La sanius....

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

odm

Cowboy

Ps3XgsZzQoqE53lqYfCfYw.png


Partieeeeeeeeeeeee....

Unii nu mai suntem de mult copii, dar tot ne place iarna. Dupa o vacanta meritata, care a inclus fursecuri, delicatese porcesti, sanius si cadouri de la mosu`, sper ca v-ati apucat cu chef mare de joc.
Dupa ce ne povestiti ce ati facut in vacanta de iarna, postati si un raport de la o batalie de fort pentru a putea castiga unul din premiile de mai jos:

- 3 premii -steluta VIP - 3 zile
3days_character_bonus.png

- 3 premii - pachet de energie
events_2016_chest_6.png

- 3 premii - trusa de prim ajutor
first_aid_kit.png

- 10 premii - conserva de spanac
spinach.png




Modalitate de desfasurare:

In perioada 11 - 17 ianuarie acest topic este deschis pentru postarile voastre.
Povestioara despre vacanta trebuie sa se incadreze in maxim 10-15 randuri.
Raportul trebuie sa fie din aceasta perioada si sa se vada clar data si numele vostru.
Aveti dreptul la o singura postare.
Echipa va alege castigatorii.
Premiantii vor fi anuntati pe data de 25 ianuarie 2019 la sectiunea Castigatori concursuri.

Conditii de participare:

Sa detineti un cont activ pe joc.
Puteti participa cu un singur cont, in caz contrar veti fi descalificati.
Sa respectati regulamentul jocului si al forumului.
Premiile nu sunt transferabile de pe un cont pe altul chiar daca ambele va apartin. Incercarea de fraudare (multicont) se baneaza imediat.

Echipa The West va doreste succes!​


Nota:
Cititi cu atentie modul de desfasurare si conditiile concursului
 

Demostere

Greenhorn
Povestioara mea de vacanta a inceput pe data de 21 decembrie cand a fost ultima mea zi de lucru. Dupa terminarea programului m-am dus ca orice om normal acasa, mi-am luat bagajul si am pornit-o spre Suceava pentru a imi petrece sarbatorile cu parintii mei. Pana aici toate bune si frumoase. Am ajuns la gara, am urcat in tren si de aici incepe distractia... 8 ore de mers cu trenul fara caldura. Am ajuns dimineata in Suceava inghetat de frig, am baut o cafea sa ma mai incalzesc si am pornit spre ai mei. Din cauza frigului de pe tren Craciunul l-am petrecut pe pastile deoarece am prins o raceala cumplita, dar macar l-am petrecut alaturi de cei dragi si asta e tot ce conteaza.
Cat despre raportul de la fort, poftim: http://prntscr.com/m67235
 
Ultima editare:

EmyLegend

Gunman
Dupa ce am terminat cu liceul si am luat vacanta 23 decembrie am plecat cu parintii mei la munte. Dupa un drum lung am ajuns in sfarsit la munte. Am stat la masa ca o familie . Mai spre seara ne*am dus sa ne dam cu placa Ne-am dat cateva ore dupa aceea am mers inapoi la hotelul in care eram cazati deoarece se facuse foarte frig :D urmatoarea zi era chiar ziua craciunului :) http://prntscr.com/m677o8


raport incomplet
 
Ultima editare:

DeletedUser27249

Guest
#Povestioara;
Era odata ca niciodata o prea frumoasa fata;
Pe dansa Lady; o numea.....
Era tare desteapta.... :|
Dar si-n ajun de sarbatori... ea tot pe West statea;
Deoarece ea uneori Aventuri se mai juca;
Si nustiu cum si dc iar... ea tocmai realizase'
Ca tre` sa bage BANUTI iar... ca altfel VIP-ul ii pleca;
Si pune mana ea pe card... si baga, baga ca sa fie...
Pepite multe din [acaunt]` caci ` VIP-u tre sa fie...
Astfel zis... Westu-i frumos si plin de veselie ..
Inca un An frumos cu cate-o Lady sa tot fie...
Acum spre incheiere... eu v-a mai spun ceva...
Craciunul fost-a el frumos... pe West intre-animale`
Dar si la Bar a fost *bengos* cu halba`n mana si SARMALE!!!!! (P.S: Mascul Feroce)

- De revelion ce sa mai spun.... cu prieteni in oras si dupa WEST rapid...
- Stiu ca pare cam stupid dar sper eu sa v-a placa.. eram cam beat/a cand am citit... Roamana-i limba GREACA!!! =]]]

HAPPY NEW YEAR !!!! [hahalelelor]


fara raport
 

JTX97

Trapper
In aceasta vacanta de iarna am lenevit mult si bine :D .
A inceput cu putina bataie de cap,asa inainte de sarbatori,cu aranjamente,cumparaturi si toate cele,dar s-a terminat bine...cu delicatese,cadouri si bucurie.Am reusit in aceasta vacanta sa-mi asez toate gandurile ,eliminand grijile si stresul acumulat ,cu succes :) .
Spre final am ajuns si la munte ,fiind intampinat de un peisaj fantastic
HM2Q3tc.jpg

Raport fort:
Fără titlu.png
 

DeletedUser27027

Guest
Povestioara mea de vacanta a inceput pe data de 21 decembrie cand a fost ultima mea zi de lucru. Dupa terminarea programului m-am dus ca orice om normal acasa, mi-am luat bagajul si am pornit-o spre Suceava pentru a imi petrece sarbatorile cu parintii mei. Pana aici toate bune si frumoase. Am ajuns la gara, am urcat in tren si de aici incepe distractia... 8 ore de mers cu trenul fara caldura. Am ajuns dimineata in Suceava inghetat de frig, am baut o cafea sa ma mai incalzesc si am pornit spre ai mei. Din cauza frigului de pe tren Craciunul l-am petrecut pe pastile deoarece am prins o raceala cumplita, dar macar l-am petrecut alaturi de cei dragi si asta e tot ce conteaza.
Cat despre raportul de la fort, poftim: http://prntscr.com/m67235


copy/paste la o postare anterioara
 

DeletedUser23328

Guest
La mine a fost simpla treaba, un eveniment mi-a acoperit tot ce inseamna sarbatori ... am spart motorul la masina :D
aici raportul: http://prntscr.com/m6q1be
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser27099

Guest
In perioada de iarna obijnuiam sa mergem la cabana impreuna cu familia si prietenii,ne placea foarte mult dupa ce ne oboseam de la sanius,sa ne jucam cu bulgari de zapata.


fara raport
 

DeletedUser27066

Guest
Aceste sarbatori de iarna au fost foarte triste pentru mine, am fost numai in spital la parintii mei bolnavi foarte grav, mama are cancer tata are alta boala foarte nasoala... Sora mea de doar 3 ani a fost depistata cu o problema grava si a ramas paralizata, si a murit... iar inca 3-4 runde au murit intr un accident rutier... Nu prea am avut bucurii dar in cinstea lor ati putea sa mi oferiti premiul, sau toate premiile.. Faceti un fapt bun si rasplatiti niste vieti pierdute cu premiu pe contu meu, toti ar fi fost fericiti daca as fi castigat premiile.. Cu ajutorul acestor premii as putea trece mai usor peste intamplarile cutremurstoare :(((( (sau daca aveti 6 haine adam si set proscris pe maryland si asa ma ajuta).. Bafta mai jos va pun raport de fort din peroada asta, e unu mediocru din partea mea dar nu vreau sama laud cu rapoartele bune sa intimidez comunitatea west:

https://imgur.com/a/PBTawbe


raportul nu respecta conditiile impuse
 
La sanius
Era o zi frumoasa de iarna.Eu si cu prietenii mei ne-am gandit sa iesim la sanius.
Afara cadeau mii si mii de margaritare din norii albi si pufosi ca pernele care parca erau atasati de cerul albastru ca si cuartul.Pamantul era invelit intr-o plapiumoara de matase brodata cu diamante.Copacii zaharisiti priveau indulgenti copii care se jucau prin curte. Am plecat spre derdelus.O gloata de copii urcau pe dealul din diamante pentru a se da cu sania.Noi am ales un loc unde nu prea erau copii si ne-am jucat acolo.Mai intai am facut un om de zapada cu haine ca de cristal.Acesta era baiat.Avea ochi fermi, de culoarea pietrei lunii.Nasul ii era prelung si portocaliu ca aragonitul.Zambetul ii era bland.Iar obrajii, obrajii ii erau imbujorati de un rosu aprins.Apoi dupa omul de zapada ne-am bulgarit o gramada, facand unui prieten de-al meu si botez.Dupa ceva vreme ne-am mai urcat odata pe derdelus cu saniile.Ma rog, incercam, dar pana la urma…nu ne-am mai dat.Am plecat spre casele noastre abea cand si noi faceam parte din covorul alb al iernii, adica eram plini de zapada.
A fost o zi minunata si sper sa nu fie ultima semnat !:njub::njub::njub:

fara raport
 

DeletedUser6431

Guest
Salut, sunt Florin și deși y-ul din nick-ul meu ar da de înțeles ca am 11 ani, am de fapt 26. M-a înzestrat Dumnezeu cu un trup zvelt, statura înaltă și mușchi suficienți cât sa umple doua-trei galantare la comerciantul local de mezeluri și alte bunătăți din aceasta gamă.
Cu toate ca am trecut prin 26 de mișcări de revoluție ale Pământului în jurul Soarelui, una din cele mai mari pasiuni ale mele in sezonul alb a rămas datul cu sania. Asa că am fost, ca în fiecare an, în localitatea natala, Potârnichea din județul Suceava, pe faimosul deal unde se dau copiii mereu cu sania atunci când vremea le permite. Am încărcat sania în Wolkswagen-ul meu Passat 2006 TDI și m-am îndreptat spre locul cu pricina. Ce sanie, mă întrebați? Ajungem imediat și acolo. Am încărcat "bolidul" mic în bolidul mare si am aterizat în parcarea de lângă Monza (asa ii ziceau copiii pârtiei respective, inspirați de celebrul circuit de formula 1 Monza, din Italia. Da, sătenii sunt mari fani Eurosport în Potârnichea). Ajuns în vârful dealului, dau de 4-5 dilimaci de vreo 8 sau 9 ani care se întreceau cu săniile, toți îmbrăcați în geci de piele cu Räikkönen, Alonso sau Schumacher (treaba cu Eurosportul era serioasa, v-am spus). Le-am propus să ne întrecem pana la poalele versantului și, ca să fie mai interesant, am pus la bătaie smartwatch-ul meu Apple Watch 2, achiziționat din veniturile abundente ale părinților mei care lucrează în industria petroliera.
Ei nu prea aveau ce sa puna pe masa, asa ca le-am propus sa-și pună la bătaie veșmintele din piele. Înainte să batem palma, aceștia mi-au inspectat minunăția de sanie, un copil întrebând "Nenea, da' ce e sub trapa asta?" "N-ai tu treabă!" i-am răspuns eu dându-i peste mânuța aia mică și muncită, de țară, aproape rănindu-l.

Sania era ca un paralelipiped din plastic și lemn de cireș, din cea mai buna calitate, cu un schelet din otel inoxidabil și tot felul de desene artistice făcute de însuși Bansky, celebrul graffer din New York. Fusese invitat de onoare în Potârnichea, cu ocazia hramului sfintei Marii.
Ne așezăm în linie și începem numărătoarea. 5.. 4.. START! Am strigat eu si am rupt-o la fuga în josul dealului, profitând de faptul ca am fost învestit cu sarcina pornirii întrecerii.
Pe la jumătatea cursei, un copil aproape că mă ajunge și ma întreabă: "Nenea, ce e cu sunetul asta de sub sania matale?" "N-ai tu treaba" îi zic eu și ma îndepărtez vertiginos la o simpla impingere a unei manete bine pitite. Ajung primul la linia de sosire, la distanta uriașă față de al doilea surclasat, îi aștept și pe ceilalți, culeg roadele vicoriei (5 geci de piele inscripționate cu motive F1), bag un dans din Fortnite ca sa știe puradeii cine-i boss-ul și dau sa plec. "Ce? Vă e frig și sunteți la 8 km de casă? V-aș lua cu mașina, dar în spate sta bolidul mic și în dreapta țin o ghinda pe care tocmai am găsit-o pe jos și țin mult la ea. BAFTA!"
Morala povestii? Sunt două: prima este ca o sanie cu motor câștigă întotdeauna. A doua morala este că .. vând 5 geci de piele, mărimi mici.

https://imgur.com/a/FLjpbXQ
 

DeletedUser26055

Guest
Buna ziua.
Aceasta iarna a fost una speciala pentru mine.
Pentru mine iarna a ineput cu vizitarea unui oras foarte frumos in perioada sarbatorilor.
Am fost si am vizitat Manchester-ul de craciun.
Am inceput sarbatorile cu gps-ul in mana. Pentru a ajunge acolo unde trebuie.
Am muncit si in ajun de craciun .. iar in prima zi de craciun am prins si eu focul westului.
Adoua zi de craciun am facut putina miscare, am alergat vreo 5 km.. fiindca circulatia in Manchester nu avea program, dar eu trebuia sa ajung la munca..
Pe data de 1 ianuarie am repetat "figura"..
Nu am postat pentru a participa la premiu... las altora sansa sa ia premiul.. de aceea nu postez raport de fort..
Va doresc sanse mari celor care isi doresc aceste premii.


fara raport
 

DeletedUser26670

Guest
Concediul meu a inceput pe 22 decembrie, cand am plecat cu sotia si buburuza la parinti si bunici. Prima zi de Craciun am petrecut-o cu parintii, printre carnati si toba. A doua zi am fost la bunici unde s-a incins un mare gratar....Fiind si zapada, buburuza a facut cunostinta pentru prima ora cu ea. Revelionul l-am facut acasa, cu finii printre artificii, tort si sampanie. Pe 6ianuarie am facut paranghelie, am taiat motul buburuzei.

http://prntscr.com/m85hq4
 

DeletedUser27256

Guest
Eram mai mic... in clasa I-a,
Am luat vacanta si se apropria Craciunul. In ajun de Craciun, nefiind prea cuminte in acel an, am spus sa-i fac pe plac Mosului si mi-am spalat gospodareste ghetutele. Le-am pus pe calorifer, sa se usuce, iar a doua zi surpriza... Ghetutele mele erau scorojite, fiind din carton, iar vacanta mi-am petrecut-o in cizmulite de guma. Dar nu a contat, la sanius, chiar daca nu-mi mai simteam picioarele...
50b840f3-bea3-4742-b8d0-793d16cd5cc6.png



raport incomplet
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser20858

Guest
Ca de fiecare data, sarbatorile de Craciun m-au prins alaturi de cei dragi mie. Familia. La mine in familie, este litera de lege. De craciun toate drumurile duc acasa :D. Craciunul nu inseamna doar mese pline de bunatati si bautura pe saturate. Inseamna bucuria de a sta alaturi de cei dragi si a traii momentul. Revelionul l-am petrecut alaturi de prietenii apropiati la o cabana , cu o cana de vin fiert in mana stanga si un pahar de sampanie in mana dreapta.
http://prntscr.com/m8ljn2
 

DeletedUser27255

Guest
Vacanta mea a inceput putin mai repede deoarece am avut liber de la facultate, ca am facut orele in avans. Totusi de sarbatori am petrecut timpul pe acasa impreuna cu familia. Fiind si ziua fratelui meu tot in vacanta am putut sa ne strangem mai multe rude in familie si sa ne bucuram de vacanta. Cat despre sanius nu prea am avut unde sa merg in apropiere si am stat foarte mult timp in casa jucand The West :):).
http://prntscr.com/m8m1bb
 

DeletedUser22125

Guest
hai veniti la sanius
sa va dati pe derdelus
https://prnt.sc/m8mlx3
ce pot sa spun ,
in vacantele de iarna , toata ziua eram la sanius
de dimineata pana seara , cateodata ne prindea noapte la sanis
mai alea cand ea luna plina si se vedea ca si ziua
ne adunam o gașcă destul de mare
(amintiri din copilarie de Ion Creangă) ;)canIswearhere?:cool:hehelol123PLSNOWRITERINIOo_O



raport incomplet
 

DeletedUser27257

Guest
Buna seara,
Vacanta aceasta, mi-am petrecut-o printre multe carti deoarece urmeaza in perioada urmatoare sa am examenele de specializare, iar acest joc m-a ajutat sa ma mai destind. De revelion am fost plecat la parintii prietenei mele care sunt stabiliti in Londra si am avut ocazia sa vizitez stadionul
echipei mele favorite de fotbal, Chelsea FC.
https://prntscr.com/m8mpir
 

DeletedUser1338

Guest
Pe langa faptul ca am petrecut sarbatorile in pace si liniste alaturi de familie si ne-am incarcat bateriile pentru noul an, am reusit si 2 iesiri la zapada, una cu juniorul la schi si cealalta in parcul de langa bloc cu mezina familiei unde am reusit sa facem cel mai mare om de zapada din parc, peste 190cm (era mai mare decat mine :D)

Schi.jpg
Om zapada.jpg

fort.jpg
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus