La mulți ani, România!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser27098

Guest
Dragi prieteni,
La Mulți Ani!
1 Decembrie il petrec cu familia, urmarind eventuale dezbateri la televizor și parada.
Și jucând
DomnicaG
 

DeletedUser26340

Guest
Mancare, bautura, calarie, plimbare.. chestii de.astea borrng
 

DeletedUser10117

Guest
LA MULȚI ANI ROMÂNE

Cu ocazia acestei zile trebuie să ne amintim în primul rând de strămoșii noștri și câte sacrificii au făcut pentru a avea ce avem astăzi.


La mulți ani România, cu ocazia acestei zile sărbătoresc prin a achiziționa acești bani de colecție, pe care este gravat chipul unui om care a jucat un rol de primă importanță în Marea Unire din 1918.


În ultimul rând nu trebuie să fim români doar pe 1 decembrie ci trebuie să fim români în inima, suflet, gând, atitudine și gesturi, deoarece suntem un popor deștept,descurcăreț, și cu bun simt


Screenshot_2.jpg
 

DeletedUser26670

Guest
Ziua nationala ne prinde mereu la parada daca conditiile meteo ne permit....Anul asta a fost prima parada la care a participat si buburuza cea mica....A fost incantata mai ales de avioane....le asociaza cu niste pasari mari care zboara.....Apoi am fost acasa si am servit traditionala fasole dar nu cu ciolan ca in alti ani ci cu pastrama de berbecut, nelipsita salata de ceapa rosie si un paharel de palinca....Seara am iesit sa vedem luminitele proaspat aprinse pe strazi.
 

Ciprian66

Trapper
Better late than never, dar la multi ani romania! 101 ani de cand am scapat de turci, slavi, rusi, si toti care s-au perindat pe aici. Si-au lasat amprenta dar si-au luat talpasita.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus