Ownage

  Hades Ownage Greenhorn

  Înscris:
  1. Iun 2018
  Mesaje:
  12
  Aprecieri:
  0
  Din partea mea ai CONTRA.
  Propuneri pe tema asta au mai fost de când a fost adus jocul la vers. 2.0. Toate propuneriile au fost respinse la noi pe forum.
  Pe ”events.the-west.net” s-a deschis anul acesta un server cu versiunea veche a jocului. Anul următor se va deschide din nou probabil.